Intro

1xBet fogadás: mi az és hogyan használhatom?

1хБет - продажа ставки
Bár a tapasztalt fogadók következetesen profitálnak a fogadásaikból, ők is követnek el hibákat a jóslataikban. Ezért a fogadásbiztosítás vagy a mérkőzés előtti eladás lehetősége jó lehetőség arra, hogy ne veszítsük el a teljes fogadási összeget. Az 1xbet Fogadás eladása opcióról már írtunk egy korábbi cikkünkben. Van azonban még néhány megválaszolatlan kérdés, amelyekre érdemes rávilágítani az új cikkben

Logo 1xbet
100%-os bónusz 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Mit jelent eladni egy fogadást az 1xbetnél?

A bevezető részben található egy link a weboldalon található cikkre, amely az 1xbetnél található “Fogadás eladása” opció definícióját tartalmazza. Hogy ne ismételjük magunkat, írjuk le, hogy ezt a szolgáltatást kifizetésnek is nevezik. Ha szó szerint lefordítjuk a kifejezést angolból, akkor ez egy pénzvisszatérítési lehetőség (a pénz egy része). Tehát egy fogadás eladása az 1xBetnél egy olyan művelet, amelynek során a pénz egy részét visszakapja a fogadószelvény visszaadása révén. Ugyanakkor fontos, hogy a mérkőzés még nem kezdődött el. Ellenkező esetben a játékosnak nincs lehetősége eladni a fogadását, és csak a szerencsére kell hagyatkoznia.

A játékosok gyakran kérdezik: “A fogadások eladása az iroda minden felhasználója számára elérhető?” A válasz igen. Az 1xBetnél minden fogadó eladhatja a fogadásokat, amíg a feltétel teljesül: a mérkőzések nem kezdődhetnek el. Sőt, nincs szükség a fogadások eladásának lehetőségének további aktiválására. Ez alapértelmezés szerint elérhető.

Mikor adhatok el fogadást az 1xBetnél?

Miután a felhasználó elhelyezett egy fogadást a bukméker weboldalán, lehetőség van arra, hogy a fogadási biztosítást az 1xbetnél használja, vagy eladja a fogadást. A fogadás biztosításának módját egy külön cikkben ismertetjük. Javasoljuk, hogy olvassa el, hogy megismerkedjen a szolgáltatás használatával.

Ami a fogadás eladását illeti az 1xBetnél, a fogadó a szolgáltatást egyszeri és kombinált fogadásokra (parlay, rendszerek, anti-extrák stb.) egyaránt igénybe veheti. Az sem számít, hogy hány esemény lesz a fogadószelvényen. Mindaddig, amíg egyik sem indul el, amikor a felhasználó úgy dönt, hogy eladja a fogadást.

Miért nem tudok eladni egy fogadást az 1xBetnél?

Bár a fogadás eladásának szabályai az 1xBet-nél nagyon egyszerűek, mégis lehetnek nehézségek a szolgáltatás használata során. Kérjük, vegye figyelembe ezeket a szabályokat, amelyek esetén nem lehet fogadást eladni az 1xBetnél:

  • Egyszeri fogadás esetén: a mérkőzés már elkezdődött, vagy a fogadás már kiegyenlítésre került.
  • Kombinált fogadásnál már kiszámított eredmények vannak, vagy a mérkőzés élőben zajlik.
  • A fogadási biztosítás opciót már használták.

Продать ставки на 1хБет

A bukmékeriroda fenntartja magának a jogot, hogy indoklás nélkül megtagadja a fogadás eladását egy játékosnak. Bár ez a szabály korlátozza a felhasználók lehetőségét, hogy kritikus helyzetekben igénybe vegyék a szolgáltatást, a bukméker ritkán él vele. Ezért a legtöbb fogadó korlátozás nélkül használhatja a “Fogadás eladása” opciót.

Hogyan adhatok el egy fogadást az 1xBetnél?

A bukmékeriroda 1xbet egyszerűvé és egyértelművé tette a “Fogadás eladása” szolgáltatás használatának felületét. A kifizetés használatához a felhasználónak be kell jelentkeznie a személyes szekrényébe. A fogadások előzményei rész tartalmazza a megjátszott és meg nem játszott fogadásokról szóló információkat. A felhasználó kiválaszthat egyet a be nem váltott fogadások közül, és rákattinthat az “Eladni” gombra. Egy új képernyőn megjelenik a visszatéríthető maximális összegről szóló információ. Ha a játékos elégedett az 1xBet bukméker ajánlatával, ismét az “Eladni” gombra kattinthat. Ezt követően a fogadás törlésre kerül, és a megadott összeg 20 másodpercen belül jóváírásra kerül a fő számlán.

Amikor a fogadó megkapja a visszatérítést, azt azonnal felhasználhatja új fogadásokra, vagy kiveheti a játékportálról. Fontos: a pénzt nem kell feltenni.

Releváns hírek