Intro

1xBet számla törlése: rendelkezésre álló lehetőségek

Удаление аккаунта 1хБет
Miután létrehoztak egy fiókot és megismerkedtek a bukméker szolgáltatásaival, egyes játékosok esetleg törölni szeretnék az 1xBet fiókjukat. Ez a döntés gyakran felmerül azoknál a felhasználóknál, akik egy szép összeget veszítettek, és meg akarják állítani a vesztes szériát. Mindenesetre a “hogyan lehet törölni a fiókot az 1xbet-en?” kérdés továbbra is releváns. Ebben a cikkben válaszolunk rá.

Logo 1xbet
100% bónusz akár 100 EUR-ig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Az 1xBet számla törlésének módja

az 1xbet szerencsejáték profiljának “befagyasztása”

Ha figyelmesen elolvassa az 1xbet személyes szekrényét, a játékosok észrevehetik, hogy nincs gomb a fiók törlésére. A bukmékeriroda feltételei szerint a játékos profilját nem lehet törölni, hanem csak “befagyasztani”. Ha a leírt csatornák bármelyikén keresztül kapcsolatba lép a támogatással, a fogadó egy választ kap: “Az 1xbet számláját nem lehet törölni. A 3 hónap elteltével, átutalások nélkül, “inaktív” státuszba kerül. A felhasználó adatai azonban nem törlődnek az adatbázisból”. A játékosok tehát visszaállíthatják profiljukat, ahogyan azt az alábbiakban tárgyaljuk. Tehát olyan helyzet áll fenn, hogy a játékosok személyes adatai, valamint az 1xbet fiókja nem törlődik. Ha a felhasználó nem aggódik a bukméker útlevéladatai miatt, akkor elég, ha 90 napig (3 hónapig) nem lép be a személyes fiókjába, és a számla “befagyasztásra” kerül. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az 1xBet profilja nem mindig lesz inaktív a fenti string lejárta után. A szerencsejáték fórumokon találhat információkat arról, hogy a személyes fiókba való bejelentkezést elvégezték, és 4 hónap után. Ezért ez a módszer nem nyújt 100% -os garanciát.

Az 1xbet számla blokkolásának előidézéséhez

A bukméker ugyanazon szabályai szerint a játékos profilja törölhető az iroda feltételeinek megsértése miatt. Ha a fogadó ilyen radikális módszerhez akar folyamodni, akkor érdemes:

  • Fogadás a mérkőzések manipulálására.
  • Sémák alkalmazása, pl. “villákra” történő fogadás.
  • A mérkőzésen való részvétel és az eredmény befolyásolása (vonatkozik az edzőkre és a játékvezetőkre).
  • Több fiók létrehozása a bukméker honlapján.

Mielőtt a fenti trükköket alkalmazná, érdemes minden pénzt kivenni a számláról. Ellenkező esetben blokkolásra kerül. Azt sem szabad elfelejteni, hogy az 1xbet számla blokkolása azt jelenti, hogy a játékos többé nem lesz képes használni az iroda szolgáltatásait. Ezenkívül minden bukméker feketelistára kerülhet. Ez zsíros véget vet a fogadási tevékenységének Личный кабинет 1хбет

Az 1xBet-fiók törlésének okai

Miután a játékosok megtudják, hogy nem törölhetik 1xbet számlájukat, felháborodnak ezen. A bukmékernek azonban okai vannak arra, hogy egy ilyen szabályt az iroda használati feltételeiben megfogalmazott. Először is, sok játékos nem bánja, hogy új számlát hoz létre a referral link segítségével. Ugyanakkor a régit törlik. Ez régebben jól működött. Ma ez az 1xbetnél a fiók letiltásának oka. A blokkolás után minden ismételt számla létrehozására irányuló kísérlet sikertelen lesz. Másodszor, a játékosok érzékenyek az érzelmekre. Ahogy már a bevezető információkban is felidéztük, egy nagy veszteség után a fogadók nem bánják, ha törlik a számlájukat. A bukméker így biztosítja a játékosokat az elhamarkodott döntések ellen. Harmadszor, a bukmékerek kötelesek bizonyos ideig megőrizni a felhasználók személyes adatait a pénzmosás és más csalárd rendszerek megelőzése érdekében. A fogadóirodák információt cserélhetnek a visszaélőkről, és zárolhatják a számláikat (ha az adatok rendelkezésre állnak).

1xbet számla visszaállítása

Ha egy játékos több mint 90 napig nem látogatta személyes számláját, és azt “befagyasztották”, a játékos könnyen újra aktiválhatja azt. Az 1xBet számlájának visszaállításához forduljon az ügyfélszolgálat valamelyik csatornájához, pl. chat vagy e-mail security@1xbet-team.com. Néhány kérdés megválaszolása vagy további adatok megadása után a fogadó számlája visszaállításra kerül. Felhívjuk figyelmét, hogy a bukméker által törölt 1xBet számla nem állítható vissza.

Releváns hírek