Intro

1xBet bónusz számla: Az 1xBet bónuszprogram jellemzői

Бонусы от 1хБет
Az 1xBet bukméker ismert a piacon a promócióiról, amelyek mind az új, mind a tapasztalt fogadók számára elérhetőek. Az első jutalom a játékosra közvetlenül a fiók létrehozása után vár. Erről a “Mi az az 1xbet promóciós kód és hogyan kell használni?” című cikkben beszéltünk Az 1xbet bónuszprogramja azonban meglehetősen változatos, és több tucat ajánlatot tartalmaz. A mai cikkben ismertetjük a program legfontosabb jellemzőit, a következőkben pedig a népszerű 1xbet bónuszokat

Logo 1xbet
100% bónusz akár 100 EUR-ig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

1xbet bónusz számla: funkciók

A számla létrehozását követően a játékos egy1xbet bónuszszámlát kap . Ez egy speciális számla, ahol a fogadók további jutalmakat kapnak a bukmékertől. A felhasználók bónuszokat kaphatnak készpénz vagy extra fogadások vagy pörgetések formájában. Minden egyes jutalomtípusnak megvannak a maga sajátos jellemzői, és az 1xBet általános feltételei szerint kell megtenni. Felhívjuk figyelmét, hogy az 1xbet bónuszpontok nem válthatók készpénzre és nem utalhatók át a fő számlájára fogadás nélkül. Ezért fontos, hogy a promócióban való részvétel előtt olvassa el a promóció feltételeit, hogy felmérje az erősségeit Акции и бонусы 1хБет

1xBet bónuszok: a jutalmak típusai

Az 1xbet bónuszprogram a játékosok számára a weboldalon történő regisztrációt követően érhető el. A bukméker aktuális ajánlatát a “Promo” részben találja. Egy praktikus szűrőnek köszönhetően a fogadók különböző területeken választhatják ki a bónuszokat, például:

 • Az első befizetéskor (1xBet üdvözlő bónusz vagy üdvözlő csomag).
 • Ismételt befizetés (“Happy Friday” és “Szerda – szorozzuk meg 2-vel”).
 • Cashback (VIP kaszinó cashback).
 • Promóciók (az ajánlatok folyamatosan változnak).
 • 1xBet (“A nap expressze”, “Születésnap 1xBettel!” és mások).
 • Kaszinó (“A hűség aranyat ér”, “Minden nap freespins” stb.).
 • Sportpóker (“Coveted Jackpot” és pörgetőversenyek).

A “Promo” részleg ideiglenes és állandó promóciókat tartalmaz. Ezért javasoljuk, hogy rendszeresen ellenőrizze az ajánlatokat.

1xBet bónuszprogram Általános Szerződési Feltételek

A bukméker weboldalán elérhető minden egyes promóciónak megvannak a maga sajátosságai. A bónusz átvétele után azonban a játékos az 1xbet bónuszprogram általános feltételei szerint tájékozódhat, nevezetesen:

 • A bónuszok általában 24 órától néhány napig érvényesek. Ezért a felhasználóknak idővel kell rendelkezniük ahhoz, hogy feltehessék őket. Ellenkező esetben a jutalmak elvesznek.
 • A bónuszok megjátszásához a rendelkezésre álló fogadási típusokat kell használni. Az is fontos, hogy az optimális nyereményszorzót válasszák, amely nem lehet alacsonyabb, mint a promóciós feltételekben meghatározottak.
 • A bónusz nem ruházható át egy másik játékosra. A felhasználó azonban kiléphet az 1xbet bónuszprogramból, amire a cikkben emlékeztetni fogunk.

Ezért fontos, hogy a játékos elolvassa és teljesítse az 1xBet bónuszprogram feltételeit. A bukmékerektől kapott extra jutalom segít növelni a fogadó nyereményét Отказ от бонуса 1xBet (1хБет)

Az 1xBet bónusz használata

Miután megkapták az 1xbet bónuszt egy speciális számlára, a játékosok azon tűnődnek, hogyan használják azt. Néhány olyan pontot adunk meg, amelyre érdemes odafigyelni:

 • Először is meg kell ismerkedni a bukméker által biztosított elérhető jutalomtípusokkal. Az 1xbet bónuszprogram szabályai szerint a felhasználók pontokat és készpénzt kaphatnak.
 • Másodszor, használja a bónuszokat a rendeltetésüknek megfelelően. Ha a játékos pontokat szerzett, azokat ingyenes pörgetésekre vagy fogadásokra kell váltani. Ezt a “Promo kódok bemutatója” oldalon lehet megtenni, amely a “Promo” szekcióban érhető el. Ha a fogadó a bónuszt pénz formájában kapta, akkor azt normál pénzként lehet megtenni az oldalon.
 • Harmadszor, a kapott jutalmat meg kell fogadni. Ne feledje, hogy minden bónusz fogadási kötelezettséggel jár. A bónuszok fő számlájára történő kifizetésének részleteit a promóciós oldalainkon, vagy a személyes szekrényében – Bónuszok és ajándékok résznél találja meg.
 • Negyedszer, a bónuszt időben meg kell forgatnia. Minden jutalom felhasználásának van egy időkorlátja. Ez 24 órától 30 napig terjed. A részleteket az 1xBet bónusz feltételeiben találod.

A fenti lépések követésével az 1xbet felhasználói jó eszközt kapnak a nyereményük növelésére.

Az 1xBet bónusz törlése

Ha egy játékos nem sikeres az 1хBet bónuszprogramban, megtagadhatja a jutalom átvételét. Ehhez az 1xBet személyes kabinetjébe kell mennie, és meg kell találnia a “Fiókbeállítások” részt. A játékosnak ezután a “Bónuszok” szakaszban le kell mondania a bukméker minden jutalmáról. Azzal, hogy ezt a műveletet az első befizetés előtt megteszi, a fogadó lemond a kezdő bónuszról. Abban az esetben, ha a játékosnak jutalmat írtak jóvá, szükséges, hogy a fő számlán több pénz legyen, mint a bónuszszámlán. Ekkor a rendelkezésre álló jutalom elveszik.

Releváns hírek