Intro

1xBet bónuszprogram: hogyan tudok pénzt felvenni?

Бонусная программа 1хБет
Minden felhasználó a fiók létrehozása után automatikusan az 1xBet bónuszprogram tagjává válik. Természetesen a fogadó lemondhat arról, hogy pontokat és további pénzeszközöket kapjon. A bónuszszámla birtoklása azonban lehetőséget ad arra, hogy a kapott jutalmakat összegyűjtse és valódi pénzre váltsa át. Ehhez azonban meg kell fogadni az 1xbet bónuszt. A bónuszszámláról a fő számlára történő pénzátutalás módját a mai cikkben tárgyaljuk.

Logo 1xbet
100%-os bónusz 100 EUR-ig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Mi az a bónuszszámla az 1xbetnél?

Ahogy a bevezetőben említettük, az 1xbet felhasználói a regisztrációt követően automatikusan a bónuszprogram résztvevőivé válnak. Bónuszszámlát nyitnak az 1xbet-nél, amelyért pontok vagy különleges készpénz formájában kapnak jutalmat. Az első típusú jutalom ingyenes fogadásokra vagy pörgetésekre váltható, amelyeket aztán a bukméker szabályai szerint kell megtenni. A másodikat azonnal felhasználhatja fogadásokra vagy játékokra. A nyereményt azonban fel kell forgatni.

Az 1xBet-nél a regisztráció során, az oldalon való aktív és sikeres játékért, helyes fogadási előrejelzésekért, versenyeken és promóciós programokban való részvételért jutalmakat kaphat a bónusz számlájára. A bónuszpontokról és a bónuszprogramban lévő pénzeszközökről további részleteket a weboldalon található külön cikkben tárgyalunk.

Hogyan nyerhetem meg az 1xBet bónuszomat?

Az 1xbet bónuszprogram feltételei szerint a felhasználók többféle jutalomban részesülhetnek: készpénz, ingyenes fogadások (freebies) és ingyenes pörgetések (freespins). Ezen kívül a fogadók speciális pontokat szereznek, amelyeket a promóciós kódok bemutató oldalán a fent leírt bónuszokra válthatnak át. Erről az eljárásról részletesebben írtunk a weboldalon.

Minden jutalmat, függetlenül a típusától, a promóció feltételeinek megfelelően kell beváltani. Ezt általában korlátozott időn belül (24 órától egy hónapig) kell megtenni, bizonyos események vagy játékok bónuszainak felhasználásával. Például a sportban az 1xBet bónusz megnyeréséhez a fogadónak többszörös tétet kell megtennie. Ebben az esetben a kombinált fogadásnak bizonyos számú eseményt kell tartalmaznia, amelynek minimális oddsa nem lehet alacsonyabb egy meghatározott értéknél. Csak ezen feltételek teljesülése után kerül átutalásra a bónusz pénzösszeg a játékos fő számlájára. Ellenkező esetben a bónusz érvénytelenítésre kerül.

Hogyan használhatom a bónuszszámlát az 1xBetnél?

Nem minden felhasználó ismeri az 1xBet bónuszprogramot, vagy nem használja azt. Ennek oka a feltételek megértésének vonakodása (a bónuszprogramról szóló cikkben leírtak szerint) vagy a bukmékeri portálon kívüli promóciókban és bónuszokban való részvételből származó negatív tapasztalatok. Véleményünk szerint az ilyen felhasználóknak át kell gondolniuk az 1xBet bónuszprogrammal kapcsolatos véleményüket. Az 1xBet bónuszszámla használata megfizethető módja a nyeremény növelésének, amelyet a fogadó egyszerűen elveszít.

Акции и бонусы 1хБет

A bónuszoknak köszönhetően a felhasználók új játékokban csiszolhatják képességeiket, vagy új fogadási típusokkal kísérletezhetnek. Ha pedig helyesen tippel egy mérkőzésre, vagy nyerő játékot játszik, például a kártyajátékokban, akkor szép bónuszt kaphat a végső összeghez.

Az 1xBet bónuszszámla használatának megkezdéséhez a játékosnak meg kell ismernie a bónuszpontok és bónuszpénzek megszerzésének feltételeit (lásd a Bónuszprogram cikket). Ezenkívül meg kell ismernie a bónusz megforgatási szabályait. Bár az 1xBet fogadóiroda minden fogadónak valódi lehetőséget ad a jutalmak megszerzésére, a fogadási feltételek bonyolultnak tűnhetnek az újoncok számára. Ezért szükséges az “egyszerű” promóciókból kiindulni.

Miután a bónusz jóváírásra került a számlán, a játékosnak ki kell találnia, hogy milyen típusú jutalmakat kapott. Ha pontokról van szó, cserélje be őket ingyenjátékokra vagy freespinekre. A bónuszpénzt viszont sporteseményekre vagy játékokra kell fordítani. Fontos megjegyezni, hogy minden jutalom felhasználása korlátozott ideig lehetséges, és a nyereményeket fel kell forgatni.

Hogyan költhetem el az 1xBet bónusz számlámat?

Sok újonc, amikor az 1xbet bónuszokról szóló marketinganyagát olvassa, félreértelmezheti ezeket a jutalmakat. Úgy tűnik számukra, hogy a kapott pénzeszközöket alapként lehet felhasználni. Az 1xbet bónuszszámlát azonban nem lehet azonnal elkölteni. Inkább a felhasználó fogadásokban vagy játékokban fogadhat a jutalmakra. Ebben az esetben a kapott nyeremény (a fogadás sikeres kimenetele esetén) nem kerül jóváírásra az alapszámlán. Azt többször is fel kell fogadni, mielőtt a bukméker weboldaláról kivehető lenne.

Így a fogadók nem költhetik el a bónusz rubeleket vagy más valutát az 1xbet-en. Minden bónuszpénz kötelezően megforgatandó. És mivel ez a folyamat több szakaszból áll, nem mindig lehetséges a teljes összeg kifizetése a fő számlára.

Hogyan tudok átutalni a bónusz számláról a fő 1xbet számlámra?

A legtöbb esetben a felhasználók tudatosan vesznek részt promóciókban, és bónuszok formájában jutalmazzák őket. Az újonnan érkezők azonban “váratlanul” is kaphatnak bónuszokat a bukmékertől. Ezért gyakran elgondolkodnak azon, hogyan lehet őket a bónuszszámláról a fő 1xbet számlára átutalni? Az előző részekben már írtunk ennek a folyamatnak a legfontosabb lépéseiről:

  • A bónusz típusának meghatározása: pénzösszegek, freebies vagy freespins.
  • Ismerkedés a jutalmak megforgatásának feltételeivel.
  • A bukméker összes ajánlását követve a pénzösszegek fő számlájára történő átutalásához.

Промокоды в 1xBet (1хБет)

Így a felhasználók nem tudják a bónuszokat a számlájukra utalni anélkül, hogy megforgatnák azokat. A megfelelő fogadási stratégia és a jó szerencse pontosan az, ami segít a bónuszjutalmat valódi pénzzé változtatni.

Hogyan vehetem fel az 1xBet bónuszomat?

Miután bónuszt kapott a speciális számlájára, részletesen meg kell ismerkednie a felhasználás sajátosságaival. A sportbónuszokat általában expressz fogadásokon keresztül kell feltenni. A fogadási összeg, az események száma és az oddsok a promóciótól függnek. Pontos információk a PRÓMÓ szekcióban találhatók.

Ami a szerencsejátékokat illeti, a bukméker 1xbet korlátozásokat vezet be a freespinek nyerőgépekben való használatára. Így a felhasználóknak lehetőségük van arra, hogy az ingyenes pörgetéseket alkalmazzák, majd a szabályok által meghatározott játékokban visszanyerjék a készpénzt. Erről a témáról a promóciók oldalán (PROMO szekció) is talál információt.

Releváns hírek