Intro

1xbet Mauricius

Mauritius szigete, ahol 1973-ban legalizálták a szerencsejátékot, egyike azoknak az országoknak, ahol ez a hobbi népszerű és keresett időtöltés a helyiek körében. Klasszikus cainosokat itt is találsz, de külföldön működő helyi online sportfogadási szolgáltatókat nehéz találni. A helyiek inkább a külföldi szolgáltatókhoz fordulnak, amelyek rendelkeznek engedéllyel, és folyamatosan új lehetőségeket és magasabb oddsokat vagy bónuszokat kínálnak. Az egyik cég, amit mi magunk is tudunk ajánlani, az 1xbet Mauritius, amelyről cikkünkben írunk.

Szerencsejáték lehetőségek az 1xbetnél

Az első lépés, amiért akár 100 eurós bónuszt is kaphatsz, egy gyors regisztráció. Ez néhány egérkattintással elvégezhető, és máris elkezdheted az első fogadásokat vagy játékokat a kaszinóban. A klasszikusok közé tartozik a póker, a rulett és számos más élő játék, amelyeket az online piac egyik legmagasabb oddsaival rendelkező sportfogadás egészít ki. Tétjeit nem csak a letisztult weboldalon, hanem az Android és iOS rendszerű mobilalkalmazáson is kezelheti és ellenőrizheti. Természetesen nem kell megemlítenünk a 24/7-es ügyfélszolgálatot, hiszen ez minden profi játékos számára alapfelszereltség.

Online fogadások Mauritiuson

A szigeten 2007-ben hozták létre a szerencsejátékokat és a spread fogadásokat szabályozó Ragulation Boardot. Amíg a külföldi bukmékerek rendelkeznek engedéllyel, addig minden probléma nélkül tárt karokkal fogadhatják az új fogadókat. A legnépszerűbb sport, amire itt fogadnak, a lóverseny, de a boksz, az asztalitenisz és még sok más sportág rajongói is vannak.

Be- és kifizetések az 1xbet Mauritiusnál

A legegyszerűbben Visa, MasterCard, valamint Maestro hitelkártyákkal lehet befizetni. Egy másik lehetőség a befizetésre vagy a kifizetésre az e-pénztárca, amely gyorsan és biztonságosan működik a fogadási oldalon kívül is. Ilyen például az E-Pay vagy a B-Pay, és még sok más. A kriptopénzek kedvelői is találnak kedvükre valót, akik számára az 1xbet több lehetőséget is előkészített a nyert pénzek befizetésére és kivonására. Nem csak a Bitcioinról olvashat bővebben az 1xbet weboldalán a fizetési módok menüpontban. Köszönjük, hogy időt szánt cikkünkre. Reméljük, hogy jó döntést hoz és kihasználja a 100 eurós bónuszt, amely az egyik legmagasabb. Sok szerencsét!

Logo 1xbet
100% bónusz akár 100 EUR-ig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Releváns hírek