Intro

1xbet Iránban

A szerencsejáték minden formája tilos Iránban Két fő oka van annak, hogy a helyiek soha nem fognak igazi kaszinóban játszani Iránban, vagy fogadást kötni egy igazi pultnál. Egyrészt a szerencsejátékot tiltó törvények, másrészt a vallás miatt, amelyet a helyiek imádnak. Az iszlám hit ugyanis nem engedi meg a szórakozásnak ezt a formáját minden hívő számára. Másrészt 82 millió lakos él itt, és nem mindenki ismeri ezt a hitet. Nekik pedig itt a cikkünk, amelyben elmondjuk, hogy kiknél fogadhatsz, és nem csak a legjobb oddsokat, hanem olyan bónuszokat is kapsz, amelyek felülmúlhatatlanok.

Játéklehetőségek az 1xbetnél

A piacon számos olyan bukmékert találunk, akik elfogadják az iráni ügyfeleket. Az általunk ajánlottak között azonban az 1xbet szerepel, amely tudja, hogyan kell gondoskodni a fogadókról, és a fogadási világ legjobbjait hozza egy helyre. Az első lépés egy egyszerű regisztráció, amely mindössze néhány percet vesz igénybe, és egy akár 100 eurós bónuszt tár fel. Ezt az 1xbet az első befizetéskor írja jóvá, ráadásul időről időre más folyamatos bónuszok is várják a játékosokat. Itt nem csak a klasszikus kaszinót találod rulettel vagy pókerrel, hanem sportfogadást is a világ mérkőzéseire. Ehhez képest az oddsok a legmagasabbak közé tartoznak, amelyeket egy online fogadóirodánál kaphat.

Online fogadások Iránban

Ahogy az elején említettük, a hit és a törvények tiltják a lakosokat a szerencsejáték minden formájától. Nem talál igazi kaszinókat vagy sportügynökségeket, amelyek elfogadják a sportfogadást. Ezért az itt élő fogadók külföldi szolgáltatókat keresnek, akik a világ minden tájáról fogadnak új ügyfeleket. Ezek a bevált cégek, amelyek közé sorolhatjuk az általunk preferált 1xbet-et, amely az egész világon működik és a legjobbak közé tartozik. Nincsenek kormányzati vagy szolgáltatói blokkok, de ha a lehető legnagyobb anonimitásban szeretne maradni, használhatja az IP-címét és a kapcsolat helyét megváltoztató programok egyikét. Ezek a programok a NordVPN vagy a WIndscribe, amelyeket mi magunk is használunk.

Be- és kifizetések az 1xbet Iránnál

Az első lehetőség a Visa, MasterCard, de a Maestro hitelkártyák is. Ezt a lehetőséget azonban az említett törvények és tilalmak miatt érdemes megfontolni. Az alternatíva az elektronikus pénztárca, amelyet a fogadásokon kívül más tevékenységekre is használhat, és nem vonzza annyira a bank figyelmét. Ilyenek például az E-Pay vagy a B-Pay pénztárcák, amelyeket egyszerűen feltölthet, és amelyeket nyereményei befizetésére és kivonására használhat. Egy másik lehetőség a Bitcioin, amely az 1xbet által elfogadott kriptovaluták egyike. az összes lehetőséget megtalálja az oldal alján található fizetési módok részben. Találd meg a megfelelő módszert, amit a befizetésedhez választasz, és élvezd a bónuszt, amit az 1xbet Iránnál kapsz az elején. Sok szerencsét mindenkinek, aki eddig a pontig olvasott.

Logo 1xbet
100% bónusz 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Releváns hírek