Intro

1xbet Írország

Írországban 2015 óta teljes mértékben és legálisan lehet online fogadásokat kötni. Ettől az évtől kezdve a cégek engedélyt kaptak a sportfogadás és a szerencsejáték legális működtetésére. A fent említett törvénymódosítás hozzájárult ahhoz, hogy egyre több külföldi szolgáltató szeretne magának egy szeletet kihasítani a képzeletbeli tortából. Ezek egyike az 1xbet Ireland, amely professzionális szereplőnek minősül, ezért ebben a cikkben további információkat közlünk róla.

Játéklehetőségek az 1xbetnél

Az első lépés egy egyszerű és gyors regisztráció, amely az első befizetésnél akár 100 €-t is jutalmaz. Ez a bónusz azonban csak a kezdet az 1xbetnél, mivel többet fizetnek.és a későbbi fogadások során. Természetesen van kaszinó, ahol például pókerben vagy rulettben sincs hiány, de a világ minden tájáról várják a sportfogadásokat is. Az 1xbetnél található oddsok a legmagasabbak közé tartoznak az online fogadási piacon. A weboldal modern és egyszerű dizájnnal rendelkezik, amelyet tökéletesen kiegészít egy mobilalkalmazás, amely tele van kütyükkel és lehetőségekkel a fogadások és a nyeremények nyomon követésére.

Online fogadások Írországban

Ahhoz, hogy Írországban linecnce-t kapjon, alapos és igényes folyamaton kell keresztülmennie, de még ez a tény sem riasztja el a külföldi szolgáltatókat. A kormány 2011-ben legalizálta a szerencsejáték-törvényt, majd 2015-ben kiadta a fent említett engedélyeket és rendeleteket. Éppen ezért érdemes felvenni a kapcsolatot egy ellenőrzött, professzionális 1xbet Ireland bukmékerrel, amely nagyszerűen tud gondoskodni a fogadókról.

Be- és kifizetések az 1xbet Ireland-nél

A legegyszerűbben Visa, MasterCard vagy Maestro hitelkártyával lehet befizetni. A másik lehetőség az e-pénztárcák, amelyek egyre népszerűbbek, és gyors és problémamentes módot biztosítanak az átutalásra. Ilyen pénztárcák például az E-Pay, a B-Pay vagy a FastPay, és sok más, az oldalon felsorolt pénztárca. A legújabb, de egyre gyakrabban használt megoldás a kriptovaluták segítségével történő átutalás. Az 1xbetnél megtaláljuk a leghíresebb Bitcion-t és sok másikat, amelyek a legmagasabb fokú biztonságot és anonimitást nyújtják. Köszönjük mindenkinek, aki befejezi e sorok olvasását, és sok szerencsét kívánunk nemcsak az első kifizetéshez az 1xbet Írországból.

Logo 1xbet
100% bónusz akár 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Releváns hírek