Intro

1xBet: mi ez a bukméker?

1xbet что это
Az 1xBet elég aktívan népszerűsíti márkáját online és offline. Az 1xBet-ről szóló információkat nemcsak a tematikus szerencsejáték-platformokon, a partneroldalak médiahálózatain, a kalózfilmekben és a TV-sorozatokban (a reklám magában foglalja az erőforrás-tulajdonosokat, hogy profitáljanak a referral programból), hanem az FC Barcelona, a Chelsea, az Afrikai Labdarúgó Konföderáció reklámjában is, ahol a bukméker hivatalos szponzor. Tehát sok internetfelhasználó és sportrajongó biztosan hallott az 1xBetről. Ha nem tudsz semmit a bukmékerről, és azon gondolkodsz, hogy“1xbet mi az? ” Próbáljuk meg röviden megválaszolni.

Logo 1xbet
100% bónusz 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

1xBet története: hogyan fejlődött a cég?

Amint azt a címből és a bevezetőből megérthette, az 1xbet egy bukmékeriroda, amely meglehetősen népszerű a szerencsejátékosok körében. Még 2007-ben alapították Oroszországban, és szolgáltatásait szárazföldi fogadóirodákon keresztül nyújtotta. A 2010-es évek elejéig a bukmékerirodák az Orosz Föderáció és a szomszédos országok számos nagyvárosában jelentek meg: Ukrajna, Fehéroroszország, Kazahsztán stb. Bár érdekes fogadási és játékkínálatot nyújtott, a piacon lévő több tucat hasonló bukméker között középszerű volt.

A cég 2010 elejétől kezdve dolgozott a weboldalán, amelyet egy évvel később, 2011-ben indítottak el. A Curacaói Regisztrációs Hivatal engedélyezte, ami lehetővé tette, hogy az iroda a világ minden tájáról fogadjon felhasználókat. És ez a lépés volt az, ami a bukméker gyors népszerűségéhez vezetett a FÁK-országok, majd később Európa és a világ más részein élő fogadók körében.

Az 1xBet népszerűségének megjelenésével azonban elkezdődtek a problémák az orosz szabályozó hatóságokkal. Az orosz jogszabályok szigorodni kezdtek, és az offshore licencet használó online tevékenység teljesen betiltásra került. Ezért az iroda kénytelen volt székhelyet változtatni, és az 1xbet.com-hoz való hozzáférést most a Roskomnadzor blokkolja. Bár mindig használhat hivatalos tükröket vagy VPN szolgáltatásokat a probléma megoldására.

Érdemes megjegyezni, hogy az összes oroszországi fogadóiroda (több mint 600 volt) egy újonnan létrehozott vállalathoz – 1xStavka – költözött. Valójában ez az 1xBet orosz analógja, csak az orosz jog szerint bejegyzett. Ezért fenomenális hasonlóságokat találhat az ajánlatban, a weboldal kialakításában, a promóciókban. Bár vannak hasonlóságok közöttük, jogilag az 1xBet és az 1xStavka különböző bukmékerek.

Ma az 1xBet az egyik legnépszerűbb fogadóiroda a szerencsejáték-piacon. Szolgáltatásait több mint félmillió ember használja. Ehhez számos tényező járult hozzá, kezdve egy érdekes ajánlattal, bónuszokkal, és befejezve a reklámmal, amelyet hallott vagy látott, mielőtt beírta a keresőbe az “1xBet mi az?” kifejezést

1xBet hol van bejegyezve?

az 1xBet fogadóiroda, miután 2011-ben megnyitotta weboldalát, megváltoztatta joghatóságát. Az 1xBet márkát képviselő“1X Corp N.V. ” cég Curacao törvényei szerint működik, és a szigetországban van bejegyezve. Ez az ország a Holland Királyság része. Ezért a szolgáltatással kapcsolatos minden panaszt a curacaói regisztrátornak kell címezni. A bírósági érdekvédelem szintén a holland jog szerint oldható meg. Ez azonban bonyolult és időigényes eljárás. Ezért egyszerűbb az anyakönyvvezetőnél érdeklődni. Érdemes azt is megjegyezni, hogy a bukméker gyakran minden jogvitát a játékosok javára rendez.

Reméljük, hogy rövid áttekintésünk után megértette, mi az 1xBet. És ha érdekli a sportfogadás, akkor nézze meg a kezdő játékosoknak szóló iskolánkat. Olyan leckéket tartalmaz, amelyek segítenek a sportfogadáshoz való helyes hozzáállás kialakításában.

Releváns hírek