Intro

1xBet számla eladása: a feketepiac jellemzői

Продажа аккаунта 1хБет
Az interneten nemcsak a szerencsejátékok piaca aktív, hanem a különböző bukmékerek profiljainak feketepiaca is. ez alól az 1xbet sem kivétel. Néhány perc keresés után az “1xBet számla eladása” vagy “1xBet számla vásárlása” keresőszavakra kattintva oldalak és fórumok tucatjait találja meg, amelyeken ilyen jellegű ajánlatokkal kapcsolatos információk találhatók. Miért van az, hogy egyes fogadók aktívan felajánlják a szerencsejáték-profil megvásárlását és mások eladását? Ezt a cikkben fogjuk megvitatni.

Logo 1xbet
100%-os bónusz 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

1xBet számla vásárlása

Sok 1xbet felhasználó megpróbálja túljárni a bukméker eszén. Ebből a célból megpróbálnak vesztes játékokat játszani, több profilt létrehozni, hogy referral bónuszokat kapjanak, különböző szoftvereket használni, hogy automatikusan fogadások tucatjait tegyék meg, stb. Ezt a fajta tevékenységet, finoman szólva, az iroda nem örömmel fogadja. Ezért a szerencsejáték-profil letiltható és törölhető. Természetesen, ha a fogadó célja, hogy töröljék az 1xBetről, akkor sikerrel jár a feladatában. Azonban egy olyan játékos számára, aki át akarja verni a bukmékert, az eredmény katasztrofális lesz. Ha a fogadó törli 1xBet számláját, nem lesz képes újból regisztrálni az útlevéladataival. Ez nagy problémát jelent a szerencsejátékosok számára, ahogyan arról az 1xbet személyes szekrényébe való bejelentkezésről szóló cikkünkben is írtunk. Ezért azok a felhasználók, akik ilyen problémával találkoznak, keresik a megoldás módját. Ez lehet egy másik bukmékeriroda oldalán történő regisztráció (ha a játékos nem szerepel az összes cég fekete listáján), vagy egy másik név alatt vezetett fiók használata. Az utóbbi esetben a fogadó az 1xBet számlák megvásárlásához folyamodik.

1xbet számla vásárlása: előnyök és hátrányok

Ha egy játékos a választás előtt áll, hogy vásároljon-e új 1xbet számlát vagy sem, érdemes értékelni az előnyöket és hátrányokat. Az egyik legfontosabb előnye, hogy akkor is igénybe veheti a bukméker szolgáltatásait, ha a személyes számlája blokkolva van. A másik előny, hogy a névtelenséget megőrizni kívánó játékosok számára mások személyes adatait is felhasználhatják. Az 1xBet számla megvásárlásának azonban van néhány komoly hátránya. Először is, egy ellenőrzött profil nem olcsó (az ár az országtól és a számla típusától függ). Másodszor, egy tapasztalatlan játékos rossz kezekbe kerülhet, és ellenőrizhetetlen profilt kaphat. Harmadszor, a bukmékernek saját algoritmusa van a megvásárolt profilok nyomon követésére és blokkolására. Ezért mindig fennáll a kockázata annak, hogy elveszíti a hozzáférést egy olyan számlához, amelyen kifizetetlen összeg van a számláján. Купить аккаунт 1xBet Megéri a kockázatot? Rengeteg pro és kontra érvet olvashatsz erről a megközelítésről a weboldalakon. Azonban az 1xbet profilok nagyszámú jelenléte a piacon a vásárláshoz és a kereskedéshez jelzi a piac fejlődését és az ilyen szolgáltatás szükségességét.

1xbet számla bérlése és eladása

Az 1xbet számlák piaca tele van számlák eladására és bérlésére vonatkozó ajánlatokkal. Egyes játékosok nem akarják törölni a profiljukat, de nem is tervezik, hogy folytatják a fogadást. Ezért érdekli őket, hogy némi pénzt kapjanak az 1xBet számla eladásáért vagy bérléséért. Más játékosok azért hoznak létre fiókokat, hogy pénzt keressenek, és néhány befizetés/kivonás után felajánlják profiljukat az ügyfeleknek. Ezért a fogadók érdekes profilokat találhatnak, hogy más néven fogadásokat kössenek az 1xBet-en.

Releváns hírek