Intro

1xbet Guatemala

Első pillantásra úgy tűnik, hogy a szerencsejátékok illegálisak Guatemalában egy 1880-ban elfogadott törvénynek köszönhetően. Ennek azonban éppen az ellenkezője igaz, és sem a kormány, sem a hatóságok nem szigorítanak, illetve nem lehetetlenítik el a helyiek számára az online és a való életben való részvételt. Éppen ezért találunk itt valódi kaszinókat, valamint külföldi online sportfogadási és szerencsejáték szolgáltatókat, akik tárt karokkal fogadják az új fogadókat és játékosokat. Ezért itt van a cikkünk, amelyben minden információt megtalálsz, amire szükséged van ahhoz, hogy sikeresen fogadhass, és a legjobb oddsokat és bónuszokat kapd Guatemalában.

Játéklehetőségek az 1xbetnél

Az első lépés az akár 100 eurós bónusz megszerzéséhez a regisztráció. Ezt még egy teljesen kezdő is meg tudja tenni számítógépen, így nincs miért aggódnia. Idővel folyamatos bónuszokra is számíthat, amelyekkel az 1xbet Guatemala jutalmazza Önt a hűségéért. Itt mind klasszikus kaszinót találsz pókerrel, rulettel vagy blackjackkel, mind sportfogadást a legmagasabb esélyekkel, amiket csak el tudsz képzelni. A weboldal kialakítása vidám és könnyen érthető. Emellett egy mobilalkalmazás is kiegészíti, amely biztosítja, hogy mindig kézben tarthassa nyereményeit és fogadásait.

Online fogadások Guatemalában

A fent említett 1880-as törvény megemlíti, hogy a szerencsejáték minden formája illegális és tiltott. A törvény szerint csak a Supreme Ventures Ltd. által működtetett lottó lenne legális. Ez azonban már a múlté, és Guatemalában találhatunk valódi kaszinókat pókerrel, ami itt nagyon népszerű, és online fogadóirodákat is, amelyek minden gond nélkül fogadják az ország játékosait. A bingó szintén nagyon népszerű játék itt, és rengeteg bingóterem van az országban, ahol ezt a játékot játsszák.

Be- és kifizetések az 1xbet Guatemalánál

A befizetés és a pénzfelvétel több lehetséges módja közül választhat. A legalapvetőbb lehetőség a hitelkártya, amelyet az 1xbet Guatemala elfogad a Visa, a MasterCard, valamint a Maestro kártyák közül. A második lehetőség az elektronikus pénztárcák használata, amelyek nagyszerűen működnek, és például megemlíthetjük az E-Pay vagy a B-Pay-t. Végül az utolsó lehetőség, amelyet ebben a cikkben megemlítünk, a kriptovaluták. Ezek népszerűsége folyamatosan növekszik, és egy példa erre a legismertebb Bitcoin, amelyet bizonyára mindannyian ismernek. Az összes módszert megtalálhatod a fizetési módok között is az oldal alján. Sok szerencsét és nyerő fogadásokat kívánunk az 1xbet Guatemalával.

Logo 1xbet
100% bónusz 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Releváns hírek