Intro

1xBet fogadási előzmények: hogyan lehet megtekinteni, törölni és visszaállítani?

История ставок 1хБет
A felhasználók minden fogadási tranzakciója rögzítésre kerül a weboldalon. Ezek megtekinthetők a “Fogadási előzmények” szekcióban, amely a bukméker személyes szekrényén keresztül érhető el. Így a felhasználók a korábbi fogadásokról minden fontos információt megtudhatnak, anélkül, hogy az 1xbet kuponjait ellenőriznék. Néha azonban a játékosok figyelmetlenség miatt törölhetik az 1xbet fogadási előzményeit. Ezért kíváncsiak arra, hogyan lehet visszaállítani. A válasz megtalálható a weboldalunkon.

Logo 1xbet
100%-os bónusz 100 EUR-ig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Hogyan tekinthetem meg a fogadási előzményeimet az 1xBetnél?

A fogadás létrehozása után a bukméker weboldalán egy kupon kerül generálásra. Ezek egy egyedi számmal rendelkeznek, amellyel az 1xBetre való bejelentkezés nélkül is megtekintheti fogadási előzményeit. Ez a lehetőség akkor jó, ha a játékosok nem a számítógépükön fogadnak. Otthon azonban, ha mindig bejelentkezik a bukméker portáljára, akkor a személyes fiókján keresztül ellenőrizheti az 1xbet fogadási előzményeit. A korábbi kuponok megtekintéséhez és a fogadási eredmények megtalálásához be kell jelentkeznie a weboldalra. Ezután a személyes szekrényében a “Fogadási előzmények” részre kell lépnie. Itt az összes kupon egy listában jelenik meg. Egy lapra kattintva további mérkőzésrekordok nyílnak meg. Ha több tucat vagy száz másik között szeretné megtalálni a kívánt szelvényt, akkor egy praktikus szűrőt használhat.

Hogyan tudom törölni a fogadási előzményeket az 1xBet-ben?

A játékosok törölhetnek egy fogadást vagy a teljes fogadási előzményeket az 1xBetnél. Ezt nem nehéz megtenni, köszönhetően a fogadási előzmények szekció felhasználóbarát felületének. Miután a fenti oldalra lépett, meg kell keresnie a kívánt fogadást a listából. Ha sok fogadás van, a szűrő segít. Ha megtalálta a szelvényt, az eszköztáron a “Törlés” gombra kell kattintania. A művelet megerősítése után a fogadás törlődik az előzmények közül. Ha a játékos törölni szeretné a fogadási előzményeket az 1xBet-ben, akkor az eszköztáron található megfelelő gombra kattintva ki kell választania az összes eseményt. A következő lépés a “Törlés” gombra való kattintás. Ezt követően az előzményekben rendelkezésre álló összes szelvény törlésre kerül История ставок 1xBet

Hogyan tudom visszaállítani az 1xbet fogadási előzményeit?

Miután egy játékos szándékosan vagy véletlenül törlési műveletet hajtott végre az 1xbet-ben, nem olyan egyszerű visszaszerezni azokat. A fogadások nem kerülnek a kosárba, ahonnan vissza lehet őket állítani. Azonnal törlődnek a fogadó profiljából. Ezért csak a bukméker ügyfélszolgálata tudja visszaállítani az 1xBet fogadási előzményeit a személyes szekrényben. Van azonban egy alternatív lehetőség, hogyan lehet visszaadni a fogadási előzményeket az 1xBet-ben. Ehhez használhatja az ugyanazon az oldalon található “Előzmények lekérése” opciót. A kérés feldolgozása után a fogadónak a profilban megadott e-mail címére elküldjük a megtett fogadásokra vonatkozó összes információt. Így a játékos láthatja a weboldalon elhelyezett fogadások összes kimenetelét. Meg kell jegyezni, hogy a fogadó nem törölheti fogadási előzményeit a profiljának törlése nélkül. Ugyanakkor a fiók egy ideig a szerveren is elérhető lesz a játékos csalása esetén. Ezért nem lehet majd elrejteni az esetleges fogadási csalásokat, mint például a villára való fogadást.

Releváns hírek