Intro

1xbet Fiji

A 2009-es törvényeknek köszönhetően a szerencsejáték minden formája illegális a Fidzsi-szigeteken. Ezért mind a valódi, mind az online kaszinók és bukmékerek nem működhetnek itt. Ennek ellenére a helyiek a külföldi bukmékerekhez fordulnak, akik minden probléma nélkül fogadják az országból érkező játékosokat. Cikkünkben pedig az egyikről bővebben is beszámolunk.

Játéklehetőségek az 1xbetnél

Az általunk preferált bukméker az 1xbet, amely 2007 óta működik. Világméretű jelenlétének köszönhetően olyan bevált játékos, akire teljes mértékben számíthat. A regisztrációt követően akár 100 €/$100 € bónusszal is jutalmaznak, amelyet az első befizetésedre fizetnek ki. Ezen kívül az 1xbet számos folyamatos bónusszal is jutalmazza Önt, amelyeket a későbbi fogadások és játékok alkalmával fizetnek ki. Számtalan kaszinójátékot kínálnak, köztük pókert vagy élő rulettet, de sportfogadást is, az online bukmékereknél a legmagasabb oddsokkal. Természetesen van mobilalkalmazás is, amely biztosítja, hogy mindig képben legyen fogadásaival és nyereményeivel.

Online fogadások Fidzsi-szigeteken

Ahogy cikkünk elején említettük, 2009 óta a szerencsejáték minden formája illegális az országban. Csak belföldi fogadások engedélyezettek, és ezek nyereménye nem haladhatja meg a 100 dollárt. Ezért nincsenek olyan kaszinók és bukmékerek, amelyek a helyiek szórakoztatásának ezt a formáját űznék. Ezért fordulnak a helyiek a külföldi bukmékerekhez, akik tárt karokkal és rengeteg bónusszal fogadják a Fidzsi-szigetekről érkező új játékosokat, nem csak a regisztrációkor. Nem kell azonban tovább keresgélnie, hiszen az 1xbet Fiji az egyik vezető cég ebben az iparágban.

Be- és kifizetések az 1xbet Fidzsi-szigeteken

A legalapvetőbb módszer, amelyet több játékos és fogadó használ, a Visa, MasterCard és még a Maestro hitelkártyák. Emellett az e-pénztárcák is támogatottak, és online vásárlásra is használhatók, ezért érdekes módszer lehet az online pénzkezelésre. Ráadásul ezek nem keltenek akkora figyelmet a bankja részéről, amely esetleg szigorúbban ellenőrzi a szerencsejátékkal kapcsolatos tranzakciókat. Ilyen például az E-Pay vagy a B-Pay márkák, de sok más is szerepel az 1xbet fizetési feltételeiben. Ha azonban a kriptovaluták közé tartozol, akkor a leghíresebb Bitcoin mellett sok mást is használhatsz, amit a bukméker elfogad. Köszönjük, hogy elolvastad a mai cikkünket, és sok sikert kívánunk az 1xbet Fidzsi fogadásokhoz.

Logo 1xbet
100% bónusz akár 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Releváns hírek