Intro

1xbet Olaszország

Az olaszországi szerencsejátékokat és sportfogadásokat fogadók milliói keresik minden nap. Ezért a kormány úgy döntött, hogy elkezdi szabályozni ezt a fajta szórakozást, és engedélyeket ad ki azoknak a cégeknek, amelyek ebben az ágazatban szeretnének üzletet kötni a területen. A 2010-es év kulcsfontosságú volt, amikor a fent említett engedélyezés megkezdődött. Egyáltalán nem könnyű megszerezni, de ennek ellenére számos olyan bukmékert találunk, akik a hazai piachoz képest gyakran jövedelmezőbb oddsokat és bónuszokat kínálnak ügyfeleiknek. Mai cikkünk pedig az egyikükről szól.

Játéklehetőségek az 1xbetnél

Az 1sbet Italy-nál a legelején egy gyors regisztrációt kínálnak Önnek, amiért akár 100 eurós bónuszt is kaphat az első befizetésére Vannak folyamatos bónuszok is, amelyeket a későbbi fogadások során is megkap a hűségért csak a szórakozás kedvéért. Itt nem csak egy klasszikus kaszinót találsz élő rulettel vagy pókerrel és sok más játékkal, hanem pörgetéses fogadásokat is az interneten található legmagasabb nyereményszorzókkal. A vidám és gyorsan érthető weboldal mellett egy mobilalkalmazás is rendelkezésre áll mind az Android, mind az iOS platformokra. Az alkalmazásnak köszönhetően a bukmékert bármikor, kényelmesen a zsebedből is kézben tarthatod.

Online fogadások Olaszországban

A fent említett engedély megszerzése a cégek számára egyáltalán nem egyszerű. Folyamatosan ellenőrzés alatt állnak, ezért néha előfordulhat, hogy az oldal blokkolásával találkozik. Ha ez történik Önnel, mi egyszerű megoldást tudunk kínálni e blokkok feloldására. Az általunk preferált programok, amelyeket mi magunk is használunk, a NordVPN és a Windscribe, amelyek képesek megváltoztatni az IP-címét és a kapcsolódási pontot. Így lehet, hogy egy olasz kávézóban ülsz, de a laptopod úgy tesz, mintha egy másik államban lennél, ahol a cégnek van engedélye és legális. Ráadásul ez a megoldás nagyszerű lehetőség a nyilvános WIFI-hálózatokhoz, amelyeket ezzel összekevered, és egy potenciális hackernek esélye sincs arra, hogy hozzáférjen a privát adataidhoz.

Betétek és kifizetések az 1xbet Olaszországban

Számos lehetőség van a befizetésre és a kifizetésre. Valószínűleg a leggyakrabban használtak a Visa, MasterCard, de a Maestro is. A második út az elektronikus pénztárca, amely az online vásárláshoz is működik, és ezért nem olyan feltűnő lehetőség a bank számára. Végtére is, senkinek sem kell tudnia a bankban, hogy szerencsét és ügyességet szeretne próbálni a fogadásokban. Az oldalon felsorolt pénztárcákon kívül például az E-Pay vagy a B-Pay is megbízhatóan és gyorsan működik. A weboldalon minden lehetőség szerepel, de a kriptopénzek szerelmesei is bőven találnak belőlük az 1xbetnél. Köszönjük mindenkinek, aki eddig elolvasta, és sok szerencsét kívánunk nem csak az első fogadáshoz, amit az 1xbet Olaszországban tesz!

Logo 1xbet
100% bónusz akár 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Releváns hírek