Intro

1xbet Svédország

Nagyszerű hírek vártak minden külföldi sportfogadási és szerencsejáték-szolgáltatót, akik megtudták, hogy 2019 januárjától legálisan működhetnek, miután engedélyt kaptak Svédországban. Addig mindent a monopolhelyzetben lévő Svenska Spel’s cég irányított, amely egyedül fogadhatott fogadásokat sportmérkőzésekre. A törvénymódosításnak köszönhetően egyre több olyan céggel találkozhatunk és fogunk is találkozni, amelyek új fogadókat szeretnének megnyerni ezen a felszántatlan piacon. Nem kell azonban keresgélnie, mert az alábbi cikkben minden szükséges információt megtalál a bónuszokról és az oddsokról, amelyek a legmagasabbak közé tartoznak.

Játéklehetőségek az 1xbetnél

Az első lépés, amit meg kell tennie, a regisztrációval kezdődik. Ezt könnyedén megteheted, és egy akár 100 eurós üdvözlő bónuszt kapsz, amely a legmagasabbak közé tartozik az online fogadási piacon. Ez a bónusz azonban nem az utolsó dolog, amit az 1xbet ad Önnek. Többre is számíthatsz, más fogadások során, amelyek még érdekesebbek és jövedelmezőbbek. A klasszikus weboldalon kívül létezik egy mobilalkalmazás is, amely az egyszerűségének és a bárhonnan való elérhetőségének köszönhetően megsokszorozza a játékélményt.

Online fogadások Svédországban

Az ország fent említett 2019. januári törvénymódosítása, amikor a kormány úgy döntött, hogy a sportfogadás és a kaszinójátékok a határokon átnyúló szolgáltatók számára is elérhetővé válnak, arra enged következtetni, hogy új bukmékerek nagy beáramlása várható. Ezért mindig vegyen figyelembe minden szempontot, amikor kiválasztja a megfelelőt. Nekünk köszönhetően azonban nem kell aggódnia, és fordulhat az 1xbet Svédországhoz, amely világszinten a legjobb online sportfogadó cégek közé tartozik.

Be- és kifizetések az 1xbet Sweden-nél

Számos lehetőség közül választhat, és mindegyik tökéletesen működik. A Visa, a MasterCard és a Maestro a leggyakrabban használt fizetési módok. Azok, akik mindent biztonságban szeretnének tartani és több bukmékert is használnak, használhatják az olyan elektronikus pénztárcákat, mint az E-Pay vagy a B-Pay, de ezeket mind megtalálhatja az oldalon a fizetési módok között. Egy alternatív és viszonylag új módszer a kriptovaluták, amelyek közé tartozik a Bitcoin is. Köszönjük mindenkinek, aki elolvasta ezeket a sorokat, és mindenkinek sok sikeres fogadást kívánunk az 1xbet Svédországgal.

Logo 1xbet
100% bónusz 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Releváns hírek