Intro

1xbet Szaúd-Arábia

Az uralkodó monarchia, amely teljes uralma alatt tartja az országot, tiltja a szerencsejáték minden formáját. Az egyik másik akadály az iszlám, amely ezt az időtöltést a Sátán művének minősíti, és ezért súlyos pénzbírságokkal és fizikai büntetéssel jár. A helyiek mégis megtalálják a módját annak, hogy ne hívják fel magukra a figyelmet, és hajlandóak szembenézni mindezekkel a buktatókkal.

Játéklehetőségek az 1xbetnél

A regisztrációért akár 100 € bónuszt is kaphatsz az első befizetésedre, ami az egyik legmagasabb az online fogadási piacon. Ezt követően egy csomó más bónuszt is kapsz, amelyek a nyereményeidet az abszolút maximumra növelik. Vannak kaszinójátékok a kínálatban, amelyek közé sorolhatjuk a pókert vagy a rulettet, de a bukmékerek által kínált sportfogadás is a legmagasabb oddsokkal. Választhatunk a klasszikus weboldal és a mobilalkalmazás között, amely segítségével bárhol is tartózkodik, mindig kézben tarthatja fogadásait. Mivel az 1xbet globálisan működik, garantálja a professzionalizmust, amit a saját bőrén kell megtapasztalnia.

Online fogadások Szaúd-Arábiában

Az országban nem talál igazi kaszinókat, bukmékereket vagy más szerencsejáték-formákat. A kormány blokkolja azokat az oldalakat, amelyek nem állnak összhangban az iszlám hittel. Kisebb illegális fogadóirodákat a lóversenyeken lehet látni, ahol a helyiek próbálnak egy kis pénzt keresni. Ha azonban a legtöbbet akarják kihozni a tétjeikből, olyan programokat használnak, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy megváltoztassák az IP-címüket és a kapcsolódási pontjukat. Ilyen például a Windscribe vagy a NordVPN, amelyeket mi magunk is használunk. Egyszerűen csak telepítjük a programok egyikét a számítógépünkre vagy okostelefonunkra, és máris böngészhetünk olyan oldalakon is, amelyeket az egyes országokban a kormány és az internetszolgáltatók blokkolnak. Ráadásul az adott ország törvényeinek köszönhetően maximális anonimitást biztosítunk.

Be- és kifizetések az 1xbet Szaúd-Arábiában

A Szaúd-Arábiában érvényes törvények miatt a Visa, MasterCard vagy Maestro hitelkártyák használatát javasoljuk az 1xbet által kínált hitelkártyák közül az utolsó választásként. Alternatívaként az elektronikus pénztárcákat is használják az online vásárláshoz, és ezért nem fognak olyan nagy figyelmet kapni a bankjától. Ilyen pénztárcák például az E-Pay vagy a B-Pay, amelyek felesleges díjak nélkül működnek, és ideális választás mind a befizetéshez, mind a kifizetéshez. Természetesen vannak kriptovaluták is, amelyekről többet is találunk az 1xbetnél, de talán a legismertebb a Bitcoin. A weboldalon a fizetési módok menüpontban is megtalálhatod az összes lehetőséget. Köszönjük, hogy elolvasta cikkünket, és sok sikert kívánunk nem csak az első fogadáshoz, amit az 1xbet-nél tesz.

Logo 1xbet
100% bónusz 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Releváns hírek