Intro

22Bet szoftver PC-re: letöltés és használat

Программа для ПК 22Бет
Annak ellenére, hogy a 22bet nem régóta van jelen a sportfogadási piacon, a szolgáltatás minőségét tekintve nem marad el versenytársaitól. A bukméker nem csak a sportfogadás nagy választékát, érdekes promóciókat és bónuszokat kínál a játékosoknak, hanem egy praktikus weboldalt is készített a fogadásokhoz. Emellett a felhasználók telepíthetik a 22Bet mobilalkalmazást, amely Android és iOS eszközökön is elérhető. A játékosokat azonban érdekli a 22Bet elérhetősége a PC-ről történő fogadáshoz. Erről egy új cikkben lesz szó

A 22Bet letöltése PC-re

A 22Bet fejlesztőcsapata egy elég praktikus platformot készített a fogadások és játékok elhelyezéséhez. Azonban egyre több felhasználó választja a mobiltelefonok használatát, ahogy arról az említett cikkben (a bevezetőben) írtunk. A játékosok alternatív módokat is keresnek a portál elérésére, ha a 22Bet honlapja blokkolva van. Ebben az esetben lehetőség van egy speciális program használatára a PC-n. Rendszerint a versenytársak ilyen alkalmazásai saját VPN-rel rendelkeznek, hogy minden blokkolást megkerüljenek és gyorsan fogadásokat tegyenek.

A 22Bet összes elérhető fogadási alkalmazása elérhető a Mobile App alatt. Ahogy már a névből is kiderül, ezek okostelefonokra készült alkalmazások. Sajnos PC-kre még nincs külön 22bet alkalmazás. Ha azonban beírja ezt a keresőbe, valószínűleg talál olyan oldalakat, amelyeken az állítólag hivatalos számítógépes alkalmazás telepítőfájljai találhatók. Ne higgyen ezeknek az információknak. A 22Bet bukméker nem biztosít programot a számítógépekről történő fogadáshoz. Vajon a jövőben elérhető lesz? Ez szintén nem ismert. A szolgáltatás gyors fejlődését látva azonban nem zárható ki egy ilyen lehetőség.

Программа ПК 22Бет

A 22Bet szoftver telepítése számítógépekre

Az előző részben azt írtuk, hogy a fogadóiroda jelenleg nem kínál olyan 22Bet fogadási szoftvert, amelyet telepíthetünk a számítógépünkre. Itt kifejezetten egy különálló fájlról van szó, amely a szokásos Windows vagy MacOS eszközökkel telepíthető. A vállalkozó kedvű felhasználók azonban megtanulták, hogyan lehet kijutni a helyzetből, és hogyan lehet fogadásokat kötni a PC-jükről anélkül, hogy meglátogatnák az oldalt.

A 22Bet szoftver PC-re történő telepítéséhez az Android emulátor segítségével telepítheti a 22Bet szoftvert. A játékos telepíti a mobilalkalmazások használatához szükséges szoftvert a számítógépre, telepíti a bukméker szoftverét, és élvezheti a fogadást. Ennek a megoldásnak a hátrányai a kényelmes emulátor keresésének extra nehézségei és az alkalmazás sebességének a PC-n való gyorsasága. A 22Bet alkalmazás fő előnye a számítógépen történő fogadáshoz az, hogy VPN-szolgáltatások használata nélkül is megkerülhető a weboldalak blokkolása.

Alternatívaként telepítheti a 22Bet alkalmazás iOS verzióját is. Ehhez azonban egy ingyenes és gyors emulátort kell találnia az iPhone szoftverhez. Ez nehezebben kivitelezhető, mint az Android esetében.

Мобильное приложение 22Бет

Fogadások elhelyezése a 22Bet szoftveren keresztül

Miután a felhasználó telepítette a 22Bet szoftvert PC-re, elkezdheti a fogadások elhelyezését. Az egész folyamat nem különbözik a mobilalkalmazás használatától. Az egyetlen különbség az, hogy az emulátort kell futtatni, és az alkalmazást “telepíteni” kell a számítógépre. Minden más művelet azonos lesz.

A 22Bet szoftveren keresztül történő fogadáshoz a játékosnak a következőkre van szüksége:

  1. Válassza ki az Önt érdeklő eseményt a “Line” vagy “Live” részben. Ezek lehetnek eSport-versenyek is, amelyeket a “Cybersports” oldalon talál.
  2. Ismerkedjen meg a választási lehetőségekkel, kattintson az adott esemény esélyeire (tegyen tétet a szelvényre).
  3. A szelvényt tartalmazó oldalon állítsa be a tét nagyságát és válassza ki a tét típusát (ha több választási lehetőség is hozzá lett adva).
  4. Tegye meg a fogadást a megfelelő gombra kattintva.

A játékos ezt követően a személyes fiókján vagy a “Check Coupon” oldalon keresztül nyomon követheti a fogadás eredményét.

Releváns hírek