Intro

1xbet Szomália

Mivel Szomália tisztán muzulmán ország, nincsenek kaszinók vagy más szerencsejáték- vagy sportfogadási lehetőségek. Lehetnek olyan magánszemélyek, akik illegálisan fogadnak fogadásokat, de súlyos bírságokkal kell számolniuk, ezért nem ajánlott. Sokkal biztonságosabbak viszont a külföldi online szolgáltatók, amelyeket a helyiek keresnek fel, ha szerencsét szeretnének próbálni. Mai cikkünkben pedig az egyikről lesz szó, amely Celesovet-szerűen működik.

Játéklehetőségek az 1xbetnél

Rögtön az elején akár 100 EUR / USD-t is kaphatsz a regisztrációért és az első befizetésért. Az üdvözlő bónuszon kívül más bónuszokra is számíthatsz, amelyeket folyamatosan fizetnek ki. Nem csak kaszinójátékok vannak a kínálatban, amelyek közé tartozik a póker, blackjack és sok más játék, hanem sportfogadás is, az online bukmékerek legmagasabb oddsaival. A kiváló weboldalt egy mobilalkalmazás egészíti ki, így mindig kézben tarthatja fogadásait és nyereményeit.

Online fogadások Szomáliában

Az országban nincsenek igazi kaszinók és a szerencsejátékok minden formáját működtető cégek. Ennek oka a helyiek által imádott vallás, amely tiltja a szerencsejáték minden formáját. Ezért ha vannak olyan személyek, akik játszani vagy fogadni szeretnének, akkor külföldi bukmékereknél kell munkát keresniük, akik elfogadják az országból érkező játékosokat. Az utóbbi időben sok olyan játékost láttunk, akik szeretnének anonimabbak maradni az internetszolgáltatókkal szemben, ezért olyan programokat használnak, mint a Windscribe vagy a NordVPN, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy megváltoztassák az IP-címüket és a kapcsolat helyét. Emellett a számítógépüket is biztosítják a nyilvános WIFI-hálózatokon való csatlakozáshoz, amelyeket gyakrabban támadnak meg a hackerek.

Be- és kifizetések az 1xbet Szomáliában

Az első lehetőség a Visa, MasterCard, de a Maestro hitelkártyák is. A második az elektronikus pénztárcák, amelyeket online vásárlásra is használnak, és ezért a bankok kevésbé őrzik őket. Ilyen pénztárcák például az E-Pay vagy a B-Pay, amelyek zökkenőmentesen működnek. Végül az utolsó lehetőség, amit itt megemlítünk, és ez a kriptovaluták. Ezek népszerűsége még mindig növekszik, és a Bitcoin mellett az 1xbet Szomáliában még sok másikat is találhatunk. Köszönjük, hogy idáig elolvasta, és sok szerencsét és nyereményt kívánunk Önnek, nem csak az első fogadásnál, amit az 1xbetnél tesz.

Logo 1xbet
100% bónusz 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Releváns hírek