Intro

1xBet feltételes fogadás: a fogadás jellemzői

Условная ставка 1хБет
A bukméker 1xBet nemcsak a sportesemények számát növeli, hanem új fogadási lehetőségeket is kínál. Ezek közé tartozik a feltételes fogadás 1xBet, amely 2019-ben jelent meg. Egyes felhasználók régi módon összekeverik az előleg- vagy bizalmi fogadással. Annak ellenére, hogy egyes online források ezeket a fogalmakat egyenlővé teszik, ezek nem ugyanazok. Ebben a cikkben leírjuk, hogy mik a feltételes fogadás 1xbet jellemzői, és hogyan lehet elhelyezni az oldalon

Logo 1xbet
100%-os bónusz 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

A feltételes fogadás meghatározása 1xbet

A feltételes fogadás nemrég, 2019-ben jelent meg a bukméker kínálatában. A szokásos egyszeri fogadások és expresszek, 1xbet anti-extra bet s és rendszerek mellett a felhasználóknak mostantól lehetőségük van új kombinációs változatok létrehozására. Az 1xBet feltételes fogadásoknak köszönhetően a játékosok egymással összefüggő események láncolatát hozhatják létre. Ugyanakkor különböző típusú fogadások is bevonhatók. Így az 1xBet feltételes fogadás egy olyan fogadás, amely olyan szingliket és spreadeket is tartalmaz, amelyek nem ugyanazokat a kimeneteleket tartalmazzák. A nyeremény összege a kombinációban szereplő sikeres események számától függ. Ezért fontos, hogy a fogadó helyesen tegye meg a fogadásait, hogy a maximális profitot érje el. Javasoljuk, hogy a favoritokra tett egyszeri fogadásokkal kezdjen, és olyan expresszekkel fejezze be, amelyek olyan eseményeket tartalmaznak, amelyekben a résztvevőknek egyenlő esélyük van a győzelemre.

A feltételes fogadások jellemzői az 1xBetnél

Bár az 1xBet feltételes fogadás különböző típusú fogadások kombinációja, nem olyan nehéz kialakítani. Számos előnnyel is rendelkezik a klasszikus kombinált fogadásokkal szemben. Условная ставка в 1хБет Emeljük ki az 1xBet feltételes fogadások legfontosabb előnyeit:

  • Több esély a nyerésre. Gyakran csak az első eseményt kell megjátszani a nyereséghez. Ha azonban a második fogadás rossz, a kombináció kudarcot vallhat.
  • Kisebb választék a fogadható eseményekből. Egy feltételes 1xbet fogadás kialakításához a játékosnak csak 3 kimenetet kell bevonnia a kombinációba.

Ennek ellenére a feltételes fogadásnak számos hátránya is van:

  • A kockázatok kiszámításának képessége. Ahhoz, hogy egy fogadásból nyereséget érjen el, érdemes figyelembe venni a kombinációban szereplő előző esemény nyereményének nagyságát. Ha ez a harmadik és az azt követő esemény, fontos figyelembe venni a második esemény veszteségét.
  • Komplex képletek a nyeremények kiszámításához. Kezdők számára nehéz lesz a nyereményeket önállóan kiszámítani. Ha azonban a fogadó megérti, hogyan működnek az ilyen fogadások, minden számítás gyorsan megy. Ezeket be lehet írni egy fogadási naplóba, amelyről a Fogadóiskolában írtunk.

A feltételes fogadás e hátrányok ellenére meglehetősen érdekes eszköz a fogadók nyereségének növelésére Блоки в условной ставке 1хБет

Feltételes fogadás elhelyezése az 1xbet-en

Ahhoz, hogy feltételes fogadást tegyen az 1xbet-en, a felhasználónak a következő lépéseket kell követnie:

  1. Engedélyezze a weboldalon.
  2. Menjen a sport- vagy cybersporteseményekkel foglalkozó részre, és keressen legalább 3 mérkőzést.
  3. Adja hozzá a kiválasztott mérkőzéseket a kuponhoz.
  4. Keressen egy feltételes fogadást a fogadási típusokat tartalmazó listában.
  5. Minden egyes eseményhez adja meg a tét összegét és sorrendjét (a blokkszámozás megváltoztatásával).
  6. A mezők kitöltése után tegye meg a fogadást.

A felhasználó ezután a személyes fiókján keresztül megtekintheti a feltételes fogadási információkat (fogadási előzmények rész). Itt megjelennek a nyertes eredmények kimutatásai és a kapott nyereség. Lehetőség van arra is, hogy megtudja a fogadás elvesztésének okát.

Releváns hírek