Intro

1xBet élő sportfogadás: funkciók és fogadási típusok

Azok a felhasználók, akik az online fogadásokat részesítik előnyben, értékelni fogják az 1xbet fogadóiroda ajánlatát. A fogadóknak széles eseménykínálatot, a fogadások gyors kezeléséhez praktikus eszközöket és különböző fogadási lehetőségeket kínál. Az élő szekcióról további részleteket a mai cikkünkben tárgyalunk.

Logo 1xbet
100%-os bónusz 100 EUR-ig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

1xBet Élő fogadások kezdőknek és profiknak

Az 1xBet fogadóiroda a mérkőzés előtti és élő fogadási kínálatával tűnik ki a versenytársak közül. Az 1xBet kínálatáról szólva érdemes megemlíteni a hiánypótló ligák eseményeinek nagy választékát. Az oldalon jelenleg összesen több mint 5.000 mérkőzés előtti esemény érhető el. Ez teljesen elegendő a fogadási profik és a kezdők számára egyaránt.

Az élő fogadások esetében az 1xBet egyszerre körülbelül 1000 élő eseményt kínál (szezontól függően). Ez egy nyomós érv a tapasztalt fogadók számára. Bár egyre több kezdő is inkább az élő fogadásokat – az események során elhelyezett fogadásokat – részesíti előnyben. Ezt megkönnyíti, hogy a meccseket online is meg lehet nézni, és pontosabb előrejelzéseket lehet tenni, valamint “kiválasztani” egy jó oddsot a fogadáshoz. Az 1xBet élő szekciója azonban elsősorban a gyakorlott fogadóknak szól. Ha most kezdett el fogadni, javasoljuk, hogy látogasson el fogadási iskolánkba, ahol értékes tippeket kaphat a sikeres fogadáshoz.

1xBet online fogadás: fogadási ajánlat

Mint korábban említettük, az 1xBet online fogadási kínálatát az élő fogadási oldalunkon találja. A felső és alsó menüben navigálhat. Maga a szekció a felállás elve szerint szerveződik: a képernyő jobb oldali részén található a “Top bajnokságok” és a “Top játékok” szekció, ahol a népszerű események vannak összegyűjtve. Van egy oldalmenü is, amely lehetővé teszi a különböző sportágak mérkőzéseinek gyors kiválasztását.

A felhasználók naponta több mint 20 sportágra tehetnek élő fogadásokat az 1xbetnél. Az online események sokfélesége alacsonyabb a vonalnál, ami minden bukmékerre jellemző. A fogadóknak azonban lehetőségük van arra, hogy a labdarúgásban az első csapattól kezdve a sárga lapok számáig bármire fogadjanak. Így a felhasználóknak mindenük megvan ahhoz, hogy jól érezzék magukat az 1xBet élő fogadásokkal.

1xBet élő fogadások

A szokásos élő fogadási bemutató mellett a játékosok további élő fogadási lehetőségeket is igénybe vehetnek a legördülő menüben. Az 1xBetnél jelenleg a következő online fogadási típusok állnak rendelkezésre:

 • ABet on your own az az oldal, amely a játékos lakóhelye szerinti országban elérhető összes élő fogadási ajánlatot tartalmazza. Az ajánlat a játékos profiljában megadott adatok alapján kerül kialakításra.
 • AMulti-LIVE egy praktikus műszerfal, amely lehetővé teszi, hogy egyszerre kövesse a kiválasztott élő fogadásokat. A felhasználó maga gyűjti össze az eseményeket az oldalon, és drag-and-drop módszerrel kezeli azokat.
 • Az élő eseményekbejelentései olyan mérkőzések, amelyek hamarosan megrendezésre kerülnek, és átkerülnek az Élő szekcióba. Így a felhasználó azonnal kiszámíthatja, hogy a mérkőzés előtt mely fogadásokat lehet megtenni, és melyek azok, amelyek online elérhetőek.

Korábban az élő fogadások más megjelenési formái, mint például a rulett Live, álltak a játékosok rendelkezésére. A bukméker 1xbet azonban nem áll meg, és folyamatosan változtat a weboldal funkcionalitásán.

Мульти Лайв 1хБет

Az élő fogadások előnyei és hátrányai az 1xBetnél

A gyakorlat azt mutatja, hogy a tapasztalt 1xBet felhasználók szívesebben fogadnak sportfogadásokat online, mint a vonalban. Ennek oka az élő fogadások előnyei a mérkőzés előtti fogadásokkal szemben, nevezetesen:

 • A különböző sportágak eseményeinek nagy választéka.
 • A különböző eseményekre történő fogadások gyorsasága.
 • Praktikus eszközök a mérkőzések elemzéséhez.
 • Egyes mérkőzések élő videóközvetítései (online TV).
 • Magasabb oddsok a versenytársakhoz képest.
 • Az élő fogadások kiszámításának ideje 10-15 perc

Az élő fogadások elhelyezésének azonban számos hátránya is van:

 • Nincs lehetőség az online sportfogadás megjelölésére.
 • Az 1xbet élő fogadásokból kapott pénzösszegeket csak 12 órával a mérkőzés után lehet kivenni.
 • Nem mindig van biztosítás az élő fogadásokhoz.

Az 1xBet online sportfogadásai e hátrányok ellenére egyre népszerűbbek a fogadók körében. Ezért a szekcióban szereplő események száma, valamint az új fogadási eszközök száma egyre nő. Ez nagy előny a valós idejű fogadások rajongói számára.

Releváns hírek