Intro

1xbet Puerto Rico

A Puerto Ricó-i fogadók számára csak a lóversenyekre és a kakasviadalokra való fogadás aktívan érett. Ez a törvény minden sportágra vonatkozik, ezért inkább olyan külföldi fogadóirodákhoz fordulnak, amelyeket nem blokkol a kormány és az internetes cégek. A szerencsejátékoknak viszont a helyiek és a turisták egyaránt hódolhatnak az országban található néhány valódi kaszinóban. Ezért hozunk egy cikket az egyik legjobban értékelt, globálisan működő bukmékerről.

Szerencsejáték lehetőségek az 1xbetnél

A gyors regisztrációt követően akár 100 EUR/USD-t is kaphatsz az első befizetésedre. Bár ez az egyik legmagasabb, folyamatos bónuszokat is adnak hozzá, amelyeket a későbbi játékok során kaphatsz. Számos kaszinójáték közül választhatsz, valamint sportfogadásra is lehetőséged van, az online bukmékereknél a legmagasabb oddsokkal. A kaszinóban aztán olyan játékokat találunk, mint a póker, a rulett, de a blackjack is. Minden a weboldalon működik, ami természetesen mobilalkalmazással is helyettesíthető, így bárhonnan ellenőrizheted a nyereményeidet.

Online fogadások Puerto Ricóban

A szerencsejáték a helyiek és a turisták számára egyaránt elérhető a kaszinókban, amelyekből több is van az országban. A sportfogadás esetében azonban jelentős korlátozásokat találunk, amelyeket a kormány utasítására vezettek be. Konkrétan a helyiek csak lóversenyekre és kakasviadalokra fogadhatnak. Mivel azonban a helyiek más sportágakra és játékokra is szeretnének fogadni, ezért olyan kétes szolgáltatóknál keresnek munkát, akik tárt karokkal és rengeteg bónusszal fogadják a Puerto Ricó-iakat. Nincs ez másképp az 1xbet Puerto Rico esetében sem, így ne hagyd ki a lehetőséget, hogy a maximumot hozd ki náluk.

Befizetés és kifizetés az 1xbet Puerto Ricónál

A számos lehetőség közül az első a hitelkártyák, mint a MasterCard, a Visa vagy akár a Maestro. Alternatívaként vannak elektronikus pénztárcák is, amelyeket az online vásárláshoz használnak, és ezért egy nagyszerű lehetőség, amely lehetővé teszi számunkra, hogy online pénzzel dolgozzunk. Ilyen például az E-Pay vagy a B-Pay pénztárca, de sok más is megtalálható az 1xbet fizetési feltételeiben. Azonban a kriptovaluták tulajdonosai is találnak majd kedvükre valót, mivel az 1xbet több ilyen pénztárcát is elfogad. A Bitcoin még mindig az egyik legismertebb, de úgy gondoljuk, hogy Ön is megtalálja itt a sajátját. Mi pedig köszönjük, hogy időt szánt ránk, és sok sikert kívánunk nem csak az első fogadásához és játékához az 1xbetnél.

Logo 1xbet
100% bónusz 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Releváns hírek