Intro

1xBet regisztráció újoncoknak

Регистрация 1хБет

Lehetőségek, hogyan hozzon létre egy fiókot az 1xBet-nél

A bukmékeriroda 1xBet számos lehetőséggel büszkélkedhet a számla létrehozására. Míg a versenytársak csak e-mailben vagy telefonszámon keresztül történő regisztráció lehetőségét kínálják, a cég két további lehetőséget kínál: a közösségi hálózatokon keresztül és “1 kattintással”. Az utóbbi megoldással a játékos kevesebb, mint egy perc alatt rendelkezik fiókkal

Logo 1xbet
100%-os bónusz 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Az újoncok gyakran felteszik a kérdést: “Hogyan lehet a legjobban regisztrálni az 1xBetnél?”. Erre a kérdésre a weboldalunk “Kérdések az 1xBetről” részében adtunk választ. Nem ismételjük meg, csak arra szeretnénk rámutatni, hogy a legjobb lehetőség kiválasztása a játékostól függ. Az 1xBet regisztráció javasolt módjai saját sajátosságokkal rendelkeznek, amelyekről az alábbiakban beszámolunk.

Regisztráció az 1xBet-ben e-mailben

Standard és a legnépszerűbb lehetőség a fiók létrehozására. A bukméker felajánlja az újoncnak, hogy azonnal adja meg a legfontosabb információkat magáról. Ezért az 1xBet weboldalán a szekrénybe való bejelentkezés után csak néhány személyes adatot kell megadnia a profiljának ellenőrzéséhez.

Регистрация по электронной почте 1хБет

Az űrlap kitöltéséhez válassza ki a lakóhelye szerinti országot, régiót (oblaszt), települést, számla pénznemét, adja meg e-mail címét, telefonszámát, kereszt- és vezetéknevét, és jöjjön ki egy biztonságos jelszóval. Megadhat egy promóciós kódot is, hogy megnövelt üdvözlő bónuszt kapjon. Miután befejezte ezeket a műveleteket, a játékos átirányításra kerül a személyes szekrényébe, és az 1xBet weboldalon történő regisztrációról szóló információk az aktiválási linkkel ellátott e-mailre érkeznek.

1xBet regisztráció telefonon keresztül

Ez és a játékfiók létrehozásának későbbi változatai nem igénylik a személyes adatok megadását a kezdeti szakaszban. A fogadónak azonban továbbra is ki kell töltenie egy jelentkezési űrlapot, és a személyazonosság ellenőrzéséhez a recepción be kell nyújtania az útlevelének másolatát.

Регистрация по телефону 1хБет

Az 1xBet regisztrációs űrlap telefonszámon keresztül meglehetősen egyszerű. Meg kell adnia a személyes számát, ki kell választania a számla pénznemét és be kell írnia egy promóciós kódot (ha van). A megadott telefonszámon kapott kód beírása után a játékos belép a profiljába az iroda webhelyén.

1xBet regisztráció a közösségi hálózatokon keresztül

Ha a fogadónak van fiókja a VK, Odnoklassniki, Yandex, Mail.ru vagy Telegram oldalakon, akkor gyorsan létrehozhat egy fiókot az 1xBet oldalán. Mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja a pénznemet és a lakóhely szerinti országot. Az adatok egy része a játékos személyes szekrényében lévő profilba kerül. Felhívjuk azonban figyelmét, hogy ebben az esetben a felhasználó nem fogja tudni használni a meglévő promóciós kódot.

Регистрация через соцсети 1хБет

1xBet 1-kattintásos regisztráció

A bukméker 1xBet lehetőséget ad az újonnan érkezőknek, hogy gyorsan regisztráljanak a weboldalon. Ezt a módszert “1 kattintással” nevezik, és valóban csak néhány műveletet igényel a játékostól: a számla pénznemének és a lakóhely szerinti országnak a kiválasztása, a rendelkezésre álló promóciós kód megadása. A játékos ezután kap egy rendszer által generált bejelentkezési adatot és jelszót.

Регистрация в 1 клик

Teljes regisztráció az 1xBet-ben és a játékos ellenőrzése

Miután megismerkedtek a profil létrehozására kínált lehetőségekkel, az újonnan érkezők azt gondolhatják, hogy csak az e-mailben történő regisztráció esetén érdemes személyes adatokat megadni. Valójában a hivatalos weboldalon vagy az 1xBet tükrén történő regisztráció 2 lépést tartalmaz:

  • Fiók létrehozása (felhasználói szekrény). Innentől kezdve a játékos számos lehetőséghez hozzáférhet a fogadások elemzéséhez, befizetéseket és fogadásokat tehet, stb.
  • A fiókellenőrzése. Ahhoz, hogy pénzt vehessen ki a számláról, a játékosnak ki kell töltenie egy kártyát a személyes adataival, majd el kell küldenie egy igazolási kérelmet. Az 1xBet fogadóiroda képviselői eldöntik, hogy melyik dokumentum szükséges: útlevélmásolat (szkennelés vagy fénykép), az útlevelét tartó fogadó fényképe vagy közjegyző által hitelesített útlevélmásolat.

Ezért bármelyik módot is választja a játékos az 1xBet-nél történő regisztrációhoz, a személyazonosság dokumentumokkal történő ellenőrzése elkerülhetetlen. További részletek az ellenőrzési folyamat menetéről a weboldalunkon található cikkben olvashatók.

A fiók létrehozása után a játékos a választott módszerrel bejelentkezhet az 1xBet weboldalára.

Releváns hírek