Betwinner

Logo_betwinner
Bónusz

100 EUR bónusz

Betwinner bukméker felülvizsgálata

Általános információk a Betwinner fogadóirodáról

A Betwinner fogadóiroda több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a fogadókkal. A cég 2007-ben kezdte el fogadni a felhasználókat az európai fix irodákon keresztül. Azonban az internetes szerencsejátékok gyors fejlődése után , a bukméker úgy döntött, hogy a hangsúlyt az online szolgáltatások nyújtására helyezi át. 2018-ban a Betwinner megkapta a curacaói regisztrátor engedélyét, és aktívan népszerűsíti weboldalát a világ minden régiójában. A vállalat érdekes marketingstratégiát alkalmaz, amely magában foglalja a híres sportolók márkahirdetését. A Betwinner latin-amerikai nagykövete például a futballlegenda Roberto Carlos.

A Betwinner adatai szerint a világ minden tájáról több mint félmillió felhasználó használja a cég szolgáltatásait. Ez a bukméker iránti nagy bizalmat és a játékosok fogadási érdeklődését jelzi. Mi a siker titka? A legfontosabb paramétereknek a felhasználóbarát weboldal, a magas színvonalú támogatás, a fogadások és a minden ízlésnek megfelelő játékok hatalmas választéka tekinthető. A bukméker ezen egyéb erősségeit és gyengeségeit mai értékelésünkben tárgyaljuk.

A Betwinner weboldalának működési engedélye

Mivel a Betwinner teljesen átállt az online szolgáltatásnyújtásra, a cégnek nincsenek állandó irodái. Ezért a bukméker csak egy engedéllyel rendelkezik a betwinner.com weboldal működtetésére. A céget a Curacao joghatósága alá tartozó Antillephone N.V. igazolja. A bukméker a 8048/JAZengedélyt kapta, amely lehetővé teszi számára az online játékosok fogadását.

Az engedély részeként a Betwinner sport- és nem sportfogadásokat fogad el, kaszinókat, nyerőgépeket és egyéb szerencsejátékokat üzemeltet. Emellett a vállalatnak meg kell felelnie a nyeremények gyakoriságára és nagyságára vonatkozó követelményeknek. Szabálytalanságok vagy játékosok panaszai esetén a regisztrátor visszavonhatja a bukmékeri engedélyt.

Az offshore licenc lehetővé teszi a bukméker számára, hogy különböző országokból származó felhasználókat szolgáljon ki. Azonban nem minden ország fogadja el ezt az engedélyt, és a Betwinner weboldalát blokkolhatják. A probléma megoldásához használhatja a portál tükörképeit, vagy megváltoztathatja az IP-címet VPN-szolgáltatások használatával.

Betwinner portál és mobilalkalmazás

Azok a felhasználók, akik először látogatnak el a Betwinner weboldalára, bizonyos hasonlóságokat találhatnak a designban egy másik híres online bukméker, az 1xBet portáljával. Tény, hogy a két cég weboldalát ugyanaz a webstúdió fejlesztette. Ezért hasonló felépítéssel és funkcionalitással rendelkeznek. Azonban alaposabb vizsgálat után észreveheti, hogy a Betwinner weboldalának főoldalán három helyett két oszlop található. Ezenkívül a portál sokkal gyorsabban töltődik be. Ehhez a jó kódoptimalizálás is hozzájárult. Az oldalon egyéb események és játékok is elérhetőek.

A bukméker weboldalának két változata van:

 • A teljes funkcionalitású verzió minden lehetőséget megnyit a felhasználók számára, hogy kezeljék személyes profiljukat, átutalásokat végezzenek, fogadásokat tegyenek sport- és nem sporteseményekre, valamint szerencsejátékokra.
 • A mobil verzió egyszerűsített dizájnnal rendelkezik, amely a kis képernyőméretekre optimalizált. A szerencsejátékok is elérhetőek a felhasználók számára, de a játékok száma korlátozott.

Azok a felhasználók, akik leggyakrabban telefonon vagy táblagépen keresztül látogatják a portált, telepíthetik a mobilalkalmazást. Az alkalmazás letölthető a Betwinner weboldaláról (Android felhasználók számára), vagy az Apple Store-ba lépve telepíthető iOS készülékekre. A szoftvert folyamatosan frissítik, így új funkciókat tesznek elérhetővé a játékosok számára. Az alkalmazással jelenleg befizetéseket és kifizetéseket lehet végrehajtani, valamint sport- és nem sportfogadásokat lehet kötni, beleértve az élő eseményeket is. A játékosoknak lehetőségük van arra is, hogy online nézzék a mérkőzéseket. Azonban nem minden szerencsejáték elérhető. Ezért az alkalmazás érdektelen lesz a póker, a rulett, a nyerőgépek és más játékok lobbijában.

Számla regisztrálása a Betwinner fogadóirodában

A játékosok regisztrációs eljárása a Betwinner weboldalán nagyon egyszerű. Az új játékosok négy különböző mód közül választhatnak a számla létrehozásához:

 • 1 kattintással történő regisztráció. A játékos kiválasztja a pénznemet és az országot, a bukméker létrehoz egy profilt, megadva hozzá egy felhasználónevet és jelszót.
 • Regisztráció e-mailen keresztül. A felhasználó kitölt egy űrlapot a legfontosabb információkkal magáról. A fiók megerősítése e-mailen keresztül történik.
 • Regisztráció telefonszámon keresztül. A játékos megadja a számla országát és pénznemét is, és a számla létrehozása SMS-ben történik.
 • Regisztráció a közösségi hálózatokon vagy messengeren keresztül. A játékos a fiókját a VK, Odnoklassniki, Yandex, Mail.ru, Telegram fiókján keresztül hozza létre.

A felhasználói fiókba való bejelentkezés után a játékosnak meg kell adnia a hiányzó információkat magáról. Ez a lépés később is elvégezhető. A profil ellenőrzése nélkül (a megadott adatok összehasonlítása az útlevél elküldött másolatával) azonban a felhasználó nem nyerhet promóciót vagy nem veheti ki a pénzét az oldalról.

Regisztrációs bónusz 100 EUR-ig

Betwinner regisztrációBetwinner regisztráció

Bónuszok és promóciók a Betwinner bukmékertől

Azok a játékosok, akik szeretik a bukméker különböző promócióit, biztosan értékelni fogják a Betwinner ajánlatát. A PROMO részleg több tucat különböző ajánlatot tartalmaz mind a sporteseményekre, mind a szerencsejátékokra vonatkozóan. Ezek továbbá kategóriák szerint vannak csoportosítva, ami nagyban megkönnyíti a játékosok számára, hogy megismerkedjenek a bukméker kínálatával.

Az új felhasználók gyakran kérdezik a regisztrációs bónusz elérhetőségét. A Betwinner felajánlja a játékosoknak, hogy befizetés után 100% bónuszt kapnak a számlájukra. Ha a felhasználó nem használ egy partner promóciós kódját, a jutalom összege 100$*. Ha a kódot a regisztráció során alkalmazzák, a bónusz összege 130 dollárra* nőhet. Mi a Betwinner partnerei vagyunk, és felajánljuk, hogy promóciós kódunk használatával növeljük a regisztrációs bónuszt.

Az üdvözlő bónuszon kívül más promóciók is várják a játékosokat. Mivel sok van belőlük, ezért csak néhány ajánlatot emelünk ki:

 • “A nap szerencséje. Lehetőség 500 promóciós pont megszerzésére a napi sportsorsolásokon.
 • “Bónusz a sikertelen fogadások sorozatáért”. Kompenzáció 20 vesztes fogadássorozatért.
 • “100%-os csütörtöki befizetési bónusz”. Lehetőség arra, hogy akár további 100$*-t kapjon a bónuszszámlájára.
 • “Születésnapi bónusz”. Promóciós kód egy ingyenes fogadásra a felhasználó születésnapján.

* Vagy ennek az összegnek az ellenértéke az ország helyi pénznemében.

Betwinner sportfogadás és szerencsejáték

A Betwinner fogadóiroda széleskörű fogadási és játékkínálatot készített a felhasználók számára. Az események száma és változatossága alapján a vállalat piacvezetőnek minősíthető. A játékosok naponta több mint ezer mérkőzésre fogadhatnak, a játékok és nem sportesemények száma pedig meghaladja a több százat.

Annak érdekében, hogy a felhasználók könnyebben hozzáférjenek a kínálathoz, az összes fogadás és játék külön szekciókba van szervezve, amelyek a menüből érhetők el. A sportrajongók a “Line” és az “Élő” oldalakat látogathatják. Itt a különböző bajnokságok legnépszerűbb mérkőzéseit mutatják be. A bukméker több mint 40 sportágban kínál eseményeket, köztük krikett, snooker és kutyafuttatás. A játékosok több mint egy tucat különböző fogadási típus közül választhatnak, az egyszeri fogadásoktól a többszörös fogadásokig. Az oddsok minden esemény esetében a piacnak megfelelő átlagosak, némelyik pedig jobb, mint a versenytársaké. A Betwinner felhasználói mérkőzés előtti és élő fogadásokat is megtehetnek. Emellett az élő szekcióban található mérkőzések némelyike online is megtekinthető.

A rulett, a baccarat és más klasszikus játékok a “Kaszinó” oldalon érhetőek el. A nyerőgépek a “Nyereményjátékok” szekcióban találhatók. Ezen kívül tévéjátékok, bingó és póker is a felhasználók rendelkezésére áll, amelyek a bukméker weboldalának azonos nevű szekcióiban kerülnek bemutatásra. A játékokat a legnépszerűbb szoftvergyártók támogatják, ami azt jelzi, hogy a kínált szórakozás magas színvonalú a szerencsejátékok terén.

Betwinner befizetési és kifizetési módok

Sok felhasználó számára fontos, hogy a bukméker támogatja a különböző fizetési módokat. Ez lehetővé teszi számukra, hogy a legjobb szolgáltatást válasszák ki (a kényelem és a díjak szempontjából) a befizetés vagy a nyeremények személyes számlájukra történő átutalása során. A Betwinner minden felhasználó igényeit kielégíti. A vállalat halmozottan több mint 150 fizetési lehetőséget kínál, beleértve a nemzetközi szolgáltatásokat és a helyi fizetési eszközöket.

A Betwinner játékosok kihasználhatják a következőket:

 • Kártyás átutalások, pl. Visa, MasterCard.
 • Banki átutalások a Sepán keresztül stb.
 • Neteller, ecoPayz, stb.
 • Elektronikus pénztárcák, pl. B-Pay, Epay, QIWI.
 • 24 AllTime fizetési terminál, e-Pay stb.
 • Feltöltés pénzzel a partnerirodákban.
 • Kriptovaluta, beleértve a Bitcoint, Monerót, Litecoint.
 • Prepaid kártyák, mint például PaySafeCard, AstroPay Card és mások.

Az összes fizetési mód részleteit a Fizetések részben találja.

A Betwinner fogadóiroda játékos-támogatása

Ha bármilyen kérdése vagy aggálya van, forduljon 24/7-es ügyfélszolgálatunkhoz. A Betwinner operátorai több tucat nyelven állnak rendelkezésre, hogy segítsenek. Az ügyfélszolgálattal a forródrót számon és e-mailben lehet kapcsolatba lépni. A számot és az e-mailt a Kapcsolat menüpontban találja. Az online chat is elérhető az oldal jobb alsó sarkában.

A válaszidő a kiválasztott csatornától függ. A maximális várakozási idő 24 óra, ha e-mailen keresztül veszi fel a kapcsolatot.

Összefoglalva a Betwinnerről

A Betwinner fogadóiroda az online szerencsejáték-piacra való belépést megelőzően az európai országokban működő, bevált létesítmények hálózatán keresztül működtette szolgáltatásait. Ez a tapasztalat segített a vállalatnak abban, hogy jól járjon el, mielőtt webes szolgáltatásokat hozott létre ügyfelei számára. Ezért nem meglepő, hogy a bukmékernek rövid idő alatt sikerült az internet kiemelkedő szereplőjévé válnia. Szolgáltatásait fogadók ezrei használják világszerte.

Az áttekintésben röviden ismertettük a Betwinner és a bukméker platformjának összes funkcióját. Észreveheti, hogy a cég erősségei a funkcionális weboldal, az érdekes ajánlat, a promóciók és a fizetési módok széles választéka. Ha a gyengeségekről beszélünk, akkor az a webhely blokkolása az internetszolgáltatók által számos országban, a földi irodák hiánya és a kemény finmonitoring. A gyengeségek ellenére azonban a fogadóiroda figyelmet érdemel, mind a kezdők, mind a profi fogadók számára.

Gyakran ismételt kérdések a Betwinner fogadóirodáról

✅ Milyen licencet használ a Betwinner fogadóiroda?

A Betwinner fogadóiroda Curacao joghatósága alatt rendelkezik engedéllyel. A vállalat az Antillephone N.V. 8048/JAZ engedélyét használja. Ennek az engedélynek köszönhetően a bukméker összes online szolgáltatása kiszolgálhatja a felhasználókat, fogadásokat fogadva sporteseményekre, nem sporteseményekre és játékokra.

💵 Milyen regisztrációs bónuszra számíthatnak a Betwinner játékosok?

A Betwinner új felhasználói kezdetben egy szép üdvözlő bónuszt kaphatnak. Ehhez az első befizetésnél befizetést kell teljesítenie. Ezt követően azonnal jóváírásra kerül a befizetett összeg 100%-ának megfelelő jutalom. Felajánljuk, hogy a bónusz maximális összegét (100 $) 30%-kal megnöveljük. Ehhez egy promóciós kódot adtunk meg a leírásban, amelyet a fiók létrehozásakor kell megadni.

📱 Honnan tölthetem le a Betwinner mobilalkalmazást?

A bukméker weboldalán van egy “App okostelefonra” oldal (a felső menüben érhető el). Ott részletes információk találhatók arról, hogyan telepíthető az alkalmazás Android és iOS rendszerekre. Az Androidra vonatkozó telepítőfájl azonban csak a Betwinner weboldaláról tölthető le. Ami az iOS alkalmazást illeti, az a hivatalos piactéren (Apple Store) érhető el. Más forrásból nem lehet letölteni az alkalmazást.

💳 Milyen fizetési módokat támogat a Betwinner?

A bukméker szerint összesen több mint 150 fizetési mód áll a felhasználók rendelkezésére. A bukméker támogatja a nemzetközi és nemzeti fizetési rendszerek kártyáit, e-pénztárcákat, fizetési rendszereket, kriptovalutákat, banki átutalásokat, készpénzes fizetéseket, előre fizetett kártyákat stb. A Betwinner további előnye, hogy a cég nem számít fel jutalékot minden átutalásért, ellentétben a fizetési szolgáltatásokkal. Ezért javasoljuk, hogy ellenőrizze ezeket és a díjakat a bukméker weboldalán.Logo_betwinner

100 EUR bónusz