Intro

22Bet Android alkalmazás: a fogadáshoz való felhasználás

Мобильное приложение 22Бет Android
Napjainkban a mobilitás egyre inkább felértékelődik a világban. Ezért az állandó online hozzáféréssel rendelkező okostelefonok éjjel-nappal elkísérik a felnőttet. A munkába menet, a szünetekben, sőt ebéd vagy vacsora közben is sokan szakítanak időt arra, hogy “szörfözzenek” az interneten. Miért ne tölthetné tehát kellemesen és hasznosan az idejét? Töltse le a 22Bet Android alkalmazást, és élvezze a felhasználóbarát kezelőfelületet és a lehetőséget, hogy akkor és ott tegye meg fogadásait, amikor és ahol csak akarja. Ahhoz, hogy mobilról fogadhasson, mindössze egy internetkapcsolatra van szüksége, ami manapság már természetesnek számít

Töltse le és telepítse a 22Bet Android alkalmazást

A hivatalos 22Bet Android alkalmazás csak az oldalról tölthető le. Sajnos a Google betiltotta a szerencsejáték-alkalmazásokat a Google Play oldaláról. Ez nagyon megnehezíti a szoftver telepítését az okostelefonra. Különösen akkor, ha a játékosok nem férnek hozzá a hivatalos weboldalhoz (az országban blokkolva van).

Annak ellenére, hogy nem minden ország adhat hozzáférést a játékosoknak az oldalhoz, még mindig ne próbálja megtalálni és telepíteni a 22Bet mobilalkalmazást más forrásokból. Ha ezt teszi, akkor azt kockáztatja, hogy elveszíti a weboldalon lévő profiljához való hozzáférést. A csalók képesek lesznek személyes adatait a saját hasznukra felhasználni. Az egyetlen dolog, amit ajánlani tudunk, hogy használjon forrásokat a 22Bet weboldalának blokkolásának megkerülésére.

Tehát bejelentkezett a 22Bet hivatalos weboldalára. A képernyő jobb oldalán, közvetlenül a kupon alatt van egy “22Bet Mobile Apps” nevű banner. Kattints a “Részletek” gombra, és egy új oldal nyílik meg, ahol megkérdezik, hogy melyik operációs rendszerre szeretnéd letölteni az alkalmazást. A telepítőfájlt a “Download Android app” linkre kattintva választja ki, és követi a letöltéshez szükséges utasításokat. Ez nagyon egyszerű:

 1. A felugró ablakban adja beleegyezését a letöltéshez.
 2. Menjen a telefon beállításaihoz. A “Biztonság” alatt engedélyezze az ismeretlen forrásból történő telepítést.
 3. Ha az “Engedélyezés erre a forrásra” csúszka* aktívra van állítva, nyomja meg a “Vissza” gombot.
 4. Indítsa el a telepítőfájlt. Kattintson a “Telepítés” gombra a megjelenő ablakban.
 5. Kész! Élvezze a 22Bet Mobile App for Android előnyeit.

*Az alkalmazás telepítése után visszaállíthatja a telefon beállításait az eredeti állapotba.

Мобильное приложение 22Бет для Android

Még egyszer szeretnénk emlékeztetni arra, hogy az alkalmazás teljesen biztonságos a telefonjára és Önre nézve, ha a hivatalos weboldalon található utasításokat követve tölti le. A fogadóiroda nem vállal felelősséget a más forrásból letöltött 22Bet Android mobilalkalmazás használatának biztonságáért.

A 22Bet Android alkalmazás előnyei

Amint telepíti a 22Bet alkalmazást okostelefonjára, kellemesen meg fog lepődni. Abszolút támogatja a hivatalos weboldal minden funkcióját, és néhány pillanatban még saját előnyei is vannak. Nézzük meg a legfontosabbakat:

 • Sebesség. Még gyenge internetjel esetén is elég gyors az alkalmazás a weboldal mobil verziójához képest.
 • Az alkalmazás könnyen kezelhető, intuitív felülettel rendelkezik, és minden olyan funkciót támogat, amelyre a gyors és egyszerű fogadáshoz szükséged van.
 • Afunkciók széles skálája áll rendelkezésre. A funkciók készlete hasonló a weboldal böngészős verziójához. Klasszikus fogadásokat köthetsz, élőben nézheted a meccset és azonnal fogadhatsz, videóközvetítéssel nézheted a mérkőzéseket, játszhatsz kaszinóban és még sok minden mást.
 • A kezdő bónusz elérhetősége. A 22Bet alkalmazás Androidra történő telepítésekor az új játékosok üdvözlő bónuszt kapnak.
 • Élő eseménystatisztika .Regisztráció nélkül nézhet élő eseményeket és élő mérkőzéseket.
 • Körköröspénzátutalás.Pénzügyi műveletek elvégzésének lehetősége a nap bármely szakában.
 • Online chat. 24/7 hozzáférés az élő chatünkhöz.

A fogadóiroda folyamatosan frissíti a 22Bet mobilalkalmazást Androidra, bővíti a funkcióit és javítja a funkcionalitását. Maradjon tehát résen, és frissítse a verziót, hogy még kényelmesebb sportfogadásra tegyen szert a 22Betnél.

Скачивание мобильного приложения Андроид 22Бет

A fogadások elhelyezése a 22Bet Android alkalmazásban

Ahogy már korábban említettük, a 22Bet alkalmazás nagyon könnyen használható. A fogadás elhelyezéséhez először is ki kell választani a sportágat (klasszikus vagy eSport). A lista azonnal a képernyő tetején található ikonok formájában, vagy az oldal bal felső sarkában található hamburger menüben elrejtve.

Ezután egy táblázat jelenik meg az aktuális eseményekkel az egész telefon képernyőjén. Kattintson az Önt érdeklő oddsra, és adja hozzá a fogadást a fogadószelvényhez. Ezt követően megnyílik az oldal a szelvénnyel. Itt meg kell adnia a fogadás nagyságát és típusát (abban az esetben, ha egynél több választást ad hozzá). Az utolsó lépés a kupon elhelyezése a megfelelő gombra kattintva. A fogadása megtörtént!

Releváns hírek