Intro

22Bet bónuszok: bónuszok és promóciók

Бонусы 22Бет
A 22Bet fogadóiroda viszonylag új a szerencsejáték piacon, de máris szép promóciókkal és 22Bet bónuszokkal készült játékosai számára. El kell ismerni, hogy sokkal kellemesebb, ha nem csak a helyesen elhelyezett fogadás nyereményét, hanem további jutalmakat is kapunk.

Az aktuális bónuszokat nagyon könnyű megtalálni az irodában. Mindössze annyit kell tennie, hogy a weboldal fejlécében található azonos nevű részre megy. A bukméker mind a sportfogadásra, mind a kaszinófogadásra kínál promóciókat. Ezekről alább olvashatsz bővebben

Sportbónuszok a 22Bet-től

A felhasználók a szűrőnek köszönhetően sport- és kaszinóbónuszokat válogathatnak. A “Sport” gombra kattintva 6 kártya nyílik meg a 22bet bónuszokkal.

22Bet üdvözlő bónusz sportfogadáshoz

Minden új 22Bet felhasználó extra pénzt kaphat a bónusz számlájára. Mindössze annyit kell tennie, hogy online regisztrál, kitölti az összes személyes adatot a személyes szekrényében, és megteszi az első befizetését. A maximális bónusz összege 122 €*. További információkat a 22Bet regisztrációs bónuszról egy külön cikkben találsz.

Pénteki újratöltési bónusz a 22Bet-től

Ez a promóció állandó jelleggel elérhető. Ez azt jelenti, hogy minden pénteken akár 100%-ot is kaphatsz a befizetésedből 100 €* összegig. Mindössze annyit kell tenned, hogy beleegyezel a bukméker bónusz- és promóciós ajánlataiban való részvételbe, és pénteken legalább 1 €* befizetést teljesítesz.

Бонусы спорт 22Бет

Ez a bónusz csak aktív játékosok számára érhető el. Ha minden nap fogadsz sportfogadásokra, és bármilyen tranzakciót végzel a számládon, nyugodtan vegyél részt. Csak ne feledje, a Friday Reload nem használható fel más promóciókkal egyidejűleg.

22Bet bónusz a rossz fogadások nyerő szériájáért

Ha volt egy rossz szériád, és minden fogadásod veszteséges, ne ess kétségbe. A Bet 22Bet bónuszpontokkal emeli a morálját.

Ha 20 fogadásból egyetlen sikeres fogadása sincs, írjon a bukméker ügyfélszolgálatának. Az e-mailben mindenképpen tüntesse fel a fogadási számla számát és a “Sikertelen fogadások sorozata” tárgysorozatot. A bónusz ilyen esetben a következőképpen alakul:

  • 20 vesztes tét nélküli fogadás 2 €-tól* – 3000 bónuszpont;
  • 20 szerencsétlen fogadás 5 €*-tól – 6000 bónuszpont;
  • 20 vesztes fogadás 10 €-tól* – 10 000 bónuszpont.

Visszatérítési bónusz a 22Bet-től

Egy újabb folyamatos promóció a 22bet-től az aktív fogadók számára. A heti visszatérítési program keretében az előző héten fogadásokra költött pénz egy részét visszatérítik. Minél gyakrabban fogadsz, annál nagyobb lesz a visszatérítésed. A bukméker minden héten kiszámolja az Ön által sporteseményekre költött összeget, és 0,3%-ot visszatérít Önnek. A visszatérítés minimális összege 1 €*-nál kezdődik, és a maximálisan lehetséges tét ebben a bónuszban 1.000 €* .

A visszatérítés minden kedden automatikusan jóváírásra kerül a számládon. A bónusz igénybevételéhez legalább 1,50-es szorzójú sporteseményekre kell fogadnod.

22Bet A nap kifejezése

A 22Bet weboldalán naponta több mint ezer sporteseményt találsz. A bukmékerünk a legmegbízhatóbb parlay-eket választja ki, és ezeket 2 szelekcióban kombinálhatod, egy online és egy élőben. Válassza ki a többszörös szelekciót és várja a nyereményt. Ha a 22Bet parlay-ed nyer, a fogadóiroda 10%-kal növeli az oddsot.

Hogyan készítsünk parlay-t? Tegyen egy teljes regisztrációt a 22Bet weboldalán, vagy ha már rendelkezik fiókkal, jelentkezzen be. Ezután keresse meg a főoldalon a “Line” és az “Élő” szekciókat, ahol kiválaszthatja a napi parlay-t. Már csak meg kell tennie a fogadását.

Бонусы на спорт 22Бет

Versenyfogadás 22bet

Ahhoz, hogy részt vehessen ebben a 22Bet promócióban, legalább 7 eseményből álló parlay-ekben kell fogadnia. Az egyes események oddsainak 1,8 vagy magasabbnak kell lennie. Ha az adott parlayben egy eseményt elveszítesz, bónuszt kapsz a 22Bet-től. A bónusz összegét a tét nagysága határozza meg:

  • 20 fogadás* – 1000 bónuszpont;
  • 50*-es tét – 2000 bónuszpont;
  • egy fogadás 100*-tól – 5000 bónuszpont.

Amint láthatod, a minimális tét a “Skiping Parlay” promócióban 20 €*.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a 22Bet promóciók és bónuszok csak azok a játékosok számára érhetőek el, akik teljes regisztrációt, ellenőrzést végeztek, és kitöltötték az összes mezőt személyes adataikkal a személyes szekrényükben.

22bet kaszinó bónuszok

Amikor kiválasztja a “Kaszinó” fület, a bónuszok oldalon a 22bet bukméker 3 promóciós kártyát biztosít. A szám az időszakos jutalmak miatt növekedhet. Ezért az aktuális információk megtekinthetők a weboldalon.

Nézzük meg röviden a 22Bet rendszeres kaszinó promócióit:

22bet kaszinó első befizetési bónusz

Az új játékosoknak szóló üdvözlő bónusz az első befizetés 100%-ának kompenzációját jelenti. A kompenzáció maximális összege 300 €*. A bónusz megszerzéséhez teljes regisztrációra és személyes adatainak megadására van szükség. A befizetéskor jeleznie kell, hogy ez a jutalom a kaszinónak jár. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a minimális befizetési összeg 3 €*.

Бонусы казино 22Бет

22Bet heti verseny

A 22bet promócióban való részvételhez mindössze annyit kell tenned, hogy játszol a kaszinó bármelyik nyerőgépén. A bónuszok minden egyes tét után járnak: 1 €* 100 pontot ér a versenyben. Minden hét végén a legtöbb pontot elért 50 játékos nyereményt kap. A táblázatban szereplő adatok naponta frissülnek.

Freespins ajándék minden nap a 22Bet-től

A hét minden napjának megvan a maga “A nap játéka”. A bónuszjátékot különböző időpontokban játsszák, különböző fogadási összegekkel és különböző 22bet bónuszokkal. Ahhoz, hogy megkapja a jutalmat, időben teljesítenie kell a promóció feltételeit. Jutalomként ingyenes pörgetések kerülnek kiosztásra. A bónuszok számáról és igénybevételük módjáról a promóciós oldalon olvashat.

A 22Bet promóciókból származó összes bónuszt meg kell forgatni. A bónuszok megforgatási eljárását és igénybevételének határidejét a bónuszajánlat oldalán találod. Ezeket a bukméker weboldalának “Bónuszok” szekciójában találod.

* Vagy ennek az összegnek az ellenértéke más pénznemben.

Releváns hírek