Intro

1xBet bizalmi fogadás: hogyan szerezhetem meg és használhatom?

1хБет - Доверительная ставка
Az 1xBet weboldalán a felhasználók számára elérhető fogadási típusokról szóló cikkben szó esett az 1xBet bizalmi fogadásokról. A kezdő fogadók körében azonban sok kérdés merül fel az ilyen fogadások fogadásával és elhelyezésével kapcsolatban. Ezekkel pedig nem foglalkoztak részletesen az említett anyagban. Ezért úgy döntöttünk, hogy a bizalmi fogadást használni kívánó játékosok minden kérdésére választ adunk

Logo 1xbet
100% bónusz 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Mi a megbízható fogadás az 1xBetnél?

A bukmékeriroda 1xbet néhány “pluszt” kínál a rendszeres játékosainak, amelyek a versenytársak oldalain nem állnak rendelkezésre. A bónuszprogramon kívül, amely lehetővé teszi a portálon végzett tevékenységért járó extra pontok megszerzését, a fogadók az 1xbetnél a bizalmi fogadást is kihasználhatják. Ezek olyan fogadások, amelyeket a felhasználók a bukméker által előlegként biztosított pénzért kötnek. A bizalmi fogadások nem állnak a fogadóiroda minden felhasználója rendelkezésére. A bukméker feltételei szerint azok a játékosok, akik:

  • Már kivettem pénzt, és nem sértettem meg a portál szabályait. Az újonnan regisztrált felhasználóknak nincs lehetőségük a bizalmi fogadások használatára.
  • Mérő nélküli fogadásokkal rendelkeznek. Az ilyen fogadások megléte garancia arra, hogy a bukméker visszakapja a pénzét.
  • Pozitív számlaegyenleggel rendelkezzenek. Ilyen esetben a bukméker előleget is biztosít, a játékos számláján lévő pénz megléte alapján. Nem lehet több, mint 20 egységnyi pénz.
  • Élő fogadásokat vagy előcsatározásokat köt, amelyek 2 napon belül kiegyenlítésre kerülnek. A fogadás lehet egyszeri fogadás vagy expressz fogadás.

Ha egy felhasználó teljesíti a bukméker összes feltételét, akkor az 1xBetnél bizalmi fogadást kap. A következő szakaszok elmagyarázzák, hogyan kell ezt megtenni.

Hogyan kerül kiszámításra az 1xbet bizalmi fogadás?

Miután a felhasználók megtudják, hogy a bukmékertől előlegként pénzt kaphatnak, nagy összegeket várnak “kölcsönbe”. Valójában az 1xbet bizalmi fogadás kiszámításának algoritmusa meglehetősen “trükkös”. Azok a felhasználók, akiknek elegendő pénz van a számlájukon (több mint 20 pénzegység), miközben teljesítik az előző szakaszban szereplő kritériumokat, nem kapnak előlegfogadást. Azok a játékosok pedig, akik a “szerencsések” közé tartoznak, a meg nem emelt tétek akár 50%-át is megkaphatják. Például egy felhasználónak 100 dollár* volt a számláján. Fogadott 95* $-t 2 futballmeccs kimenetelére. A végső pozitív egyenlege 5$*. Ilyen esetben a bukméker, miután kiszámolta a játékos nyerési valószínűségét, legfeljebb 30$*-ot ajánlhat fel 1xbet bizalmi fogadásként. Más bemenetek esetén az előleg összege változhat. Ezt minden egyes fogadásra külön-külön számítják ki. * Vagy ennek az összegnek az ellenértéke más pénznemben Доверительная ставка 1хБет

Hogyan helyezhetek el bizalmi fogadást az 1xBetnél?

Amint azt korábban említettük, a felhasználónak bizonyos számú feltételnek kell megfelelnie ahhoz, hogy jogosult legyen a bizalmi fogadásra. Azonnal felmerül a kérdés: “Honnan tudom, hogy elérhető-e bizalmi fogadás az 1xbetnél?” Ehhez számos egyszerű lépést kell követni:

  1. Engedélyezze a weboldalon.
  2. Menjen az Élő szekcióba, és adja hozzá a kívánt eseményt a fogadószelvényhez. Lehetőség van az előmeccs esemény kimenetelének kiválasztására a “Vonal” oldalon. A játékosnak azonban a következő 48 órában lejátszandó mérkőzéseket kell megkeresnie.
  3. Nézze meg a munkapanelen (az oldal jobb felső sarkában) az “Elérhető előzetes” sort. Ha az összeg rendelkezésre áll, a játékos felhasználhatja azt egy “előre” fogadás elhelyezésére.

Ha a felhasználó több fogadást is ellenőrzött, és az “Elérhető előleg” sorban az érték nulla. Ebben az esetben a játékos biztos abban, hogy megfelel a bukmékeriroda követelményeinek, akkor kapcsolatba léphet az 1xbet ügyfélszolgálatával. Ez éjjel-nappal működik.

Hogyan válthatok be egy bizalmi fogadást az 1xBetnél?

Az 1xBet-nél a bizalmi fogadás fontos előnye, hogy a bukméker pénzének felhasználásáért nem jár jutalék. Azonban ne feledkezzünk meg az örök szabályról: “Ha elveszed valaki más pénzét, visszakapod a sajátodat”. Ezért a játékosnak, miután megkapta a fogadási előleget, vissza kell juttatnia azt a bukmékerirodába. Ez a rendszer szerint automatikusan megtörténik:

  • Ha az előlegfogadás nyer, a felhasználó az előleget nem tartalmazó összeget kapja meg.
  • Ha az előlegfogadás nem nyer, akkor az előleg a saját pénzzel megtett nyertes fogadás terhére kerül elszámolásra.
  • Ha az előzetes fogadás és a saját fogadás is elveszik, a felhasználó számlája veszteséges lesz.

Az utóbbi esetben a játékosnak vissza kell fizetnie a tartozást a bukmékernek, és csak ezután tehet újabb fogadásokat. Az első befizetéskor automatikusan levonásra kerül a megadott fogadási előleg

Mit kell tennem, ha nincs 1xbet bizalmi fogadás?

Mint korábban említettük, az 1xbet bizalmi fogadás az iroda rendszeres felhasználói számára jelent plusz előnyt. Annak ellenére, hogy a felhasználó teljesítheti az átvételének minden feltételét, a bukmékernek joga van ahhoz, hogy ne biztosítsa ezt a fogadási típust a fogadó számára. Ebben az esetben a játékosnak csak egy lehetősége van – írni az ügyfélszolgálatnak. A bukmékeriroda 1xBet képviselői megírják, mi lehet az oka a bizalmi fogadás hiányának. A felhasználó megtudhatja, hogy ez a feltételek be nem tartása, vagy az ok más korlátozásokkal kapcsolatos. Akárhogy is, az információ hasznos lesz, és segít a fogadónak a problémák rendezésében. A magunk részéről azt javasoljuk, hogy aktívabban használja a bukméker szolgáltatásait, és akkor további “pluszokra” számíthat.

További kérdések az 1xBet megbízható fogadásokkal kapcsolatban

💵 Hogyan vehetek kölcsön pénzt az 1xBet-től?

Sok felhasználó nincs tisztában azzal a lehetőséggel, hogy az 1xbetnél pénzt lehet kölcsönkérni a fogadások elhelyezéséhez. Bár a bukméker nem számít fel jutalékot a pénzkölcsönzésért. A fő feltétel, hogy aktív felhasználó legyél, aki folyamatosan fogadásokat köt (hogy legyenek meg nem számlált fogadások). Ebben az esetben igényt tarthat arra, hogy pénzt kölcsönözzön az 1xbet bizalmi fogadások elhelyezéséhez. A használat módját a cikk tárgyalja.

📋 Mit jelent az 1xbet bizalmi fogadás?

Az 1xBetnél a bizalmi fogadás alatt olyan fogadást értünk, amelyet a játékos a bukméker pénzéért tesz meg. Innen ered a “bizalom” elnevezés, azaz a bukméker egy időre a felhasználóra bízza a pénzét, amíg a fogadásait ki nem egyenlíti. Ez lehetőséget ad a fogadónak arra, hogy érdekes eseményekre fogadjon, amikor a számláján nincs pénz. A legfontosabb, hogy a bukméker nem számít fel díjat a pénzkölcsönzésért.

📝 Milyen feltételek mellett vehet kölcsön pénzt az 1xBet-től?

Ahhoz, hogy az 1xbet felhasználója pénzt kölcsönözhessen, meg kell felelnie néhány feltételnek. Először is, érdemes aktívan fogadásokat kötni és nem megszegni a portál szabályait. Másodszor, olyan mérkőzésekre kell fogadnia, amelyeket még nem játszottak le. Harmadszor, nem kell több mint 20 dollár, hrivnya, rubel vagy hasonló összeg más pénznemben a számlán. Negyedszer, egy sport- és kibersporteseménynek már játékban kell lennie, vagy legkésőbb 2 nap múlva. A bukméker csak akkor számítja ki a játékos számára az 1xBet tét bizalmi összegét, ha ezek a kritériumok teljesülnek.

Releváns hírek