Intro

1xbet Koszovó

Az egyre növekvő bűnözési ráta miatt 2019-ben betiltották a kaszinóban a szerencsejátékok minden fajtáját. Ezért nincsenek olyan kaszinók vagy fogadóirodák, ahol a helyiek hódolhatnának ennek az időtöltésnek. Jelenleg azonban nincsenek letiltva a weboldalak, így a helyiek mindenféle bukmékereket keresnek, ahol kipróbálhatják a szerencséjüket. Mai cikkünkben bemutatjuk az egyik vezető céget, amely globálisan működik, emellett pedig megmutatunk egy olyan módszert, amellyel a más országokban élő fogadók is megtekinthetik a blokkolt weboldalakat ebben a témában. Sosem tudhatjuk, hogy Koszovóban mikor történik blokkolás.

Játéklehetőségek az 1xbetnél

A regisztráció utolsó lépésének kattintása után az 1xbet akár 100 EUR/USD bónusszal jutalmazza Önt az első befizetésénél. Ez az egyik legmagasabb, és mégis vannak bónuszok a későbbi játék során is az 1xbet iránti bizalomért. A kaszinóban például pókerezhetsz vagy élő rulettet játszhatsz, de fogadhatsz is, méghozzá az egyik legmagasabb oddsszal, amit másokhoz képest találhatsz. A játékosok és fogadók számára egy nagyszerű weboldal áll rendelkezésre, amelyet egy mobilalkalmazás egészít ki, amely Android és iOS eszközökön egyaránt működik.

Online fogadások Koszovóban

A médiában olvasható, hogy a szerencsejátékokat teljesen betiltották az egyre növekvő bűnözési ráta miatt. A helyieket azonban még mindig bátorítja az a tény, hogy az ilyen témájú oldalakat nem blokkolják. Ez azonban bármikor megváltozhat, ezért bemutatunk két olyan programot, amelyet a fogadók olyan országokban használnak, ahol a különböző tartalmakat a kormány és az internetszolgáltatók blokkolják. Konkrétan ezek a programok a NordVPN és a Windscribe, amelyek lehetővé teszik az IP-cím és a kapcsolat helyének megváltoztatását. Így minden olyan tartalmat megtekinthet, amelyet a kormány cenzúrázni próbál, mivel gyakorlatilag egy másik országba költözik, ahol például a szerencsejáték teljesen legális. Mi magunk is használjuk ezeket a programokat, részben a nagy biztonság miatt a nyilvános WIFI-hálózatokon, amelyeket gyakrabban támadnak meg hackerek.

Be- és kifizetések az 1xbet Koszovóban

A leggyorsabb lehetőségek a Visa, MasterCard, de a Maestro is. Vannak e-pénztárcák is, amelyek az interneten való széleskörű használhatóságuk miatt egyre népszerűbbek. Ilyen pénztárcák például az E-Pay vagy a B-Pay márkák, de sok más is szerepel az 1xbet Kosovo fizetési feltételeiben. Nem szabad azonban megfeledkeznünk a kriptovalutákról sem, amelyek közé talán a legismertebb Bitcoin tartozik. Így mindenki megtalálja a számára megfelelőt az 1xbetnél. Köszönjük, hogy elolvasta ezt a cikket, és sok sikert kívánunk!

Logo 1xbet
100% bónusz akár 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Releváns hírek