Melbet

Melbet_logo
Bónusz

Befizetési bónusz +100 EUR

Melbet: bukmékeri felülvizsgálat

A Melbet bukméker piacra lépésének története

A Melbet bukméker egy jól ismert cég a szerencsejátékosok körében. Az iroda legnagyobb számú felhasználója a FÁK-országokban, néhány európai országban, valamint Indiában, Malajziában, az USA-ban, Argentínában és Elefántcsontparton található. Bár a bukméker szolgáltatásait a világ más országainak fogadói is aktívan használják. A Melbet 2018 óta van jelen az online fogadási piacon. Bár története egészen 2016-ig nyúlik vissza, amikor a FirstBet létrejött, majd átnevezték Melbetre. A tulajdonosok úgy döntöttek, hogy egyúttal átszervezik és újramárkázzák a céget. Ezért a vállalat frissítette weboldalát, bővítette annak funkcionalitását, és új fényben mutatkozott be a játékosoknak. A praktikus, tucatnyi nyelvre lefordított portálnak, a rengeteg sorban és játékban lévő eseménynek, az érdekes játékoknak és egyéb attrakcióknak köszönhetően egyre több fogadó regisztrál a Melbetre. A “Melbet” kulcsszó gyakorisága folyamatosan növekszik, és az Ahrefs szolgáltatás szerint havonta több mint 90 ezer megtekintés. Ez nagy érdeklődést mutat a bukméker iránt az új és a rendszeres felhasználók körében. Ezért a felülvizsgálatban nézzük meg a cég előnyeit és hátrányait, hogy segítsük az újonnan érkezőket a helyes választás meghozatalában.

Melbet weboldal licenc

A Melbet fogadóiroda az átnevezést követően kizárólag online fogadja a felhasználókat. A 8048/JAZ2018-040-es engedélyt szerezték be a játékosok weboldalon történő kiszolgálására. Ezt a curacaói Antillephone N.V . regisztrátor állította ki, amint azt az engedélyezési kódban szereplő információk is bizonyítják. A kapott dokumentum keretében a Melbet fogadóiroda a világ összes országából származó játékosokat kiszolgálhatja, és szerencsejáték-élvezetet nyújt webes szolgáltatásokon keresztül. Azonban nem minden nemzet engedi meg a fogadóknak, hogy offshore engedélyek alapján működő weboldalakat látogassanak. Ezért Oroszországban, az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Franciaországban és néhány más országban csak VPN-en vagy egy aktuális tükrön keresztül lehet hozzáférni a portálhoz. Mivel a szoftverek és az elérhető tüköroldalak választéka nagy, nem nehéz megkerülni az összes blokkolást.

A Melbet weboldala és fogadási alkalmazásai

A Melbet lehetővé teszi a játékosok számára, hogy fogadásokat tegyenek a weboldalán, a Windows alkalmazáson vagy az Android és iOS rendszerű mobilalkalmazásokon keresztül. Ez lehetővé teszi a fogadók számára, hogy bármilyen eszközről éjjel-nappal fogadásokat kössenek. A fogadóiroda ráadásul a fogadások és a játékok elérésének lehetséges módjait tekintve is megelőzi számos versenytársát. A Melbet weboldalát sötét színsémában tervezték, a vállalati színeket, a fehéret és a kéket használva. Ennek a kombinációnak köszönhetően a portál stílusosnak tűnik, és megfelel a sötét témák használatának népszerű trendjének. A kezdőlapon a promóciókról, hírekről, top játékokról és sporteseményekről találhatók információk. Több menü is található, amelyek segítségével gyorsan el lehet navigálni az Önt érdeklő részhez. Maga a portál meglehetősen gyors, és könnyen megtalálja a kívánt információkat. Mobileszközökre is optimalizálták, ami kényelmes a telefonokról történő fogadáskötésekhez. A weboldalon kívül a Melbet fogadóiroda játékosai letölthetik a Windowsra készült alkalmazást is. Ezzel a programmal meccs előtti és élő fogadások, valamint szerencsejátékok is megköthetők. A fogadók azonban nem tudnak számlát létrehozni és fizetési tranzakciókat végrehajtani. Bár a fejlesztőcsapat folyamatosan frissíti a terméket, és talán a jövőben bővül a funkcionalitása. Azok a felhasználók, akik mobiltelefonról vagy táblagépről szoktak fogadni, letölthetik az alkalmazást Androidra és iOS-re. Ezért a bukméker akár 100 dollár bónuszt is ad a bónuszszámlára. A promóció feltételeiről a bukméker weboldalán tájékozódhatsz. Ami a Melbet applikáció funkcionalitását illeti, a játékosok megtekinthetik az analitikát, minden típusú fogadást megtehetnek, minden játékot játszhatnak, és pénzátutalásokkal kezelhetik profiljukat. A funkciókat tekintve a mobilalkalmazás számos ismert versenytárs programja felett áll.

Előnyök / hátrányok

   Számla létrehozása a Melbetnél

   A Melbet fogadóiroda szolgáltatásainak igénybevételéhez a játékosnak át kell esnie a regisztrációs és személyazonosság-ellenőrzési eljáráson. Ez egy szokásos lépés az online bukmékereknél, akik meg akarnak győződni arról, hogy a játékos nagykorú. A fiók létrehozásához az egyik módot kell választani:

   • Egy gyors regisztráció. Mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja a számla pénznemét, telefonszámát, e-mail címét és jelszavát.
   • Regisztráció a közösségi hálózatokon keresztül. Ki kell választania a pénznemet és meg kell erősítenie a számla létrehozását VK, Odnoklassniki, Google Pay, Yandex stb. segítségével.

   A hiányzó információkat magáról a személyes fiókban kell megadni. A profil érvényesítéséhez a Melbet bukméker az útlevelet vagy más hivatalos dokumentumot is kérni fog. Csak ezt követően lesz képes a játékos fogadásokat kötni és pénzt kivenni.

   Regisztrációs bónusz 100 EUR-ig

   MelBet regisztrációMelBet regisztráció

   Promóciós ajánlatok a Melbet-től

   A Melbet fogadóiroda mindössze 4 promóciós ajánlatot kínál a felhasználóknak. Ezzel a kritériummal az iroda alulmarad a nagy cégekkel szemben, amelyek több tucat bónuszt biztosítanak az újonnan érkezőknek és a rendszeres felhasználóknak. A rendelkezésre álló ajánlatok azonban meglehetősen érdekesek és méltóak a játékosok figyelmére. A regisztrált Melbet felhasználók kihasználhatják a következőket:

   • Üdvözlő bónusz
   • . Az első befizetéshez a bukméker akár 500% -os bónuszokat kínál a játékosoknak. Ugyanakkor a bónusz maximális összege nem haladhatja meg az 1000 dollárt. Ezután a játékosnak lehetősége van arra, hogy egy hónapon belül visszanyerje azt a promóciós feltételekben leírt séma szerint.

   • Bónusz a legjobb játékosoknak
   • . A bukméker azokat a fogadókat jutalmazza, akik a legtöbb pontot gyűjtötték a fogadásaikért. A nap és a hét legjobb felhasználói pénzt kapnak a bónuszszámlára (az 1., 2. és 3. helyezettek számára, legfeljebb 150 dollár értékben).

   • Kaszinó cashback
   • . Szerencsejátékokban fogadva a felhasználó kihasználhatja a cashbacket, amely az elvesztett pénz egy részét bónusz formájában adja vissza. A cashback összege a hét során elköltött pénzösszegtől függ, és a promóciós oldalon elérhető táblázat szerint kerül kiszámításra.

   • Parlay bónusz.

   Minél több esemény van egy parlayben (5-től), annál több nyereményt kap a játékos. A Melbet bukméker kész akár 15%-ot is hozzáadni 11 vagy több esemény esetén.

   A promóció feltételeiről a bukméker weboldalán tájékozódhatsz.

   Melbet fogadási és szerencsejáték ajánlat

   A sportrajongók és szerencsejátékosok mindent megtalálnak a weboldalon, amire csak szükségük lehet a fogadáshoz. A Melbet több mint ezer mérkőzés előtti sporteseményt és több száz élő fogadási lehetőséget készített elő, beleértve a kiber sportokat, rulettet, pókert, nyerőgépeket és egyéb tevékenységeket. Emellett a kínálat folyamatosan bővül, így a játékosok mindig találnak valami érdekeset az oldalon. A sportfogadás a Line és az élő szekcióban is elérhető. Az előbbiben a fogadók a mérkőzés előtti eseményeket, az utóbbiban pedig a valós idejű fogadásokat találják. Az irodában a spread 15 sportágra terjed ki, ami nagyságrenddel kisebb, mint a konkurenciánál. A weboldalon azonban rengeteg helyi bajnokság található. Ezért elég sok esemény várja a játékosokat. Külön említést érdemelnek a kiber sportversenyek. A Melbet fogadóiroda Counter-Strike, League of Legends, Dota 2 stb. versenyeket kínál a játékosoknak. A fogadható események száma meghaladja a több százat. A fogadásokat a cybersport vagy a Line és Live szekciókban lehet megtenni. A szerencsejátékokat asztali játékok (rulett, póker, baccarat stb.), nyerőgépek, lottójátékok, kaparós sorsjegyek, bingó és egyéb szórakozási lehetőségek képviselik. Ezeket mind megtalálod a Kaszinó oldalon. Ezen kívül néhány népszerű játék is helyet kapott a menüben, mint például a póker vagy a valódi krupiékkal játszott asztaloknál játszott játékok. A szerencsejátékok nagy száma ellenére a bukméker folyamatosan növeli a kínálatot. Ezért a játékosok nem fognak unatkozni.

   Fizetési módok a Melbetnél

   A Melbet felhasználói néhány tucat módszert használhatnak a számlájukra történő befizetésre és pénzfelvételre. A szolgáltatások száma a játékos lakóhelye szerinti országtól függ. A főbb lehetőségek azonban mindenki számára elérhetőek:

   • Átutalások Visa, MasterCard segítségével.
   • Elektronikus pénztárcák Skrill, Yandex, WebMoney és mások.
   • Fizetési rendszerek Neteller, ecoPayz stb.
   • Kriptovaluták Bitcoin, Litecoin és mások.

   Az összes aktuális fizetési mód megtekintéséhez be kell jelentkeznie a profiljába. Sajnos ezek az információk nem állnak rendelkezésre a weboldal látogatói számára. Érdemes azt is megjegyezni, hogy a minimális és maximális átutalások a választott fizetési módtól függnek. Ez az információ a fogadó személyes profiljában érhető el.

   Melbet játékos ügyfélszolgálat

   A Melbet fogadóiroda éjjel-nappal támogatást nyújt a játékosoknak. Ez a platform tucatnyi nyelvén elérhető, és a kommunikációs módszerek a lakóhely szerinti országtól függnek. Így az oroszországi lakosok számára ingyenes telefonszámon van támogatás, míg a kazahsztáni felhasználóknak egy fizetős nemzetközi számot kell hívniuk. Ezenkívül online chat (az oldal jobb alsó sarkában található) és e-mail segítségével is van támogatás. Az operátorok válaszideje a választott csatornától függ. A leggyorsabb kapcsolatfelvétel a chaten és a forródróton keresztül történik. Ebben az esetben az operátorok 5 percen belül válaszolnak, e-mailen keresztül történő kapcsolatfelvétel esetén pedig akár egy napon belül.

   Következtetések a Melbetről

   A Melbet fogadóiroda nem újonnan érkezett a szerencsejáték-piacra. A cég munkájának fő piaca – a FÁK-országok. A bukméker azonban egyre népszerűbb Európában és néhány amerikai, ázsiai és afrikai országban. Ez a kényelmes platformnak és a különböző fogadási és szerencsejáték-alkalmazások elérhetőségének köszönhető. Ezenkívül az iroda magas regisztrációs bónuszt, nagy választékot kínál az események és a szerencsejátékok szórakoztatására. Az oddsok átlagosak a piacon, ahogy a bukmékeri árrés is (8-9%). A weboldal nyelvi változatainak elérhetősége és az anyanyelvi támogatás szintén hozzájárul a platform népszerűségéhez a fogadók körében. Ha már a hátrányokról beszélünk, a Melbet fogadóiroda nem büszkélkedhet a promóciók nagy választékával, a fizetési szolgáltatásokkal kapcsolatos minden információ rejtve van a nem regisztrált felhasználók elől, és az élő fogadások esélyei nem magasak. A felhasználók magas értékelései azonban az iroda népszerűségét és a szerencsejátékosok érdeklődését mutatják.

   Gyakran feltett kérdések a Melbetről:

   ✅ Milyen engedélyt kapott a Melbet fogadóiroda?

   A Melbet kizárólag online nyújtja szolgáltatásait. Az iroda székhelye Cipruson van bejegyezve, de a céget a curacaói regisztrátor engedélyezte. Ez a szerencsejáték-portálok engedélyeinek megadásának egyik népszerű menedéke. A 8048/JAZ licenc lehetővé teszi a bukméker számára, hogy a világ különböző országaiból származó játékosokat kiszolgálja anélkül, hogy a helyi regisztrátoroknál kellene igazoltatnia magát.

   💵 Milyen regisztrációs bónuszt ad a Melbet?

   Az újonnan érkezők a regisztrációs folyamat befejezésével akár 500%-os bónuszt is kaphatnak az első befizetésükre. A Melbet bukméker a maximális jutalmat 1,00 dollárban korlátozta. Ez azonban már elég nagy összeg. Ezt egy hónapon belül kell megforgatni. A részletes fogadási séma az ajánlat oldalán található.

   📱 Van Melbet mobilalkalmazás?

   Igen, van. A bukméker Melbet Android és iOS alkalmazást kínál a játékosoknak. Az alkalmazás letöltéséhez a felhasználónak be kell jelentkeznie a személyes szekrényébe, majd a telepítőfájlokat tartalmazó részre kell mennie. A telepítés manuálisan történik. Ezért engedélyezni kell a külső forrásból származó alkalmazások telepítését. Ehhez javasoljuk, hogy olvassa el a bukméker honlapján található utasításokat.

   💳 Milyen fizetési szolgáltatásokat támogat a Melbet?

   A Melbet bukméker több tucatnyi lehetőséget kínál a játékosoknak, hogy pénzt fizessenek be és vegyenek ki a számlájukról. A fizetési lehetőségek a fogadó lakóhelye szerinti országtól függően változnak. Általában a bukméker fizetési kártyákkal, e-pénztárcákkal, fizetési rendszerekkel, kriptovalutákkal, mobilfizetéssel, terminálokkal stb. dolgozik. Az összes elérhető fizetési rendszer megtekinthető a főoldalon a “Befizetés az 1Clickre” menüpont alatt, miután bejelentkeztél.   Melbet_logo

   Befizetési bónusz +100 EUR