Intro

1xbet Bahrein

A szerencsejáték és a sportfogadás minden formája illegális az országban. Nincsenek kaszinók vagy bukmékerek sem valós, sem online formában. Ez azonban nem meglepő, mivel a lakosság több mint 70%-a muszlim. A fennmaradó 30% azonban megtalálta a módját, hogy a kormány korlátozása nélkül játszhasson szerencsejátékot. És erről fog szólni a mai cikk.

Szerencsejáték lehetőségek az 1xbetnél

Amint regisztrálsz az 1xbet-nél, akár 100 €/$100 bónuszt is kaphatsz, amelyet az első befizetésedre fizetnek ki. Továbbá folyamatos bónuszokat is kap, amelyekkel a bukméker a későbbi fogadásokon és játékokon tanúsított bizalmáért jutalmazza Önt. A kaszinó számtalan játékot kínál, többek között pókert, élő rulettet és blackjacket. A sportfogadás büszkélkedhet az egyik legmagasabb nyereményszorzóval, amit a konkurenciához képest elérhet. A játékosok választhatnak egy kifinomult weboldal közül a klasszikus számítógépekhez és egy mobilalkalmazás közül az Androir és az iOS számára, amely mindig ellenőrzés alatt tartja a fogadásaikat.

Online fogadások Bahreinben

A helyiek által imádott hitnek köszönhetően a szerencsejáték minden formája teljesen tiltott az országban. Azok a fenegyerekek, akiket nyilvános szerencsejátékon kapnak, súlyos pénzbírságra, sőt egyes esetekben börtönbüntetésre is számíthatnak. Az online szerencsejátékok esetében azonban nincs szó letartóztatásról, ezért a helyiek külföldi szolgáltatókhoz fordulnak. Bár a kormány igyekszik blokkolni a szerencsejátékkal foglalkozó oldalakat, a helyiek találtak egy egyszerű módszert, amellyel könnyen megjeleníthetők a blokkolt oldalak. Konkrétan a Windscribe és a NordVPN, amelyek lehetővé teszik az IP-cím és a kapcsolat helyének megváltoztatását. Így ülhetsz otthonodban Bahreinben, de a számítógéped vagy a mobilod gyakorlatilag egy olyan országba kerül, ahol mindenféle weboldal elérhető. Saját tapasztalataink alapján tudjuk ajánlani ezeket a programokat.

Be- és kifizetések az 1xbet Bahrain-nél

A leggyorsabb módja az átutalásoknak a Visa, MasterCard vagy akár a Maestro hitelkártyák használata. Vannak e-pénztárcák is, amelyek online vásárlásra használhatók, és így nem vonják magukra a bank figyelmét. Ilyen például az E-Pay vagy a B-Pay pénztárca, de sok más pénztárca is létezik, amelyeket az 1xbet elfogad. Végül, de nem utolsósorban kriptovalutákat is használnak, amelyek közül az 1xbet a talán legismertebb Bitcoin mellett számos másikat is elfogad. Köszönjük mindenkinek, aki olvassa ezeket a sorokat és sok sikert kívánunk!

Logo 1xbet
100% bónusz akár 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Releváns hírek