Intro

22Bet bukméker: befizetés

Пополнение депозита 22Бет
A bukméker kiválasztásakor fontos odafigyelni a kínált befizetési módok számára, a jutalékok hiányára és a tranzakció feldolgozási idejére. Olvasson a befizetés során felmerülő problémákról és az ügyfélszolgálat munkájáról is. A 22Bet minden esetben tud valamit nyújtani a felhasználóknak. A bukméker több mint 70 módot biztosít a számlára történő befizetésre, nem számít fel díjat a 22bet-be történő befizetésért. Írjuk le részletesebben a befizetési folyamatot és az aktuális fizetési módokat

A 22Bet-nél történő befizetés módjai

A 22bet weboldalon történő regisztráció után minden fogadónak befizetést kell eszközölnie. Ez az előfeltétele annak, hogy fogadásokat alakítson ki a játékplatformon. Ebben a szakaszban azonban az iroda nem ellenőrzi a játékos személyazonosságát, a fogadó ellenőrzése a kifizetési kérelem során történik.

Amint azt a bevezetőben megjegyeztük, a fizetési módok száma meghaladja a 70-et. Ez azonban nem jelenti azt, hogy Ukrajnában, Oroszországban, Kazahsztánban vagy más országokban ugyanezekkel a módszerekkel lehet befizetni. Ezek különböznek, ami a különböző országokban működő szolgáltatások működésének köszönhető. Az egyes országokban elérhető módszerek részleteit a személyes fiókjában a “Feltöltés” menüpont alatt találja.

Hagyományosan a 22Bet összes befizetési módszere a következőkre osztható:

 • Bankkártyák. A platform támogatja a Visa, MasterCard és Maestro fizetési rendszerek kártyáit.
 • Elektronikus pénztárcák. A felhasználók használhatják a Skrill, Perfect Money, iWaller.
 • Fizetési rendszerek. A 22Bet számlájára az ecoPayz és a Neteller segítségével fizethet be pénzt.
 • Banki átutalások és online banki szolgáltatások. Ukrajnában például a Privat24-en és a Monobankon keresztül is befizethet.
 • Kriptovaluták. A bukméker elfogadja a Bitcoin, Ethereum, Dogecoin és más fizetőeszközöket.
 • Fizetési terminálok. iBOX, Paynet és mások használhatók.
 • Prepaid kártyák. Nem minden országban támogatott.

Пополнение счета 22Бет

A bukméker folyamatosan frissíti a 22bet számlára történő befizetés szolgáltatásainak listáját. Ezért javasoljuk, hogy a fogadóiroda weboldalán ellenőrizze az aktuális fizetési módokat.

Pénz befizetése a 22Bet számlára

A felhasználók bármilyen, számukra kényelmes módon befizethetnek a 22Betre, az iroda jutalék nélkül. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy további díjakat számíthat fel az a szolgáltatás, amelyen keresztül a befizetés történik. A költségek minimalizálása és a jutalékpénz 22Bet sportfogadásra való felhasználása érdekében javasoljuk, hogy olvassa el a fizetési eszközök tarifáit.

A minimális befizetési összeg 1 USD-nél vagy ennek megfelelő összegnél kezdődik más pénznemben. Ez a választott fizetési szolgáltatástól függ. Emellett a bukmékernek van egy felső határa a 22Bet-nél történő befizetésre. A kvótákat a “Befizetés” oldalon találja.

A 22Bet számlájának feltöltése minden módszer esetében hasonló: ki kell választania a fizetési eszközt, meg kell adnia a feltöltés összegét, meg kell adnia a részleteket, meg kell erősítenie a tranzakciót. Vannak azonban olyan sajátosságok, amelyeket érdemes megemlíteni:

 • Ha bankkártyával fizet a 22Bet-en, akkor az adatokat a bukméker weboldalán linkelheti. Létrejön egy digitális kártyatoken, amely lehetővé teszi, hogy a következő befizetéskor azonnali tranzakciót hajtson végre, anélkül, hogy meg kellene adnia az adatokat.
 • A 22Bet e-pénztárca használatával a pénztárca szolgáltatáson és a felhasználói fiókon keresztül is küldhet pénzt. Az átutalás engedélyezésére és megerősítésére van szükség a művelet befejezéséhez.
 • A fizetési rendszereknek köszönhetően ugyanolyan egyszerűen lehet pénzt befizetni a 22betre, mint az e-pénztárcákon keresztül.
 • Az online banki szolgáltatások segítségével szinte azonnal átutalásokat végezhet a 22Bet-nek. Azonban minden tranzakciót ellenőriznek a bankok, és blokkolva lehet azokban az országokban, ahol a szerencsejáték tilos.
 • A pénz befizetése a 22Betre egy kriptotárcáról a legbiztonságosabb lehetőség a pénz átutalására egy játékszámlára. A bukméker az összes népszerű kriptovalutával működik.
 • A 22Bet fizetési terminálon keresztül történő befizetés megfizethető mód, de a játékosnak tisztában kell lennie a szolgáltatások által felszámított magas díjakkal.

Внесение денег на счет 22Бет

Kérjük, ismét vegye figyelembe, hogy nem minden fizetési mód elérhető azokban az országokban, ahol a bukméker működik. Az aktuális információkat a játékos személyes szekrényében ellenőrizheti.

A befizetés ellenőrzése a 22Bet weboldalán

A számlájára történő pénzátutalás automatikusan megjelenik a 22Bet személyes kabinetjében. Tehát csak annyit kell tennie, hogy bejelentkezik a profiljába, és a jobb felső sarokban ellenőrzi az egyenlegét. Meg kell változnia az átutalás összegének (a fizetési szolgáltatások esetleges díjai nélkül).

Vannak olyan esetek, amikor a befizetések késnek, ezért meg kell őrizni a fizetési bizonylatokat vagy a tranzakciókról készült képernyőképeket, amíg a pénz meg nem érkezik a számlára. Ha a pénz sokáig nem érkezik, akkor vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, és próbálja kideríteni, hogy melyik oldalon történt a hiba, és hol keresse a pénzt. Ha azonban szabálytalanságok történtek az átutalás során, például a befizetés egy másik kártyáról történt, vagy a pénz gyanús eredetű, a bukmékernek joga van visszaadni azt a tulajdonosnak.

Ha bármilyen kérdése vagy kétsége van, forduljon a 22Bet technikai ügyfélszolgálatához. Ez megtehető e-mailben vagy élő chaten keresztül.

Releváns hírek