Intro

1xBet fogadási kínálat: fogadási lehetőségek és fogadási változatosság

1хБет линия ставок
Minden bukmékernek vannak erősségei, amelyek megkülönböztetik több száz versenytársától. Ha az 1xBetről beszélünk, akkor ez egyértelműen a fogadási vonal. Természetesen az irodáról szóló áttekintésben tucatnyi előnyről írtunk. Az 1xBet fogadási vonal azonban egyértelműen a cég egyik legnagyobb adu ásza. Hogy hogyan néz ki a fogadási vonal, milyen fogadási lehetőségeket tartalmaz, és mi érdekli a felhasználókat, arról a cikkben lesz szó

Logo 1xbet
100%-os bónusz 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

1xBet vonalak: A fogadások sokfélesége

A vonal vagy fogadási vonal az események száma, amelyeket egy bukméker kínál fogadásokhoz. Minden népszerű eseményt, amely a főmenüben vagy a képernyő kulcsfontosságú területén elérhető, egyezményesen fővonalnak tekintünk, az összes többi pedig kiegészítő vonalnak számít. Ha így nézzük a bukméker 1xBet ajánlatát, akkor a fő események azok lesznek, amelyek a Top Events, Top Championships és Top Games (a képernyő jobb oldali területe), a képernyő központi területén található események listája és a főmenüpontok között találhatók. Az 1xbet kínálatában szereplő többi játék almenükön és oldalsó widgeteken keresztül érhető el.

Az 1xBet fogadási vonal eseményeinek teljes száma az idénytől függ. A játékok átlagos napi száma azonban meghaladja az 5000-et. Az események többsége olyan top játékokra esik, mint a labdarúgás, röplabda, kosárlabda, cybersportok stb. Az iroda kínálatában azonban több mint 40 sportág áll rendelkezésre. Ezért a felhasználók képesek lesznek érdekes játékokat találni, beleértve a kevésbé népszerű bajnokságokat is.

A kínálatban szereplő sportágak nagy száma mellett az 1xBet széleskörű elterjedtséggel is büszkélkedhet. Széleskörű fogadás alatt minden olyan fogadási típust értünk, amely egy eseményre elhelyezhető. A bukméker mind az alapvető fogadási típusokat, mind pedig további kimeneteleket kínál a játékosoknak, mint például, hogy ki szerzi az első/utolsó gólt, hány lövés lesz a kapu előterében, mennyi lesz a sárga lapok száma stb. A fogadások elhelyezésének tucatnyi variációja lehetővé teszi a tapasztalt felhasználók számára, hogy bonyolult kombinációkat készítsenek, és nagyobb nyereséget érjenek el a fogadásokból.

1xbet line variációk

Az 1xbet portálon számos vonalvariáció várja a játékosokat. A sportesemények hagyományos bemutatása mellett a fogadókat a formátum is érdekelheti:

 • Match for. A bukméker 1xbet kiválaszt egy mérkőzést a játékosok számára, amelyre 10 dollártól vagy ennek megfelelő összegtől más pénznemben fogadhat. A fogadónak meg kell tippelnie a mérkőzés pontos eredményét. Ha a játékos nyer, akkor készpénznyereményt és 10 ingyenes pörgetést kap a nyerőgépeken. Ez utóbbit a bukmékeriroda általános szabálya szerint kell felhasználni.
 • Fogadjon saját magára! Az oldal tartalmazza az iroda kínálatában elérhető összes olyan sporteseményt, amely a játékos lakóhelye szerinti országban kerül megrendezésre. Az állami adatok a fogadó személyes kártyájából származnak.
 • Fogadási tervező. Itt a játékosok saját alternatív mérkőzéseket hozhatnak létre olyan csapatok között, amelyek valószínűleg nem találkoznak párharcokban. Elég kiválasztani az ellenfeleket a rendelkezésre álló ligák közül, és az 1xBet kiszámítja a verseny esélyeit. A konstruktor érdekes lesz a kísérletezni szerető felhasználók számára.
 • Bajnoki eredmények. Itt várják a játékosokat a rangos labdarúgó-bajnokságok. A fogadók feladata, hogy mindegyikben meghatározzák a győzteseket, és nagy nyereményt szerezzenek.
 • Fogadások az UFC-re. Az oldal a vegyes harcművészetek küzdelmeit tartalmazza. A versenyek és bokszolók keresésére szolgáló felhasználóbarát felület lehetővé teszi, hogy gyorsan kiválasszon egy eseményt a fogadáshoz.
 • Fogadások a politikára. Itt a felhasználók megjósolhatják bizonyos politikai események kimenetelét: elnökválasztás, parlamenti képviselők, polgármesterek stb.

1хБет конструктор ставок

az 1xbet fogadóiroda nem áll meg, és folyamatosan bővíti az oldal funkcionalitását a fogadási vonalak lehetőségeivel együtt. Ezért új vonalformátumokat tartalmazó oldalak jelenhetnek meg a weboldalon.

Események az 1xBet vonalon

Mint korábban említettük, a fogadók több mint 5000 eseményt találnak a kínálatban a futballtól a pénzügyi fogadásokig. Ennek köszönhetően az 1xBet kínálata még a legtapasztaltabb játékosokat sem hagyja hidegen. Mivel az iroda aktívan fejleszti fogadási vonalát, folyamatosan új fogadási szekciók jelennek meg a weboldalon. Az alábbiakban felsoroljuk azokat, amelyek az 1xbet.com-on a cikk írásakor elérhetőek:

 • Sportfogadás. A felhasználók több mint 40 sportágat találnak: népszerű (futball, kosárlabda, tenisz stb.) és hiánypótló játékokat (gael foci, darts, krikett stb.).
 • Kiber sportfogadás. A fogadók megtalálják a legjobb cyber sportcsapatok versenyeit az összes népszerű játékban. Az oldal olyan népszerű játékokban kínál eseményeket, mint a CS:GO, Dota 2, League of Legends stb.
 • Lottójátékok. A világ különböző részeiről származó lottójátékok nagy választéka. Lehetőség jegyek vásárlására európai, amerikai és ázsiai nyereményjátékokra.
 • Pénzügyi fogadások. A gazdasági eseményeket követő játékosok extra nyereményekhez juthatnak a gazdasági mutatók különböző ingadozásaira kötött fogadásokból. Az események választéka nem nagy, de a szekció elég érdekes.
 • TOTO. A sportfogadás különböző változatai. Fogadások labdarúgásra, jégkorongra, kosárlabdára, cyber sportokra érdekes eredményekkel.

Az 1xbet line eseményeinek megtalálása a főoldalon vagy a főmenü megfelelő szakaszain keresztül lehetséges.

Releváns hírek