Intro

22Bet mobil alkalmazás

Мобильное приложение 22Бет
Manapság a legtöbb játékos inkább mobileszközökről fogad sportfogadásokat. Ezért a 22Bet fogadóiroda elkészítette a weboldal mobil verzióját, amely adaptív kialakítású, és megfelelően működik a fogadók különböző kütyüin. Emellett az iroda, igyekezve a legkényelmesebb körülményeket megteremteni ügyfelei számára, külön mobilalkalmazást fejlesztett ki 22bet az Android és iOS operációs rendszerű eszközökre. Ez lehetővé tette, hogy a fogadók mindig tisztában legyenek a közelgő mérkőzésekkel, és bárhol megtehessék fogadásaikat, ahol van internetkapcsolat, legyen az egy bárban, a stadionban vagy utazás közben. Arról, hogy mi a 22Bet mobilalkalmazás, hogyan lehet letölteni és telepíteni, ebben az új cikkben olvashatsz

A 22Bet mobilalkalmazás letöltése és telepítése

A 22Bet mobilalkalmazást a hivatalos weboldalról szerezheted be. Sajnos a játékosok nem minden országban férnek hozzá a portálhoz. Ezért érdemes más forrásból letölteni és telepíteni az alkalmazást. Azonban erősen tanácsoljuk, hogy ne tegyen ilyen lépéseket. A biztonság kedvéért használd a 22Bet fogadási weboldaláról letöltött hivatalos alkalmazást. Ellenkező esetben vírusokkal fertőzheti meg a kütyüjét, és adatokat és hozzáférést biztosíthat harmadik fél számára. Ha nem tud bejelentkezni a bukméker weboldalára, akkor használhatja a 22Bet blokkolás megkerülésének módjait.

A 22Bet mobilalkalmazás letöltéséhez a honlapra kell mennie. Ezután az oldal tetején található almenüben vagy az oldalsávban (jobb oldalon) meg kell találni a “22Bet Mobile App” részt. A szekcióba való belépés után a játékos látni fogja az Android vagy iOS (iPhone) operációs rendszerre való alkalmazás letöltésére vonatkozó információkat. A megfelelő gombra kattintva egy új ablak nyílik meg a program letöltésére és telepítésére vonatkozó utasításokkal. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a folyamat a különböző operációs rendszerek esetében eltérő.

A 22Bet Android alkalmazás telepítését manuálisan kell elvégezni. Ennek oka, hogy a Google megtiltotta a bukmékeri és kaszinó alkalmazások elhelyezését a Google Play-en. Miután letöltötte a szoftverfájlt a telefonjára, manuálisan engedélyeznie kell az ismeretlen forrásból történő telepítést a “Beállítások” menüpontban a “Biztonság” alatt, az “Engedélyek ehhez a forráshoz” csúszkát aktív pozícióba helyezve. Ebben az esetben teljesen biztonságos a mobileszköz. Annál is inkább, mivel a 22Bet mobilalkalmazás letöltése és telepítése után a beállítások visszaállíthatók a korábbi állapotba.

Мобильное приложение Android 22Бет

A 22Bet iOS mobilalkalmazást a hivatalos App Store-on keresztül vagy manuálisan a bukméker weboldaláról töltheti le és telepítheti. Az első esetben a szokásos szoftvertelepítési lépéseket kell elvégeznie az alkalmazáspiacon keresztül a telefonján lévő alkalmazásokkal. Ami a második lehetőséget illeti, a szoftvert vállalattá kell tennie. Ehhez menjen a “Beállítások” – “Általános” – “Profilok” vagy “Profilok és eszközkezelés” menüpontba. A “Vállalati program” alatt megjelenik egy fejlesztői profil. Engedélyt kell adnia ahhoz , hogy a 22Bet alkalmazás fejlesztője megbízható vállalattá váljon. Ezután minden tőle származó alkalmazás korlátozás nélkül telepíthető lesz.

A 22Bet alkalmazások jellemzői Androidra és iOS-re

A 22bet mobilalkalmazás az eredeti fogadóiroda weboldalának minden funkciójával rendelkezik, ezért rendkívül népszerű a fogadók körében. Soroljuk fel a telefonon keresztül történő fogadáshoz használt szoftver fő előnyeit:

 • Az újoncok üdvözlő bónuszt kapnak, amikor telepítik és regisztrálnak.
 • Az alkalmazás gyorsabban működik, mint a weboldal mobil böngészős verziója, még gyenge internet esetén is.
 • A “Beállítások” menüponton keresztül frissíthet egy újabb verzióra.
 • Élő módban követheted a mérkőzéseket, és fogadhatsz élő eseményekre.
 • Az élő események és mérkőzések regisztráció nélkül is megtekinthetők.
 • Az oldal blokkolásának megkerülése elérhető, és megtudhatja a portál aktuális tükörképét.
 • Elérhető a lehetőség a videó közvetítésű mérkőzések megtekintésére.
 • Az alkalmazás felhasználóbarát felülettel és minden szükséges funkcióval rendelkezik. Nem nehéz használni.
 • Az eredeti bukmékeri weboldalhoz hasonló funkciók és funkciók készlete.
 • Bármikor kényelmesen befizethet és pénzt vehet fel.
 • Online chat a 24/7-es támogatással.

A bukméker folyamatosan bővíti a mobilalkalmazás funkcióit. Ezért javasoljuk, hogy frissítse azt, és használja a 22bet összes legújabb sportfogadási funkcióját.

Мобильное приложение iOS 22Бет

A 22Bet alkalmazás blokkolásának feloldása

A 22Bet mobilalkalmazás letöltésével és telepítésével a felhasználók mindig gyorsan és zavartalanul hozzáférhetnek a fogadásokhoz. A szoftver beépített VPN-rel rendelkezik, amely lehetővé teszi az IP-cím megváltoztatását a fogadóiroda szerveréhez való csatlakozáskor. Emellett mindig kéznél lesz egy naprakész weboldal-tükör is, ha esetleg blokkolnák a weboldalt.

Az egyszerű használat, az összes szükséges funkció elérhetősége és a blokkolás nélküli stabil működés kombinációja növeli a 22Bet mobilalkalmazás népszerűségét a fogadók körében.

Releváns hírek