Intro

1xBet multi-folds: fogadások készítése és értékesítése

Экспресс-ставка 1хБет
A kezdő fogadók körében sok kérdés merül fel a jokerekkel kapcsolatban. Korábbi cikkünk, “Hogyan fogadjunk expressz fogadásokban az 1xbetnél”, a legtöbbjükre választ adott. Van azonban még néhány téma, amelyekről úgy döntöttünk, hogy az új anyagban is kitérünk rá. Olvasson a kombinált fogadások kiválasztásának sajátosságairól, az antiexpresszekről, a nap parlay-jeiről és a fogadási eladásokról.

Logo 1xbet
100%-os bónusz 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Hogyan tudok expressz fogadást elhelyezni az 1xBetnél?

az1xBet átgondolta a fogadások részleteit az oldalon. Egy parlay létrehozásához az 1xBetnél a felhasználónak csak ki kell választania az érdeklődésre számot tartó eseményeket, és hozzá kell adnia őket a fogadószelvényhez. Ehhez kattintson a kimenetel esélyeire. Miután két vagy több választást hozzáad a fogadószelvényhez, lehetőség nyílik egy parlay kialakítására. A megfelelő elem megjelenik a fogadási típusok legördülő listájában. Ezután a fogadó megadja a feltett összeget, és a rendelkezésre álló lépéseket követve befejezi a fogadás elhelyezését.

Az expressz fogadás létrehozásának eljárása az 1xBet-en nem különbözik a weboldalon, az 1xWin és a mobilalkalmazáson. A különbség csak a képernyők kialakításában található. Bár a fejlesztők igyekeznek az összes fogadási eszközt egy formátumba illeszteni, hogy az újonnan érkezők számára megkönnyítsék a bukméker szolgáltatásainak használatát.

Hogyan tehetek saját expressz fogadásokat az 1xBetnél?

Ahogy az előző részben említettük, a bukméker weboldalán a parlay készítésének folyamata nem bonyolult. Így a játékosok számára az expressz fogadásoknál felmerülő kérdések a következők: Milyen eseményeket kell a fogadásba bevonni, hogy a fogadás működjön? Különböző stratégiák léteznek a nyerő többes fogadás létrehozására. Emellett vannak olyan szolgáltatások, ahol sikeres fogadók kész előrejelzéseit vásárolhatja meg egy parlayhez.

Érdemes külső szakértők szolgáltatásait igénybe venni? A döntés ebben az esetben a játékoson múlik. Véleményünk szerint azonban a legjobb, ha az 1xBetnél megtanulja, hogyan készítsen saját expressz fogadásokat. Íme néhány tipp, amely segít a megfelelő kombinációk elkészítésében, hogy a legtöbbet hozhassa ki a fogadásokból:

  1. Ne féljen fogadni a döntetlenekre. Azokon a mérkőzéseken, ahol nincs egyértelmű favorit, a csapatok győzelmének esélye nagyjából azonos. Így döntetlent is választhat a mérkőzés végeredményeként. Az ilyen fogadásoknál általában magasak az oddsok, és a siker esélye elég jó. Ha megnézzük a népszerű világbajnokságok futballmérkőzéseinek statisztikáit, minden negyedik mérkőzés döntetlennel végződik.
  2. Tegye meg értékelhető fogadásait. A rendelkezésre álló számú sportesemény között, amelyekre fogadni lehet, lehet találni olyanokat, ahol a győztes csapatot a bukmékerek alábecsülik. Ha a fogadó jól ismeri a csapatok és a sportolók játékstílusát a hiánypótló bajnokságokban, akkor nem érdemes a javasolt favoritra figyelni. A legjobb, ha a bukméker ellen játszik.
  3. Készítsen egy fogadási listát. Célszerű egy jegyzetfüzetet vezetni, ahová fel lehet írni a lehetséges mérkőzéseket, amelyek egy parlay-be bekerülhetnek. Miután a felhasználó felírta az összes mérkőzést, összehasonlította az oddsokat és még egyszer felmérte ennek vagy annak a csapatnak/sportolónak a sikerét, folytathatja a parlay fogadás elhelyezését az 1xbetnél.
  4. Nem szabad amagas oddsokra hagyatkoznia. Minél több magas oddsú kimenetel van egy kombinációban, annál nagyobb az esélye a parlay elvesztésének. Ne feledje, hogy a kockázatnak indokoltnak kell lennie. Tehát nem jó ötlet olyan parlay-t próbálni összeállítani, ahol a legtöbb eseménynél magas a veszteség esélye.
  5. Apiacok helyes használata. A legjobb fogadók tudják, hogyan értékeljék egy csapat esélyeit, és hogyan dolgozzák ki az egyes fogadási típusok esélyeit. Ha például egy mérkőzésnek egyértelmű favoritja van, és a győzelmének esélye nem magas, akkor jobb, ha hendikepet használ. Az 1xBet fogadási oddsok ilyen árnyalatai segíthetnek a végső esélyek növelésében.
  6. Előzetes mérkőzéselemzés. A korábbi mérkőzések elemzésének ismerete a fogadók sikerének kulcsa a fogadásokban. A helyes mérkőzés-előrejelzéshez érdemes megismerkedni a csapatok/sportolók korábbi mérkőzéseivel. A korábbi mérkőzések elemzése elengedhetetlen, ha sok fogadást szeretne kötni.
  7. Ne fogadjon a favoritokra. Ha a fogadónak van kedvenc csapata vagy sportolója, ne vegye be a mérkőzésüket a parlaybe. Előfordulhat, hogy a felhasználó alábecsüli az ellenfelét, és hisz a kedvence erejében. Ez viszont vesztes kombinációkhoz vezet.
  8. Korlátozza az expressz fogadások számát. Miután a játékosok az első pénzüket megnyerték egy Parlayben, gyakran több mint boldogan veszik fel. Ezzel a fogadási típussal azonban nem szabad visszaélni. Az igazság az, hogy az egy fogadásban szereplő események nagy száma nagy veszteségkockázatot rejt magában. Ezért sok időt kell befektetni egy nyerő multi létrehozásába. Egy kombinált fogadás gyors, “véletlenszerű” kialakítása rosszul végződhet a fogadó számára.
  9. Használja ki a bukméker bónuszait. A bukméker 1xbet arra ösztönzi az expressz fogadásokat kötő felhasználókat, hogy egy fogadószelvénybe több mint 10 kimenetel szerepeljen. Ezért az iroda egy bizonyos szorzóval megnöveli a végső oddsot. A tapasztalt felhasználók ezeket a bónuszokat további jutalmakért használhatják.

Экспресс-ставка 1хБет

Az alábbi tippeket követve a felhasználók megtanulhatják, hogyan kell helyesen összeállítani az expressz fogadásokat az 1xbetnél, és nagy összegeket kereshetnek a kombinációkon.

Mi az anti-extraday az 1xBetnél?

A bukméker különböző típusú fogadásokat kínál a felhasználóknak 1xbet. A rendelkezésre álló fogadási típusok között vannak expressz fogadások variációi. Ezek között van az 1xbet anti expressz fogadás. A fogadások típusairól szóló cikk linkjére kattintva megtalálhatja az anti-extra fogadás definícióját – ez egy olyan fogadás, amely akkor nyer, ha a fogadószelvényben szereplő összes esemény elveszik. Ezt a fogadástípust tehát a parlay-vel ellentétes módon számítják ki.

Sok kezdő azt gondolja, hogy az 1xBet Anti-Extra olyan fogadások, amelyek egyértelmű esélytelenek kimenetelét tartalmazzák. A definíció szerint ez így van. A gyakorlatban azonban az egyértelmű esélytelenekre történő fogadások nem hoznak nagy nyereményt a fogadónak: az alacsony oddsok és a bukmékeri árrés szinte az összes nyereséget “felfalja”. Ezért az anti-extrák közé olyan eseményeknek kell tartozniuk, ahol a mérkőzés kimenetele bármelyik percben megváltozhat.

Ahhoz, hogy az 1xBet-en Anti-Extrát kössön, a felhasználónak 2 eseményt kell hozzáadnia a fogadószelvényhez, majd a legördülő listából ki kell választania a megfelelő fogadási típust. A bukméker az új képlet szerint újraszámítja az oddsokat. Miután megadta a fogadási összeget, előzetesen ellenőrizheti a nyereményt, és folytathatja a fogadást. Az atiexpressz kiszámításának részletes szabályait a bukméker weboldalán találja. Ehhez menjen a “Szabályok” oldalra, amelynek linkje az alsó menüben található.

Hogyan adhatok el egy expressz fogadást az 1xBetnek?

Miután egy felhasználó összegyűjtötte és megtette az 1xbet mérkőzés előtti expressz fogadását, a csapat/résztvevő sérüléseiről szóló hírek megjelenhetnek. Egy ilyen helyzet a fogadó által kialakított teljes kombinációt visszavonhatja. Annak érdekében, hogy ne veszítse el az egész fogadást, a felhasználó igénybe veheti az 1xBet expressz fogadási szolgáltatását.

A parlay fogadás eladásához az 1xbetnek be kell jelentkeznie a személyes szekrényébe, és a fogadási előzmények részre kell lépnie. Itt információkat talál a felhasználó megjátszott és meg nem játszott fogadásaira vonatkozóan. A fogadó kiválaszthatja az őt érdeklő parlay-t, és megnyomhatja az “Eladás” gombot*. Egy új ablakban megjelenik a bukmékertől kapott kompenzációs összegre vonatkozó információ (ez nem a maximális összeg). Ha a játékos elégedett a parlay visszatérítési összegével, ismét megnyomhatja az “Eladás” gombot. A pénz ekkor 20 másodpercen belül visszatérítésre kerül a játékos számlájára.

*Felhívjuk figyelmét, hogy a fogadást a parlay bármelyik eseménye előtt is eladhatja

Экспресс дня 1хБет

Mi az a Day Parlay az 1xBetnél?

Gyakran előfordul, hogy az új felhasználók félnek többes fogadást kötni. Ennek oka a fogadási tapasztalat hiánya és a kombinációk helyes összeállításának képtelensége. Ilyen esetben a játékosok igénybe vehetik tapasztaltabb játékosok segítségét, vásárolhatnak előrejelzést egy szakembertől, vagy kihasználhatják az 1xBet ajánlatát. Az utóbbi lehetőség, az úgynevezett “Parlay of the Day” minden felhasználó számára elérhető.

Az 1xbet-néla nap expressze a bukméker által kínált fogadások olyan kombinációi, amelyek különböző mérkőzések (elsősorban csúcsmeccsek) eseményeit tartalmazzák. A játékosok bármelyik expressz fogadásra fogadhatnak. Ha sikerrel járnak, akkor a felhasználó 10%-os extra nyereményt kap a nyereményéhez. Ez teszi érdekessé a bukméker napi expressz fogadásait. A felhasználónak azonban tisztában kell lennie azzal, hogy az iroda nem érdekelt az ügyfelek pénzének megnyerésében. Ezért a játékosoknak alaposan meg kell vizsgálniuk az expresszben szereplő összes eseményt, és ki kell választaniuk azt a fogadást, amellyel valóban nyerhetnek.

Releváns hírek