Intro

1xBet Promo pontok, bónusz pontok és promóciós kódok

Промокоды в 1xBet (1хБет)
Sok újonc, miután felületesen megismerkedett az 1xBet-tel, “elveszhet” az irodából érkező bónuszokban és promóciókban. Az 1xBet bónuszok típusairól szóló cikkben válaszoltunk néhány kérdésre. Úgy döntöttünk azonban, hogy a “promóciós pontok”, “bónuszpontok” és “promóciós kódok” fogalmait külön anyagba helyezzük. Mi a közös bennük és miben különböznek? Erről lesz szó a cikkben

Logo 1xbet
100%-os bónusz 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Promo pontok az 1xbet-nél

Miután a játékos elvégezte a regisztrációs eljárást az 1xbet-nél és megerősítette a számláját, részt vehet a bónuszprogramban. Sportfogadással, cyber sportokra és játékokra való fogadással, promóciókban való részvétellel (mint például a Szerencsekerék) a fogadó 1xbet promóciós pontokat kap. Ezek olyan pontok, amelyeket a felhasználók a bukmékerhez való hűségük jeleként kapnak. Az 1xBet promóciós egyenlegéről szóló cikkben ezeket a pontokat összehasonlítottuk a cashbackkel, amelyet minden fogadás vagy elköltött pénzösszeg (a fogadó által választott opció) után jóváírnak. A bukméker promóciós pontjai egy speciális számlán gyűlnek össze, amelyet a felhasználó szekrényében ellenőrizhet (a “Fiókbeállítások” részben). Legalább 50 1xBet promóciós pont összegyűjtése után a fogadó beválthatja azokat promóciós kódokra. Ezt a “Promo kódok vitrinjében” teheti meg, és ingyenes fogadásokat vagy pörgetéseket kap. Ily módon a promóciós pontokat promóciós kódok létrehozására lehet felhasználni. Ez utóbbiak a fogadások (játékokban) elhelyezésekor használhatók fel, és hozzájárulnak a készpénz megszerzéséhez (sikeres esemény esetén).

Bónuszpontok az 1xBet-ben

A “Mik azok az 1xbet bónuszpontok?” című cikkben párhuzamosan használtuk a promóciós pontok és a bónuszpontok kifejezéseket. Ezek szinonimák és ugyanazt jelentik. Tehát a fogadók a fogadásokkal, játékkal és promóciókban való részvétellel bónuszpontokat szerezhetnek egy speciális számlára. És ahogy az előző részben említettük, az 1xBet-nél a pontok freebiekké és freespinekké alakíthatók. Ez egy meglehetősen egyszerű módja annak, hogy jutalmakat kapjunk a bukmékerirodától. A magunk részéről javasoljuk, hogy olvassa el a PROMO szekcióban elérhető összes promóciót. A felhasználók gyorsan növelhetik az 1xBet bónuszpontok számát nem a fogadások számával, hanem azok minőségével. Mi a különbség a bónuszpontok és a bónuszok között az 1xbetnél?

  • Apontok egy fix százalékos vagy összegű jóváírás, amelyet a játékos a napi/heti promócióinkban való részvételért vagy a fogadásokért kap. Az összeget pontok formájában írjuk jóvá egy speciális számlán. A pontokat promóciós kódokká alakítják át, majd fogadásokra és játékra használják fel.
  • Abónuszok olyan további jutalmak, amelyeket promóciókban, például a regisztrációért lehet megszerezni. Ezek lehetnek készpénz, freespinek, ingyenes pörgetések vagy értékes ajándékok formájában, és kifizethetők egy speciális számlára/küldhetők a játékos otthoni címére. A bónuszok azonnal felhasználhatók fogadásokra és játékra (ha nem értékes ajándékokról van szó).

Витрина промокодов 1хБет

1xbet promóciós kódok

És az utolsó fogalom az 1xbet promóciós kódok. Egyik cikkünkben már írtunk erről a fogalomról: számok és betűk sorozata, amellyel növelheti nyereményét, extra pénzhez juthat, biztosíthatja tétjeit, stb. A promóciós kódok felhasználhatók a regisztráció során (az új játékosok 30%-os üdvözlő bónuszt kaphatnak egy STAVKAWIN promóciós kódnak köszönhetően) vagy a fogadások elhelyezésekor/játékok lejátszásakor. Speciális kódokat kaphat az 1xBet fogadási partnereitől, vagy beválthatja promóciós pontjait a promóciós kódok vitrinjében. A promóciós kódok az 1xBet egyéb promócióinak részeként is elérhetőek lehetnek. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a promóciós pontbeváltó kódok korlátozott érvényességi idővel rendelkeznek. Ezért javasoljuk, hogy addig használja őket, amíg aktívak.

Releváns hírek