Intro

1xBet iPhone alkalmazás: hogyan kell letölteni és telepíteni?

Как скачать 1xBet на Айфон
Az iPhone (iPhone) tulajdonosok az 1xBet weboldalán keresztül (a képernyőméretekre optimalizált) vagy a mobilalkalmazás segítségével fogadhatnak. Ez utóbbi eszköz nagyon népszerű a tapasztalt felhasználók körében. Az újoncoknak azonban sok kérdésük van a szoftver telefonra való letöltésével, az iPhone-ra való telepítéssel és a helyes használatával kapcsolatban. Ezért a mai témában népszerű kérdésekre készítettük el a válaszokat
.[/box_text]

Logo 1xbet
100%-os bónusz akár 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Hogyan tölthetem le az 1xBet-et az iPhone-omra?

az1xBet szoftvere letölthető az AppStrore oldalról. Ez lehetővé teszi a játékosok számára, hogy közvetlenül a telefonjukról telepítsék az 1xBet alkalmazást az iPhone-jukra. Mindössze annyit kell tennie, hogy bejelentkezik az alkalmazás piactérre, és a bukméker neve alapján megkeresi a megfelelőt. A bukméker weboldaláról is vehet egy közvetlen linket az AppStrore-hoz. Felhívjuk figyelmét, hogy az iroda portálján nincs kész telepítőfájl az 1xBet on iPhone letöltéséhez.

Hogyan lehet letölteni az 1xBet az iPhone-ra Oroszországban?

Az 1xBet fogadóiroda tevékenysége Oroszországban nem legális. A vállalat weboldalát a Roskomnadzor blokkolja. Ezért a fogadóknak további szoftvereket vagy 1xBet tükröket kell használniuk a blokkolás megkerülésére. Ezek között van az 1xBet mobilalkalmazás iPhone-ra. Letöltéséhez nem szükséges meglátogatni a bukméker hivatalos oldalát. Az 1xBet alkalmazás iPhone-ra Oroszországban letölthető a piactérről. Ebben az esetben nem lehetnek nehézségek az alkalmazás telepítésével és további használatával.

Ha az alkalmazást tartalmazó oldal blokkolva van, akkor:

  1. Menjen a Beállítások – Apple ID **** (felhasználói e-mail) – Nézet és változtassa meg a geolokációt Oroszországról Ukrajnára, ahol az oldal nincs blokkolva.
  2. Menjen vissza az alkalmazás oldalára a hivatalos Apple boltban, és töltse le a szoftvert.
  3. Telepítse az 1xBet-et az iPhone-jára, és változtassa meg újra a geolokációt.

Вход в мобильную версию 1xBet

Honnan tölthetem le az 1xBet-et iPhone-ra?

Erre a kérdésre már válaszoltunk az első részben. Az 1xBet iPhone alkalmazás megtalálható a bukméker hivatalos piacterén. Annak köszönhetően, hogy az Apple politikája nem tiltja a szerencsejáték-alkalmazások használatát, a felhasználók letölthetik és telepíthetik a szoftvert az AppStore-ból.

A fogadási portálokon megtalálható az 1xBet fogadási alkalmazás iOS-re. Nem javasoljuk azonban az alkalmazások külső forrásból történő telepítését. Ez nem biztonságos, és a számlájához való hozzáférés elvesztését eredményezheti. Ráadásul a támadók saját céljaikra használhatják a mobiltelefonján lévő információkat.

Miért nem töltődik le az 1xBet az iPhone-omra?

Abban az esetben, ha a játékos nem tud hozzáférni az AppStore oldalához, megpróbálhatja a “Hogyan töltsem le az 1xBet-et iPhone-ra Oroszországban?” című fejezetben leírt módszert Ha eléri az oldalt, de a program nem települ, akkor ellenőrizze az iPhone beállításait. Lehet, hogy a telefon nemrég frissült, és nem támogatja az 1xBet szerencsejáték-alkalmazás verzióját. Ezzel a kérdéssel kapcsolatba léphet a bukméker forródrótjának üzemeltetőivel. Emlékeztetni kell arra, hogy a nap 24 órájában rendelkezésre állnak.

Releváns hírek