Intro

1xBet Happy Friday bónusz: funkciók és feltételek

Счастливая пятница 1xBet
Ez a cikk az 1xBet Happy Friday-ről szóló cikk egy meglehetősen népszerű és csábító promócióról fog szólni. Az üdvözlő bónuszon kívül a játékosok az 1xbet más érdekes bónuszokat is élvezhetnek, amelyeket a bukméker nagylelkűen kínál a fogadóknak. Ezek közül az egyikről fogunk ma beszélni. A cikkből megismerheted a bónusz jellemzőit, a fogadási szabályokat, a bónusz igénybevételének feltételeit és egyéb fontos pontokat

Logo 1xbet
100%-os bónusz 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

“1xbet Boldog pénteket! A bónusz jellemzői

Minden pénteken az 1xbet fogadóiroda promóciót tart, ahol akár 100$*-ot is kereshetsz. Erre 24 órán belül kell regisztrálnod, általában 00:00 és 23:59 között. Ezzel egyidejűleg a bónusz befizetésére és megforgatására is időt kell hagynod. A bónusz összege mindig megegyezik a pénteki befizetés összegével (de legfeljebb 100$*). A bónusz legkisebb összege 1$*. Ahhoz, hogy biztosan megkapd a bónuszt, kérjük, előzetesen ellenőrizd a fiókod beállításait. Kívánatos, hogy az Önre vonatkozó információkat a profil megfelelő mezőiben adták meg, és maga a számla – ellenőrizve. Továbbá, a regisztráció során ne felejtse el bejelölni a jelölőnégyzetet, hogy beleegyezik a sportesemények bónuszajánlataiban való részvételbe. Javasoljuk, hogy előzetesen olvassa el a promóciós szabályokat, hogy ne pazarolja értékes perceit pénteken.

1xBet Lucky Friday bónusz: a fogadás feltételei

Ahhoz, hogy megkapja a bónuszt (az 1xbet bónuszszámla részletei a cikkben), aktív felhasználónak kell lennie, és napi műveleteket kell végeznie a számlán. Ez azt jelenti, hogy legalább egy minimális fogadást kell tennie, de minden nap. És szintén egy napon belül (konkrétan pénteken) 3 egyszerű lépést kell végrehajtani:

  1. Regisztráljon a promócióra.
  2. Tegyen befizetést, és automatikusan megkapja a bónuszszámláján lévő befizetésnek megfelelő, de legfeljebb 100$* bónuszt. A minimális befizetési összeg a bónusz igénybevételéhez 1$*.
  3. Nyerd vissza a bónuszt.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a bónusz játékosonként csak egyszer vehető igénybe. Továbbá ez a promóció nem használható fel más ajánlatokkal együtt Счастливая пятница от 1хБет

“1xbet Happy Friday”: fogadási szabályok

Túl egyszerű lenne, ha a kapott bónusz egyszerűen kivehető lenne. Azt meg kell forgatni. Amíg az összes fogadási feltétel nem teljesül, addig a bónuszszámláról nem lehet pénzt felvenni. Tehát, hogyan kell megtenni az 1xBet Lucky Friday bónuszát? A fő feltétel – pénteken kell megtenned! Ez azt jelenti, hogy a fogadni kívánt események eredményét is pénteken kell kihirdetni. Ellenkező esetben nem számítanak bele a fogadási feltételekbe, és egyszerűen elégetésre kerülnek. A feltételek teljesítéséhez tehát 3-szoros bónuszösszeget kell megtenned. Vagyis, ha 50$* bónuszt kaptál, akkor 150$*-ot kell megtenned. A fogadásnak expressz típusúnak kell lennie, hogy 24 órán belül megtudja az eredményt. Minden parlay-nek legalább 3 eseményből kell állnia. Minden eseménynek legalább 1,4-es szorzóval kell rendelkeznie. Az 1xBet Lucky Friday bónusz megjátszásának sémája a következő:

  1. Alakítson ki egy kupont az összes szabály szerint.
  2. Adja meg a tét összegét.
  3. Válassza ki a bónuszszámlát.
  4. Kattintson a “Tét elhelyezése” gombra.

A következő szelvényt csak az előző szelvény eredményének ismeretében lehet elhelyezni. Fontos megjegyezni, hogy a teljes bónuszösszeget be kell fizetnie, mielőtt kifizetheti a játékszámlájáról. Ellenkező esetben az összes bónusz és az ezekből az összegekből származó nyeremény elveszik. Ne feledje azt sem, hogy azok a fogadások, amelyeknél visszatérítésre kerül sor, nem számítanak Акции и бонусы 1хБет

1xBet Black Friday bónusz

Sok játékos gyakran összekeveri a két nevet, a Black Friday és a Happy Friday 1xbet, tévesen azt gondolva, hogy két különböző ajánlatról van szó. Legyünk azonban tisztában ezzel a ponttal. Ez ugyanaz a promóció, amit az 1xbet péntekenként futtat. Csakhogy amikor létrehozták, akkor az 1xBet Black Friday nevet kapta, és ezt követően (2018-ban próbaképpen) a bukméker megváltoztatta a nevét Happyre. Ezért a “Black Friday” elnevezés elavult. Itt azonban minden változás véget ért, a szabályok ugyanazok maradtak. *Illetve az ennek megfelelő helyi pénznemben.

Releváns hírek