Intro

1xbet Comoros

2005 óta a szerencsejátékok minden formája legális az országban. Ez azt jelenti, hogy a helyiek nemcsak a két valódi kaszinóban, hanem online is élvezhetik a szerencsejátékot. A kormány 2005 óta ad ki engedélyeket, amelyek lehetővé teszik a cégek számára, hogy ezt az üzletet folytassák. Jelenleg azonban nincsenek helyi online platformok, így a lakosok a külföldi bukmékerekre vannak utalva, akik elfogadják a kamarai játékosokat.

Játéklehetőségek az 1xbetnél

A sikeres regisztráció után az 1xbet egy akár 100 €/$100 összegű bónusszal jutalmazza Önt, amelyet az első befizetéskor fizetnek ki. Ezen kívül számos folyamatos bónuszban részesül, amellyel az 1xbet Komor jutalmazza Önt a bizalomért, amelyet a jövőbeni fogadások és játékok tekintetében tanúsít. Számos kaszinójáték közül választhatsz, beleértve a pókert vagy az élő rulettet, de az online bukmékereknél a legmagasabb oddsokkal is fogadhatsz. A kifinomult weboldalt egy okostelefonos alkalmazás egészíti ki, amely segítségével mindig kézben tarthatja fogadásait és nyereményeit.

Online fogadások a Comore-szigeteken

A kulcsfontosságú év, amikor a Comore-szigeteki kormány elkezdte kiadni az engedélyeket, a fent említett 2005-ös év. Ebben az évben történt meg a szerencsejátékok és a sportfogadás teljes legalizálása mind valós, mind online formában. Az országban 2 kaszinó és néhány bukméker működik, de ezek online változatban nem működnek, így a játékosok kénytelenek külföldi cégeket igénybe venni, amelyek ráadásul a valódi kaszinókhoz és bukmékerekhez képest jövedelmezőbb feltételeket kínálnak.

Be- és kifizetések az 1xbet Chambersnél

A leggyorsabban a Visa, MasterCard és Maestro hitelkártyákkal lehet be- és kifizetni. A második lehetőség az elektronikus pénztárca, amely online vásárlásra is használható, így érdekes módja lehet az online pénzzel való munkának. Ilyen pénztárcák például az E-Pay vagy a B-Pay márkák, de ezek csak néhány azon kevés pénztárcák közül, amelyeket az 1xbet Komory elfogad. Azonban a kriptovaluták tulajdonosai is szóba jöhetnek, amelyek közül a legismertebb Bitcoin mellett a bukméker sok másikat is elfogad, amelyek az 1xbet fizetési feltételei között szerepelnek. Köszönjük, hogy elolvastad és időt szántál az olvasásra. Sok szerencsét kívánunk az 1xbet-nél kötött fogadásokhoz.

Logo 1xbet
100% bónusz 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Releváns hírek