Intro

1xBet: első befizetési bónusz újoncoknak

1хБет бонусы на первый депозит
Egy bukméker megismerésekor a potenciális felhasználó figyelmet fordít a fogadási/játékkínálatra, az oddsokra, a fizetési módok változatosságára, a bónuszok, promóciók elérhetőségére stb. Ugyanakkor a szerencsejáték portál kiválasztásánál fontos szempont a szerencsejáték portál kiválasztásánál az is, hogy az iroda szolgáltatásainak aktív használata során és az induláskor jutalomban részesüljön. Ezért sok bukméker, köztük az 1xBet is, üdvözlő bónuszt biztosít a játékosoknak. Mit kínál az 1xBet az újonnan érkezőknek? Erről a cikkben lesz szó

Logo 1xbet
100%-os bónusz 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

1xBet első befizetési bónusz

Miután a játékosok megismerkedtek az 1xbet fogadóiroda portáljával és úgy döntöttek, hogy létrehoznak egy fiókot, javasoljuk, hogy látogassanak el a “PROMO” oldalra. Ez tartalmazza az összes aktuális promóciót és bónuszprogramot a felhasználók számára. Ha nincs ideje az összes promóciót alaposabban áttekinteni, tekintse meg cikkünket. Összegyűjtöttük az 1xBet népszerű promócióiról szóló információkat. Tartalmazza a promóciós feltételek leírását és a bukméker legjobb ajánlatainak összehasonlítását. A cikkben az 1xBet első befizetési bónuszának jellemzőit is elolvashatja.

Mielőtt azonban továbblépne a számla regisztrációjához, javasoljuk, hogy olvassa el az üdvözlő bónusz fogadására és megforgatására vonatkozó feltételeket. Miért fontos ez? Egyes bukmékerek túlzott jutalmakat ígérnek a reklámbannerekben, sok “csillag” mögé rejtve az árnyalatokat. Így nem mindig könnyű megjátszani a regisztrációs bónuszajánlatot, és valódi jutalomra váltani azt. Annak ellenére, hogy az 1xBet egy meglehetősen hűséges iroda, és az üdvözlő bónusz megszerzése lehetséges az újonnan érkezők számára. Mégis, jobb, ha azonnal értékeli a lehetőségeit, mint később negatív tapasztalatokat szerezni a bukméker honlapján.

1xbet első befizetés: bónuszfeltételek

Az 1xbet fogadóiroda két üdvözlő bónusz közül választhatnak a játékosok. Az első a fogadásokra, a második pedig a szerencsejátékokra vonatkozik. Sajnos a fogadók nem kaphatnak egyszerre két bónuszt. Ezért érdemes bejelentkezni a személyes szekrénybe, a “Számla beállítások” részbe, és a “Bónusz promóciókban való részvétel” mezőben kiválasztani az érdeklődésre számot tartó jutalmat, vagy lemondani az ilyenekről.

1xBet első befizetési bónusz

A fiók létrehozása és a fogadási bónusz kiválasztása után a játékos pénzt fizethet be a számlájára. az 1xbet az első befizetés összegének 100%-át, de legfeljebb 100$* összegű üdvözlő bónuszt kínál. Ennek ellenére van egy remek lehetőség arra, hogy a regisztrációs bónuszt 30$*-al megnövelje. A fiók létrehozásakor a promóciós kód mezőbe be kell írni a STAVKAWIN kódot. Ezután folytathatod a befizetést. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kódot nem használhatja fel a regisztráció után, csak a profil létrehozásakor.

Az első befizetési bónusz feltételei szerint a minimális befizetési összeg 0,5$*. A játékosnak 30 napja van arra, hogy a kapott bónuszt megforgassa. Ahhoz, hogy a bónuszszámláról a főszámlára lehessen kifizetni a bónuszösszeget, a bónusz összegének ötszörösét kell megtenni egy legalább 3 eseményt tartalmazó parlay-en. Az egyes események minimális nyereményszorzója 1,40.

1хБет - выбор приветственного бонуса

Első befizetés az 1xBet-től: játékbónusz

Ha egy felhasználó az 1xbet játékok üdvözlő bónuszát választotta, akkor érdemes elolvasni annak átvételének és fogadási mechanikáját is. A szabályok szerint a fogadó akár 1500 dollár* + 150 ingyenes pörgetés jutalmat kap. A bónusz 4 részre oszlik, amelyek az első 4 befizetés után kerülnek jóváírásra:

  • $300* (a befizetés összegének 100%-a) és 30 freespin.
  • $350* (a befizetett összeg 50%-a) és 35 freespin.
  • $400* (a befizetett összeg 25%-a) és 40 freespin.
  • $450* (az összeg 25%-a) és 45 freespin.

A pénzt a jóváírástól számított 7 napon belül 35-ször kell megforgatni. Ezen kívül a fogadási összeg a megjátszáshoz nem haladhatja meg az $5*-ot. Ami az ingyenes pörgetéseket illeti, azok csak bizonyos játékokon használhatók fel. Ezek leírása a promóciós oldalon található.

az 1xbet első befizetési bónusz remek lehetőség az újonnan érkezőknek, hogy kipróbálják a portál funkcióit. A felhasználó különböző fogadási technikákat gyakorolhat és új szerencsejátékokat próbálhat ki. A tapasztalat mellett a felhasználó további pénzjutalmakat is kaphat, amelyek kellemesen kiegészítik a megszerzett tapasztalatokat.

*Vagy egy megfelelő összeget egy másik pénznemben.

Releváns hírek