Intro

22Bet regisztrációs bónusz: a jutalom összege és átvétele

Бонус за регистрацию 22Бет
Ma már szinte minden, a játékosokért versengő fogadóiroda különböző bónuszokat és promóciókat kínál. A Bet 22Bet is nagyon vonzó bónuszpolitikával rendelkezik. A bónuszprogramok széles skáláját tervezték mind az újonnan érkezőknek, mind az aktív ügyfelek ösztönzésére. A különböző promócióknak köszönhetően az iroda lehetővé teszi a különböző jövedelemszintű játékosok számára, hogy megpróbáljanak extra pénzt keresni. Ez elsősorban a 22bet regisztrációs bónuszára vonatkozik . Erről fog szólni ez az új cikk a mai napon

Ajánlat a 22Bet-től: regisztrációs bónusz

Miután egy játékos regisztrált a 22Betnél, számíthat arra, hogy üdvözlő bónuszt kap a bukmékertől. Az iroda ajánlatában két jutalom közül választhatunk:

  • Regisztrációs bónusz a sportfogadásban. Fogadás A 22Bet akár 122 €* összegű jutalmat kínál.
  • 22bet üdvözlő bónusz szerencsejátékhoz. A jutalom akár 300 €* is lehet.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az újonnan érkező játékosnak kell kiválasztania az első befizetési bónuszt a számlájára történő befizetéskor. Továbbá, ha nem akar belekeveredni a bónusz megforgatásába, akkor visszautasíthatja a promóciós ajánlatot. Ehhez a számla befizetésekor be kell jelölnie a “Minden bónuszt visszautasítok” négyzetet.

22Бет - бонус в казино

A 22Bet üdvözlő bónusz megszerzése

A bukmékeriroda hivatalos weboldalán naprakész információkat találsz a 22Bet üdvözlő bónuszról. Ehhez a “Bónuszok” részre kell menned, és ki kell választanod az egyik promóciót: jutalom az első befizetésedre a fogadásban vagy a kaszinóban. Ahogy az előző részben említettük, csak egy bónusz közül lehet választani.

A 22Bet üdvözlő bónusz igénybevételéhez a következő követelményeknek kell megfelelnie:

  • Töltse ki a számlája érvényesítését. Ehhez a weboldalon történő regisztráció után a játékosnak ki kell töltenie egy űrlapot a személyes és elérhetőségi adatokkal. Ez a fogadó személyes szekrényében található. A bukméker az útlevél vagy más személyazonossági okmány másolatát is kéri. A játékosra vonatkozó összes információ ellenőrzése után a számla igazoltnak tekinthető.
  • A befizetés feltöltése. A művelet során ki kell választani a 22Bet regisztrációs bónusz típusát. A minimális befizetési összeg 1 €*, a maximális összeg pedig 122 €*.

Annak érdekében, hogy ne legyen probléma a megkeresett pénz kifizetésével, a személyes számlán megadott adatoknak valósnak kell lenniük. Érdemes azt is megjegyezni, hogy a 22bet regisztrációs bónusz a profil létrehozását követően néhány napig aktív. Később a játékosok elveszítik a lehetőséget, hogy üdvözlő bónuszt kapjanak az első befizetésükre.

A 22Bet első befizetési bónusz megforgatásának szabályai

Miután a játékos döntött a jutalom mellett és pénzt helyezett el a számláján, a befizetett összeg 100%-át kapja meg. Például 100€* befizetés esetén a bukméker további 100€*-t utal át a játékos bónuszszámlájára. Ezeket az összegeket a következő séma szerint lehet feltenni:

  • A sportbónusz a fogadási odds 50-szeresével kerül megforgatásra. A minimális odds egy eseményre 1,40.
  • A kaszinóbónuszok 50-szeresen megfordíthatók minden szerencsejátékon keresztül.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a játékosnak 7 nap áll rendelkezésére a fogadásra. Ezen időszak után a bónusz és a nyeremény elveszik, hacsak nem teljes egészében meg nem fordítják. A bónusz akkor tekinthető megforgatottnak, ha a minimális fogadási összegnél kevesebb van a számlához tartozó pénznemben, vagy ha az összes fogadási feltétel teljesül.
Бонусы 22Бет
A bónuszprogram szabályainak bármilyen megszegése a bónusz és az abból származó nyeremény törléséhez vezethet. Ezt okozhatja a személyazonosság ellenőrzésére szolgáló dokumentumok másolatának megtagadása is. Ezért javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el a 22Bet regisztrációs bónusz szabályait

Csak miután betartotta a promóció összes szabályát, a pénzösszegek jóváírásra kerülnek a játékos fő számláján. A kifizetés 24 órán belül történik.

*Vagy ennek az összegnek az ellenértéke más pénznemben.

Releváns hírek