Intro

1xStavka és 1xBet: hogyan kell átadni az UCPIS azonosítást?

Сайт 1xStavka
Az Orosz Föderációban lakó fogadók nem tudnak bejelentkezni a bukméker 1xBet oldalára speciális szoftver vagy hivatalos tükrök használata nélkül. A portál blokkolásának okairól a “Miért van betiltva az 1xBet Oroszországban?” című cikkben írtunk A játékosok azonban fogadásokat tehetnek az 1xStavka (1xStavka), amely az 1xBet leányvállalata: rendelkezik az országban nyújtott szolgáltatások nyújtására vonatkozó engedéllyel. Annak érdekében, hogy elkezdje használni az iroda webhelyét, át kell adnia az azonosítást, beleértve a TSUPIS-t is. Olvassa el, hogyan kell ezt megtenni a cikkben.

Logo 1xbet
100%-os bónusz akár 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

A legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

1xStavka és 1xBet: hogyan kell átadni az azonosítást?

Sok újonc összekeveri a bukmékerek 1xStavka és 1xBet. Ezek azonban két különböző vállalat: az első kizárólag az orosz piacon működik, míg a második – világszerte (az RF-ben az iroda webhelye blokkolva van). Készítettünk egy rövid összehasonlítást arról, hogy az 1xBet és az 1xStavka hogyan különbözik, amelyet javasoljuk, hogy olvassa el. Az állítás alapján, hogy a bukmékerek különböznek, írjuk le külön-külön az azonosítás folyamatát az 1xStavka és az 1xBet-ben.

Azonosítási folyamat az 1xStavka-nál (1xStavka)

Az 1xStavka (1xStavka) fogadóiroda honlapján a személyazonosság ellenőrzése a fiók létrehozásának folyamatában történik. El kell mennie a regisztrációs oldalra, és 3 lépést kell követnie: regisztráció a weboldalon, telefonszám-ellenőrzés és azonosítás. Így miután kitöltötte az összes adatot magáról, a telefonszámát a játékoshoz kötve, el kell végeznie a dokumentumellenőrzést.

A nemzetközi online bukmékerek arra kérik a játékosokat, hogy küldjék el útlevelük, külföldi útlevelük, jogosítványuk szkennelt másolatát, vagy készítsenek fényképet a dokumentummal együtt az ellenőrzéshez. Az 1xStavka esetében más mechanikát alkalmaznak. Az 1xStavka-nál történő azonosításhoz az Állami Szolgálat, a KAPCSOLAT (a művelet online befejezéséhez) vagy egy fogadóirodába vagy a Svyaznoy szalonba kell jönni. Így a bukméker gondosan ellenőrzi az összes játékost, és nem lehet az iroda szolgáltatásait útlevél bemutatása nélkül igénybe venni.

Регистрация в 1хСтавка

Azonosítás az 1xBetnél

Az 1xBet felhasználóinak nem kell meglátogatniuk a fogadóirodát személyazonosságuk ellenőrzéséhez. A fogadóirodánál pedig szinte már nincsenek is fogadási irodák. A cég már régóta átállt az online fogadásokra. Ezért az 1xBetnél az azonosítás is a weboldalon keresztül történik.

az 1xBet fogadóiroda több lehetőséget kínál a játékosoknak a számla létrehozására. Ezért a személyes fiókba való bejelentkezés után a kártyán minden olyan adatot ki kell töltenie, amelyet a regisztráció során nem adtak meg. A felhasználói fiókba való bejelentkezés után a “Személyes adatok” oldalon ellenőrizheti profilját.

A játékprofil ellenőrzése a pénzfelvétel* szakaszában történik. A felhasználónak el kell küldenie a kért dokumentumokat egy űrlapon vagy e-mailben. Addig a kifizetési művelet befagyasztásra kerül. Az 1xbetben történő azonosítás átadása után a játékos hozzáférhet a bukméker összes funkciójához.

*Bizonyos helyzetekben a bukméker kérheti az útlevél vagy más dokumentum másolatát a számlára történő befizetés után.

Bukméker 1xStavka és 1xBet: hogyan kell átadni az azonosítást a TSUPIS-nak?

Az Orosz Föderáció jogszabályai megkövetelik, hogy a játékosok regisztráljanak az UPIS-nál (a rövidítés az “Interaktív fogadások átadásának központja” rövidítése). Ez egy pénzügyi szervezet, amely közvetít a fogadók és a bukmékerek között. Napjainkban Oroszországban 2 ilyen szervezet létezik – az Egyesített UUPIS Központ, amellyel az 1xStavka együttműködik, és a Kiwi Bankon alapuló UUPIS Központ. Feladatuk a játékosok nyereményeinek ellenőrzése és az adók befizetése a Szövetségi Adószolgálatnak.

Единый ЦУПИС

Az 1xStavka játékos az UUPIS-ban a következő módokon azonosítható:

  • El kell mennie az 1xStavka fogadóiroda fogadóirodájába. El kell hoznia az útlevelét, és ki kell töltenie a bukmékerek vagyonkezelői központjánál történő számlanyitáshoz szükséges űrlapot.
  • Jelentkezés egy Euroset üzletben. Az alkalmazottakat tájékoztatni kell arról, hogy az NCO Mobile Card dokumentumainak ellenőrzésén át kell menni. A felhasználó egy kitöltendő igénylőlapot kap. Felhívjuk figyelmét, hogy az Euroset 100 rubeles díjat számít fel az 1хStavka játékos azonosítási eljárás elvégzéséért az UUPIS-nál.
  • Adokumentumok ellenőrzése a bukméker weboldalán keresztül. Ehhez a felhasználónak be kell jelentkeznie, és el kell jutnia az “Interaktív fogadások kezelése” részhez. A fizetési mód kiválasztása után megjelenik egy üzenet, amely arról tájékoztat, hogy regisztrálni kell az UBCC weboldalán. Az oldalra lépve megnyílik egy alkalmazás, amelyben meg kell adnia a telefonszámát, be kell jelentkeznie az 1хStavka weboldalára, és ki kell találnia egy jelszót. Az SMS-ből származó kód beírása után (azt a megadott számra küldik) az UUPIS ellenőrzi a számla elérhetőségét a bukméker honlapján, és megerősíti a profilt.

Felhívjuk figyelmét, hogy a játékosok csak az UCPIS-ben történő számlanyitás után fizethetik be számlájukat az 1xStavka weboldalán. A 18 év alattiak nem regisztrálhatnak játékszámlát.

Ha egy játékos regisztrált az 1xbet oldalon, megkerülve a blokkolást, nem kell számlát nyitnia az UUPIS-ban. Ezért sok játékos inkább a nemzetközi portált részesíti előnyben a helyi bukmékerrel szemben, hogy ne fizessenek extra díjakat a nyeremények után.

Releváns hírek