Intro

Az 1xBet rendszer: a tét elhelyezésének jellemzői

Система 1хБет
A tapasztalt fogadók az 1xBet-et a kényelmes fogadáskötési szolgáltatás és az összetett kombinált fogadások elérhetősége miatt választják. Ez utóbbiak választéka meglehetősen nagy, ahogyan arról a fogadások típusairól szóló cikkben írtunk. A komplex kifejezések, az 1xBet láncok és rendszerek azonban különösen népszerűek a játékosok körében. Hogy mi az 1xBet rendszer, hogyan kell összerakni és hogyan lehet elhelyezni, azt ebben az új cikkben tárgyaljuk.

Logo 1xbet
100% bónusz akár 100 EUR-ig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

A legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Az 1xbet rendszer koncepciója

A bukméker által kínált kombinált fogadások közül a rendszer egy meglehetősen bonyolult fogadás. Ahhoz, hogy eligazodjon benne, tapasztalatot kell szereznie az egyszerűbb fogadásokkal. Ezért ezt a fogadási formát kizárólag profiknak ajánljuk. A statisztikák azt mutatják, hogy a kezdők által készített rendszerek gyakran veszteséggel végződnek.

És így az 1xbet rendszer több expressz kombinációja, amely akkor játszik, ha egy bizonyos számú szelekciót megnyer. Így a klasszikus 1xbet expresszel ellentétben, ahol minden szelekciónak játszania kell, a rendszer lehetővé teszi a negatív esemény kimenetelét.

Ahhoz, hogy megértse a megjátszandó fogadások számát, meg kell néznie a rendszer dimenzióját. Ezt két számmal írják ki, például “2/3” vagy “2 a 3-ből”. Ebben az esetben a kombináció 3 kifejezett tétből áll, 2 kimenetelű tétből. Az 1xBet rendszernek legalább 2 szelekciónak nyerőnek kell lennie ahhoz, hogy az 1xBet rendszer nyerjen. Mivel különböző parlay fogadások játszhatók, az esélyek és a nyeremények kiszámítására bonyolult rendszer áll rendelkezésre. A bukméker egy speciális sémát (táblázatot) biztosít a nyeremény összegének kiszámításához. A weboldalon egy kalkulátor is található a számítások elvégzéséhez. Az utóbbi lehetőség sokkal kényelmesebb lesz azoknak a játékosoknak, akik még csak most kezdik használni a rendszereket.

Система в 1хБет

Az 1xbet rendszer számítása

Ahogy az előző részben említettük, az 1xbet rendszerben a nyeremények kiszámításához egy speciális táblázatot vagy kalkulátort használhat. Természetesen a nyereség kiszámításának automatikus módszere vonzó lehetőség. Használatakor azonban a játékos nem lesz képes teljes mértékben megérteni a rendszer elvét. Jobb, ha megtanulja, hogyan kell kiszámítani ezt a kombinált fogadást kézzel, és csak ezután használjon más automatikus szolgáltatásokat.

Adjunk egy példát a rendszer számítására az 1xbetben, a “2-ből 3” fogadási lehetőség használatával. Tegyük fel, hogy a felhasználó 900 rubelt* tett fel 3 labdarúgó-mérkőzésre:

  • “A Wolfsburg legyőzi a Red Bullt 2.50-es oddsért (1. esemény).
  • “A Manchester United legyőzi az Atlantát 2.49-es szorzóért (2. esemény).
  • “Sevilla a Lille ellen 1.70-es szorzóval (esemény #1).

A rendszer elhelyezése után 3 kifejezett, egyenként 2 eseményből álló kifejezést fog kialakítani. Az összeg egyenlően kerül felosztásra az expressz fogadások között, mindegyikre 300 rubel*.

Abban az esetben, ha a 2. parlay, amely a 2. és 3. eseményből áll, akkor a felhasználó nyereménye a következő lesz: (1,7 * 2,49) * 300 = 1270 rubel*.

És ha az 1xBet rendszerben a fogadások minden változata nyerő lesz, akkor a következő nyereményre számíthat: (2,5 * 2,49) * 300 + (1,7 * 2,49) * 300 + (2,5 * 1,7) * 300 =1867,5 + 1769,9 + 1275 = 3637 rubel*.

Így a játékosok a rendszer elhelyezésével kevesebb nyereményt kapnak, mint a hagyományos expressz fogadásoknál. Azonban az ilyen típusú fogadásnak nagyobb az esélye a sikerre, és a nyeremény magasabb lesz, mint az egyszeri fogadásoknál. A rendszerek ezért keresettek a fogadók körében.

*Vagy egy másik pénznemmel egyenértékű összeg.

Таблица расчета системы 1хБет

Rendszer elhelyezése az 1xBet-en

Az 1xBet weboldalán a rendszer felállítása egyszerű. Mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja az Önt érdeklő kimeneteleket a “Line” vagy “Live” szekciókban rendelkezésre álló lehetőségek közül. Ezután legalább 3 szelekciót kell hozzáadnia a fogadószelvényéhez, és meg kell találnia egy rendszert a fogadási típusok mezőben. Ehhez egy számjegyet adunk hozzá, amely a kombinációban szereplő parlay-ek számát jelzi. Ha 3 szelekciót választ, a bukméker egy 2/3-os rendszert fog javasolni. Ezután az utolsó lépés a tét összegének megadása és a fogadás elhelyezése.

Bár nem nehéz 1xBet System fogadást elhelyezni, van néhány sajátosság, amit szem előtt kell tartani:

  • A rendszerben a kimenetek minimális száma 3.
  • A választási lehetőségek maximális száma 20. Így a lehetséges kimenetek maximális száma 184 756.
  • A bukméker nem határoz meg minimális fogadási összeget.

Így a felhasználó dönthet a sorban vagy a játékban lévő mérkőzésekről, és kialakíthatja saját rendszerét. Minél több esemény van a kombinációban, annál több nyeremény várja a játékosokat az 1xbet oldalán.

Releváns hírek