Intro

22Bet iOS alkalmazás fogadásokhoz

Приложение 22Bet на iOS
A Bet 22Bet egyre több felhasználója köt fogadásokat mobiltelefonja segítségével. Bár a bukméker weboldala teljes mértékben okostelefonok képernyőjéhez van igazítva, gyorsan működik a kütyükön, de az alkalmazáson keresztül történő fogadás sokkal kényelmesebb. Ezért a fejlesztőcsapat elkészítette a 22Bet mobilalkalmazást Androidra és iOS-re. Az Android alkalmazás működését egy korábbi cikkünkben ismertettük. Új cikkünkben a 22Bet for iOS-t szeretnénk bemutatni
.[/box_text]

A 22Bet mobilalkalmazás letöltése és telepítése iPhone-ra

Az iOS operációs rendszer felhasználói előnyben vannak az Android okostelefonok tulajdonosaihoz képest. Ők közvetlenül a hivatalos App Store-ból tölthetik le a 22Bet mobilalkalmazást iPhone-jukra. Alternatívaként az alkalmazás linkje megtalálható a bukméker weboldalán. Ha a “Mobilalkalmazás” részre lépünk, és kiválasztjuk az iOS-re vonatkozó telepítőfájlt, a játékos átirányításra kerül az App Store oldalára.

A közvetlenül a piacról történő telepítés lehetősége sokkal könnyebbé teszi a szoftver telepítését az újoncok számára. Abban az esetben, ha a bukméker oldala blokkolva van, nem kell keresni a 22Bet blokkolásának megkerülésének módját. A szoftvert gyorsan letöltheti a hivatalos forrásból.

A 22Bet mobilalkalmazás telepítésének folyamata iOS-en a következő:

 1. Keresse meg a bukmékeri alkalmazást a keresőn keresztül.
 2. Indítsa el a telepítést a “Telepítés” gomb megnyomásával, miután megerősítette a műveletet és engedélyeket adott a programnak.
 3. Engedélyezze magát a 22Bet mobilalkalmazásban a felhasználónevén és jelszaván keresztül. Az újonnan érkezők e-mail címük vagy telefonszámuk segítségével regisztrálhatnak a 22Betnél.

Bizonyos esetekben a felhasználóknak még mindig nehézségeik lehetnek a 22bet mobilalkalmazás telepítésével iPhone-on. Az oldalt az internetszolgáltatók blokkolhatják. Ebben az esetben a játékosnak a következőket kell tennie:

 1. Menjen az App Store beállításaihoz a készülékén.
 2. Nyissa meg az Apple ID részt.
 3. Kattintson az “Apple ID megtekintése” gombra, és adja meg jelszavát.
 4. Válassza ki az “Ország/Régió” lehetőséget, és koppintson az “Ország vagy régió módosítása” gombra.
 5. A listából keressen egy olyan országot, ahol a sportfogadás nem tiltott, például Ciprust. Mentsd el az elvégzett módosításokat.

Мобильное приложение 22Бет для Айфона

Ha ez a lépés nem segít, megpróbálhat kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal, hogy kérjen egy telepítőfájlt a 22Bet mobilalkalmazáshoz. Ebben az esetben a játékosnak kézzel kell telepítenie azt. Ehhez további lépéseket kell végrehajtani a telefonon:

 1. Menjen a telefon beállításaihoz, az “Általános” – “Profilok” vagy a “Profilok és eszközkezelés” részhez (a rendszerverziótól függően).
 2. Állítsa be az alkalmazás fejlesztőjének hitelességét. Ehhez kattintson a fejlesztői profil nevére* a “Vállalati program” címszó alatt.

*A rendszer maga fogja felismerni a telepítőfájlt, és megjeleníti annak nevét.

 1. A megerősítés után visszatérhet a letöltött fájlhoz, és manuálisan telepítheti a 22bet mobilalkalmazást iOS rendszerre.

Miután telepítette a 22Bet alkalmazást, folytathatja a fogadások elhelyezését.

A 22Bet iOS alkalmazás előnyei

A 22bet mobilalkalmazás előnyei miatt igen népszerű a felhasználók körében. Az alkalmazás használatával a játékosok nyerhetnek a:

 • Teljesítménysebességek. A 22Bet alkalmazás iOS-re sokkal gyorsabban fut, mint a weboldal mobil verziója.
 • Weboldal blokkolásának megkerülése. A felhasználóknak nem kell azon gondolkodniuk, hogy melyik VPN-szolgáltatást használják az IP-címük és a kapcsolódási pont megváltoztatásához. Az alkalmazás beépített funkcióval rendelkezik a webhelyblokkolás megkerülésére.
 • A funkciók nagy választéka. A 22Bet iOS mobilalkalmazáson keresztül történő fogadás egyszerű és kényelmes. A fogadóiroda weboldalán található összes funkció elérhető a játékosok számára.
 • Fogadás élő eseményekre. A játékosok élő sportfogadásokat és cyber sportfogadásokat tehetnek. Lehetőségük van arra is, hogy online nézzék a mérkőzéseket.
 • 24/7-es támogatás. A 22Bet felhasználói a nap 24 órájában segítséget kérhetnek.

Érdemes megjegyezni, hogy a fejlesztőcsapat folyamatosan frissíti a 22Bet iPhone-ra készült mobilalkalmazást. Minden egyes új verzió további lehetőségeket kínál a játékosoknak a még kényelmesebb fogadási élmény érdekében. Ezért javasoljuk az alkalmazás legújabb verziójának használatát.

Мобильное приложение 22Бет для iOS

Fogadások elhelyezése a 22Bet for iOS-en

Az előző részben kiemeltük a 22Bet Mobile App for iOS legfontosabb előnyeit. A fent említett erősségek mellett érdemes megemlíteni a fogadások elhelyezését is. A fogadási folyamat az alkalmazásban egyszerű és még a kezdők számára is intuitív lesz. A fogadás elhelyezéséhez az iPhone szoftverben a játékosnak a következőket kell tennie:

 1. Menjenek a kívánt részhez a sporteseményekkel. A “Line”, “Live” vagy “Cybersport” oldalak ikonok formájában jelennek meg a képernyő tetején. A szekciót a hamburger menü segítségével is megtalálhatja. Ez a képernyő jobb felső sarkában található.
 2. Keressen sport- vagy cybersportversenyeket. Találjon egy érdekes mérkőzést.
 3. Adja hozzá a választást a megfelelő szorzóval a fogadószelvényhez.
 4. Adja meg a tét összegét és válassza ki a tét típusát (ha több eseményt ad hozzá).
 5. Fejezze be a fogadás elhelyezését a “Fogadás megtétele” gombra kattintva.

Miután a fogadást elhelyezte, az nyomon követhető a felhasználó szekrényén keresztül. A játékos a kupon számát is beírhatja a “Check Coupon” oldalon található űrlapba, hogy elkerülje a weboldalra való bejelentkezést. Ez praktikus, ha egy működő számítógépet használ.

Releváns hírek