Intro

1xBet ügyfélszolgálat: az üzemeltetővel való kapcsolatfelvétel csatornái

Служба поддержки 1хБет
Bármilyen kérdés esetén a játékosok az ingyenes ügyfélszolgálathoz fordulhatnak. Az operátorok a nap 24 órájában elérhetőek, és több csatornán keresztül nyújtanak segítséget a játékosoknak. Hogy hogyan működik az 1xBet ügyfélszolgálata, és hogyan lehet igénybe venni a bukméker képviselőinek segítségét, arról ebben az új cikkben olvashat

Logo 1xbet
100%-os bónusz 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

1xBet elérhetőségek: Hogyan léphet kapcsolatba a bukmékerrel?

A játékosok többféle módon is kapcsolatba léphetnek a bukmékerrel: forródrót szám (az ingyenes hívások nem minden országban érhetőek el), e-mail, online chat és közösségi hálózatok. Az 1xBet legfrissebb elérhetőségeit az azonos nevű Kapcsolat menüpontban találja. Az oldalt az alsó menü – “Info” szekción keresztül érheti el. Az 1xBet kapcsolati oldalán a bukmékeriroda különböző részlegeinek e-mail címeit találja. Ha egy játékos nem tudja eldönteni, hogy hova írjon, van egy univerzális megoldás – egy visszajelzési űrlap. Elég elküldeni egy kérést a probléma megjelölésével, és azt továbbítják a megfelelő szakemberhez. Mielőtt azonban kapcsolatba lépne az ügyfélszolgálat képviselőivel, javasoljuk, hogy olvassa el a szabályokra vonatkozó részt. Ez nem egy klasszikus GYIK oldal, de sok hasznos információt tartalmaz az 1xBet működéséről és a nyújtott szolgáltatásokról.

Az 1xBet támogatással való kapcsolatfelvétel módja: rendelkezésre álló elérhetőségek

Amint azt az előző szakaszban említettük, a bukmékeriroda 1xbet különböző csatornákon keresztül nyújt segítséget a játékosoknak. Azonban az összes támogatási módszer nagyjából a telefonos és szöveges üzeneteken keresztül történő kommunikációra osztható. Mivel az ingyenes forródrót nem minden országban érhető el, és a támogatás korlátozott számú nyelven érhető el, ez a fajta felhívás nem minden fogadónak felel meg. Ebben az esetben az univerzális megoldás az 1xBet ügyfélszolgálatának írása. Segítséget kérhetsz szöveges módban a következőkön keresztül:

 • Online chat. Az oldal jobb alsó sarkában található.
 • Email. Minden elérhetőség megtalálható a Kapcsolat oldalunkon.
 • A kapcsolatfelvételi űrlap. A Kapcsolat oldalon található.
 • Hivatalos Facebookprofil. A bukméker címét a szerencsejáték portálon található közösségi hálózaton találja.

Az 1xBet ügyfélszolgálatnak való írás minden egyes módját részletesebben ismertetjük a következő szakaszokban Горячая линия 1xBet

1xBet ügyfélszolgálat

Bár az új felhasználóknak gyakran vannak kérdéseik az 1xBet szolgáltatásainak használatával kapcsolatban, a bukméker nem készített tudásbázist (az úgynevezett GYIK-et) a játékosok számára. Így a gyors segítség egyetlen módja az 1xBet technikai támogatásával való kapcsolatfelvétel. Ezzel a fogadóknak nem lesz problémájuk. A bukmékeriroda több kommunikációs csatornát is kínál. A felhasználók írhatnak a chatre, e-mailben vagy hívhatják a telefonszámot. Mindegyik csatornának megvannak a maga sajátosságai, amelyekről alább beszélünk.

1xbet forródrót

Az 1xBet ügyfélszolgálati képviselőivel többféleképpen is kapcsolatba lehet lépni telefonon keresztül:

 • A játékos az oldal jobb felső sarkában található telefon ikonra kattintva. Ezt követően megnyílik egy visszajelzési űrlap. A fogadó meghagyja a telefonszámát, és kéri az iroda szakembereinek hívását.
 • Lehetőség van az 1xBet forródrót telefonszámának használatára, amely a láblécben található.
 • A játékosnak el kell mennie a “Kapcsolatok” részbe, és meg kell szereznie az aktuális 1xBet ügyfélszolgálati telefonszámot.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem minden országban van közvetlen 1xBet forródrót szám. Ahol pedig elérhető, ott egy díjmentes hívószám áll rendelkezésre. Ellenkező esetben a játékosoknak a nemzetközi számot kell hívniuk a mobilszolgáltatójuk díjszabása szerint.

1xBet támogatási telefonszám

Amint azt az előző részben említettük, a bukméker 1xBet biztosítja a játékosok számára a telefonos ügyfélszolgálattal való kapcsolatfelvétel lehetőségét. Az 1xBet ingyenes forródrót számai azonban nem minden országban érhetőek el. Ha nincs országkódszám a láblécben vagy a kapcsolatfelvételi részben, vagy 0800, akkor ez a kommunikációs csatorna a bukmékerrel nem elérhető. Ebben az esetben a cikkben leírt alternatív módszereket kell használnia. 1xBet номер в Казахстане Itt találja az 1xBet ügyfélszolgálati telefonszámait néhány posztszovjet országban:

 • Oroszországban sajnos a támogatási telefonszám nem érhető el. Ennek oka a cég tevékenységének betiltása az Orosz Föderációban.
 • Ukrajnában az 1xbet 0-800-801-345 forródrót számon érhető el.
 • Fehéroroszországban a támogatás átmenetileg nem elérhető egy licencprobléma miatt.
 • Kazahsztánban a 8-727-356-08-75 vagy 9009-es telefonszámon léphet kapcsolatba a bukméker képviselőivel.

Az 1xbet általános telefonszáma a következő: +44-127-325-69-87. Ez azonban nem ingyenes. Ezért javasoljuk, hogy válasszon más módot a kapcsolatfelvételre az ügyfélszolgálattal.

Élő chat az 1xBet-től

Egy elég praktikus módja annak, hogy kapcsolatba lépjen az 1xBet ügyfélszolgálatával, az élő chat. Ez az oldal jobb alsó sarkában található. Az ügyfélszolgálati operátorok a nap 24 órájában, a hét minden napján elérhetőek. Ennek köszönhetően a játékosok bármelyik kényelmes időpontban szakképzett választ kaphatnak. Emellett a támogatás a platform tucatnyi nyelvén elérhető, beleértve az orosz nyelvet is. Ez meglehetősen kényelmes a FÁK-országokból származó számos fogadó számára. Онлайн чат 1xBet Az 1xBet élő chat operátorának válaszideje a csatorna terhelésétől függ. Azonban átlagosan a vállalat képviselője 5 percen belül csatlakozik a chathez.

E-mail az 1xbet kapcsolatfelvételhez

Az 1xBet ügyfélszolgálati szakembereivel való kapcsolatfelvétel klasszikus módja az e-mail írása. A “Kapcsolatok” szekcióba lépve a játékosok megtalálhatják a vállalat különböző részlegeinek címét. Ezután érdemes kiválasztani azt a mailt, ahol meg tudják oldani a fogadó kérdését. Электронная почта 1xBet Ha a játékos nem tudja, hogy a kérdés melyik részlegre vonatkozik, akkor a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül írhat az 1xBet ügyfélszolgálatának. Az operátorok válaszideje ezen a csatornán legfeljebb 24 óra. Ezért javasoljuk, hogy a gyors döntés érdekében használja az 1xBet telefonszámát vagy az online chatet.

Hivatalos 1xBet közösségi média csatornák

Alternatív csatornaként az 1xBet kapcsolatfelvételhez használhatja a közösségi média profiljait. A bukméker oldalai elérhetőek a Facebookon és a VK-n, ami meglehetősen kényelmes a játékosok számára. A fogadók írhatnak a csevegőszobába, és választ kaphatnak a vállalat képviselőitől. Официальные каналы 1хБет Ez az opció hasznos lesz, ha egy játékos szeretné tudni az aktuális 1xBet tükröt, hogy hozzáférjen a vállalat weboldalához.

1xbet Vkontakte profil

A VK (korábban Vkontakte) közösségi hálózat felhasználói számos csoportot és oldalt találnak a sportfogadás és a bukméker 1xbet számára. Ott a tapasztalt fogadók hasznos információkat osztanak meg, a kezdők pedig elemzőket találnak, és tőlük kérhetnek tanácsot (általában díj ellenében). Szintén a szálakban elérhetőek előrejelzések, fogadási kombinációk és más, a sikeres fogadáshoz szükséges finomságok. Ha a játékosok egy hivatalos 1xBet Vkontakte csoportot vagy oldalt keresnek, szeretnénk csalódást okozni nekik. A bukméker nem működtet közösségi hálózatot a VK-n. Ezért minden csoport és oldal a rajongók és azon felhasználók közössége, akik pénzt akarnak keresni egy híres márka nevének népszerűsítésével. Ezért óvatosnak kell lennünk, amikor más felhasználók elemző összefoglalóit használjuk, különösen a fizetetteket. A legjobb, ha saját magunk készítünk előrejelzéseket, tapasztalatot szerezve a saját hibáinkból. Ezek minimalizálása érdekében pedig nézze meg Fogadóiskolánkat. Ezt a felső menüből érheti el.

Releváns hírek