Intro

1xBet fogadási értékesítési opció: jellemzők és előnyök

История ставок 1хБет
A sportfogadás mindig kockázattal jár. Még a legtapasztaltabb felhasználók is követnek el hibákat, nem beszélve a kezdőkről. Ezért a sportesemény negatív kimenetele esetén a pénz egy részének visszaszerzésének lehetősége nagyon hasznos opció a fogadók számára. És ahogy a címből is érthető, a bukméker 1xBet biztosítja a felhasználók számára a “cashout” – a fogadás visszaváltásának vagy eladásának – lehetőségét. Hogy ez hogyan működik, és mikor adják el a játékosok a fogadásokat az 1xBetnél, arról a cikkben lesz szó
.[/box_text]

Logo 1xbet
100% bónusz 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Mi az a “fogadások eladása” az 1xbetnél: a kifizetés fogalma

Amikor a fogadások eladásáról van szó az 1xbetnél, meg kell érteni azt az eljárást, amikor a fogadás megtétele után a szelvényt (egy még meg nem játszott fogadást) egy bizonyos pénzösszegre cseréljük. A bukmékeriroda, néhány promóciótól eltekintve, soha nem téríti vissza az összes pénzt a játékosnak. A kártérítés vagy az úgynevezett cashout összege a mérkőzéstől, a tippektől és a fogadás elhelyezése óta eltelt időtől függ. Ha nem vesz részt további promóciókban, a pénzösszegek átutalásra kerülnek a fő számlájára, és nincs szükség fogadásokra.

az 1xbet fogadás alapértelmezés szerint aktiválva van, és csak a mérkőzés előtti eseményekre érhető el. A játékosnak nem kell azt külön beállítania, és azonnal használhatja a fogadási előzményekben elhelyezett kuponokra. Vegye figyelembe, hogy mind az egyszeri, mind az expressz fogadások visszatéríthetők.

A fogadások eladásának okai az 1xBetnél

Ahogy a bevezetőben említettük, a fogadások értékesítése az 1xBet platform egyik versenyelőnye. A fogadók hibázhatnak a tippjeikben, és a pénz egy részét visszakapni sokkal jobb, mint elveszíteni a teljes fogadási összeget. Ezért nem meglepő, hogy az 1xbet “Fogadásértékesítés” opcióját mind a kezdők, mind a profik aktívan használják.

Продажа ставки 1хБет

Azonban nem minden felhasználó érti, hogy milyen helyzetekben kell feladni a kockázatot és visszaadni a fogadást a mérkőzés kezdete előtt. Összegyűjtöttük a legfontosabb okokat, amikor a “Fogadás eladása” opció használata az 1xBetnél megfelelő:

  • Rossz előrejelzés egy játékra. Mivel csak mérkőzés előtti fogadást lehet értékesíteni, az ilyen fogadásokat jóval a sportesemény előtt lehet megtenni. Mivel számos tényező (sérülések, fizikai és mentális fáradtság stb.) befolyásolja az eredményt, a mérkőzés kezdete előtt megváltozhatnak a favoritok. Emellett bizonyos esetekben a fogadónak lehetősége van arra, hogy a mérkőzés után visszaadja a fogadást, amikor kiderül, hogy az eredmény nem helyes. A veszteség megelőzésének lehetősége tehát a “Fogadásértékesítés” opció egyik legfontosabb előnye.
  • Az igény, hogy növelje a bankrollját. “Fogadóiskolánkban” számos anyagot talál a fogadásokban a bankrollról. Azokban a helyzetekben, amikor a játékos nem tervezte meg helyesen a stratégiáját, és az összes rendelkezésre álló pénzeszközt felhasználta, a fogadási visszatérítés segít “élő” pénzhez jutni az új fogadásokhoz.
  • Pénzfelvétel a platformról. Ha egy felhasználó az 1xbet számlájára tett teljes befizetését feltette, és szeretné kivenni a pénzt, akkor a “Fogadás eladás” opciót használhatja. Ebben az esetben a játékos visszakapja a pénz egy részét, és azt hozzáadja a kifizetési összeghez. Felhívjuk azonban a figyelmét, hogy a pénzösszegeknek előzőleg más nyertes fogadásokra kell elhelyezniük, különben azok a fogadások megforgatásáig blokkolva lesznek.

Az 1xbet standard “Sell Bet” opciója mellett létezik a “Sell Later” opció vagy más néven fogadási biztosítás is. Ezzel az opcióval egy külön cikkben foglalkozunk.

“1xbet – az opció megtalálása és használata

A fogadás elhelyezése után az összes esemény átkerül a “Fogadási előzmények” részbe. A személyes szekrénybe bejelentkezve a felhasználó megtekintheti a kuponokat, ha a megadott részre lép, és az adott eseménynél az “Eladás” gombra kattint. Egy új ablakban a fogadónak felajánlja a visszatérítés összegét, és lehetőséget kap a művelet megerősítésére az “Eladás most” gombra kattintva. Amint a játékos beleegyezik a kifizetésbe, a pénz 20 másodpercen belül jóváírásra kerül a fő számláján.

Продажа купона 1хБет

Így az 1xbet “Fogadás eladása” opciót a személyes szekrényében (fogadási előzmények rész) találja. Minden mérkőzés előtti fogadás visszafizethető, ha még nem játszották meg (a mérkőzés még nem kezdődött el). Bár egyes promóciókban való részvétellel a játékos a mérkőzés előtti fogadásban lévő pénzösszegeket a mérkőzés kezdete után is visszaadhatja. Ezért javasoljuk, hogy olvassa el a bukméker aktuális promócióit a PROMO szekcióban, hogy a legtöbbet hozhassa ki a fogadások visszatérítési lehetőségéből.

1xBet kupon eladási eljárás

A fogadóiroda 1xbet többféle megnevezést használ a fogadási visszatérítési lehetőségre: “Fogadás eladás” vagy “Kupon eladás”. Ezek szinonimák, és a bukméker vagy a fogadóiroda felhasználói által készített promóciós anyagokban használhatók.

Az előzőekben a “fogadási kuponok” rövid definícióját adtuk meg. Ez alatt azt kell érteni, hogy egy mérkőzés előtti vagy élő fogadásban szereplő kimenetek száma szerepel egy fogadásban. Az 1xBet Kupon Eladó opció azonban csak a mérkőzés előtti fogadásoknál érhető el, amelyek lehetnek szinglik vagy parlay-ek.

Minden egyes szelvénynek saját száma és az események jellemzői (mérkőzés neve, odds, fogadási típus) vannak. A felhasználó a kuponokat a “Fogadási előzmények” szekcióban tekintheti meg, amely a személyes szekrényben érhető el. A szelvény a weboldal alsó menüjében található “Szelvény ellenőrzése” oldalon keresztül is megtekinthető.

A kupon eladásához a játékosnak ki kell választania egy fogadást, és az eladás gombra kell kattintania. Ezt követően a játékosnak meg kell erősítenie a műveletet az “Eladás most” gombra kattintva. Csak ezután kerül sor az 1xbet kupon eladására.

Releváns hírek