Intro

Hogyan tudok átmenni egy dokumentumellenőrzésen az 1xBetnél?

Пройти проверку документов в 1xBet
Az 1xBet-nél történő számla létrehozása után, mint már említettük, a játékos kihasználhatja a bukméker ajánlatát. Mindössze pénzt kell befizetnie a számlájára, hogy elkezdhessen fogadásokat kötni sporteseményekre, nem sporteseményekre vagy játékokra. A fogadó számlája azonban még mindig nem ellenőrzött. Ezért a felhasználónak a nyeremények kifizetésével kapcsolatos korlátozásai vannak.

Ahhoz, hogy pénzt kapjon a személyes számlájára, ki kell töltenie az 1xBet űrlapot. Korábbi cikkeinkben már írtunk arról, hogyan kell ezt megtenni. Említettük azt is, hogyan ellenőrizheti az 1xBet számláját. További részleteket találsz arról, hogyan ellenőrizheted 1xBet számládat ebben a cikkben

Logo 1xbet
100% bónusz akár 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Miért kell ellenőriznem az 1xBet profilomat?

A bukméker 1xBet a curacaói regisztrátor engedélyét használja, amely meghatározza a szerencsejáték-szolgáltatások nyújtására vonatkozó követelményeket. Többek között feltétel a dokumentumellenőrzés. Ez biztosítja, hogy az iroda biztos legyen abban, hogy a játékos:

  • Legalább 18 éves (nagykorú).
  • Nem tervezi csalárd rendszerek használatát.
  • Nem hoz létre további számlákat (az ilyen tevékenységet a bukméker tiltja).

Ezért az 1xBetnél a dokumentumellenőrzés kötelező eljárás, amelyet minden fogadónak át kell esnie.

Hogyan működik az ellenőrzés az 1xBetnél?

Amint azt már a bevezető részben említettük, a játékosnak ki kell töltenie egy kártyát személyes adatokkal. Ehhez be kell írnia az információkat a kötelező mezőkbe. És ha hibák vannak bennük, javítsa ki őket saját maga vagy az 1xBet ügyfélszolgálatával.

Miután a fogadó megadta személyes adatait, és kiválasztotta a dokumentumot az 1xBet ellenőrzéséhez, lehetőség van arra, hogy belevesszen a szerencsejátékok világába: fogadni vagy játszani. A felhasználónak nincsenek korlátozások a minimális tétek nagyságára, a kapott nyeremények összegére, a bónuszszámla használatára és a promóciókban való részvételre vonatkozóan. Azonban, ha a játékos úgy dönt, hogy pénzt vesz ki, és kérvényt küld a bukmékernek, akkor át kell mennie egy dokumentumellenőrzésen az 1xBet-nél.

A fogadó lakóhelyének országától, e-mail címétől, a weboldalon végzett tevékenységétől és más paraméterektől függően az 1xBet rendszere dönti el, hogy az ellenőrzés hogyan történik. A személyazonosság ellenőrzésére több lehetőség is van:

  • Az útlevél vagy útlevélkép szkennelt másolatának benyújtása.
  • Fotó, amelyen a játékos az útlevelét a kezében tartja (a mellkasa előtt vagy az arca közelében).
  • Az útlevél közjegyző által hitelesített másolata.

Ha az 1xBet bukmékernek kérdései vannak, további dokumentumokat kérhet: vezetői engedély, közüzemi számla bizonylat, biztosítás, stb.

Личные данные 1хБет

Hogyan adhatom meg az útlevelem adatait az 1xBetnél?

Az 1xbet oldalon történő számla létrehozása során a játékosnak egyszerűsített regisztrációs lehetőségeket kínálnak. Még a profil e-mailben történő létrehozásakor a legnagyobb űrlapon is meg kell adnia a játékosnak a nevét és a jelszavát. A többi információt a felhasználó szekrényében kell megadni.

Az 1xbet-ben az útlevéladatok megadásához a felhasználónak be kell jelentkeznie. A személyes szekrényben van egy “Személyes adatok” nevű rész, amely a fogadó profilját tartalmazza. A játékosnak ki kell töltenie a kártyát a személyes adatokkal (a kötelező mezők csillaggal vannak jelölve), mielőtt elküldi az igazolási kérelmet. Enélkül az iroda munkatársai nem tudják ellenőrizni a profilt.

A “Személyes adatok” oldalon a játékosnak meg kell adnia ezeket a kötelező adatokat:

  • Név.
  • Keresztnév.
  • Születési dátum.
  • Az okmány típusa.
  • Régió.
  • Város.
  • Állandó regisztrációs cím.

A felhasználó egyéb információkat is megadhat magáról, amelyek segítenek a fogadó személyre szabásában abban az esetben, ha elveszíti a fiókjához való hozzáférést. Ilyen információk a következők:

  • Védőnév.
  • Születési hely.
  • Telefonszám.
  • E-mail cím.

A kötelező adatok kitöltése után a játékos az 1xBet képviselői által végzett számlaellenőrzésre léphet.

Ввод паспортных данных 1хБет

Hogyan változtathatom meg az útlevéladataimat az 1xBetnél?

Gyakran adódnak olyan helyzetek, amikor a felhasználó hibásan adja meg az adatokat a fiók létrehozásakor. Az is lehetséges, hogy hibát követ el az adatok megadásakor a profil kitöltése során, például helytelen útlevéladatok megadása az 1xbetben. Ilyen esetben a játékos maga is elvégezheti a javításokat, vagy segítséget kérhet a 24/7-es ügyfélszolgálattól.

A fogadóra vonatkozó összes információ a Személyes adatok részben kerül tárolásra. Néhány adat nem szerkeszthető (mellette egy lakat ikon található): a számlaszám, a regisztráció dátuma és a lakóhely szerinti ország. Ezek nem módosíthatók, kivéve a játékos lakóhelye szerinti országot. A módosításhoz írnia kell az ügyfélszolgálatnak, és be kell nyújtania a másik országba való költözésről szóló dokumentumokat. A többi információ önállóan is módosítható a ceruza ikonra kattintva.

További kérdések a profilellenőrzéssel kapcsolatban az 1xBetnél:

📃 Miért adja meg az útlevél adatait az 1xBetnél?

Az 1xbet bukmékeriroda, miután megkapta az engedélyt a curacaói regisztrátortól, elkötelezte magát amellett, hogy visszatartja a szerencsejáték-szolgáltatások kiskorúak általi igénybevételét. Ennek érdekében a cég kötelezi a fogadókat egy ellenőrzési eljárásra – útlevéladatok ellenőrzésére. Ennek a lépésnek köszönhetően minimalizálni lehet a 18 év alatti játékosok online fogadási kísérleteit. Ezen túlmenően a vállalat ellenőrzi a felhasználók dokumentumait, hogy kizárja a portálról a gátlástalan fogadókat, akik bővelkednek a sportfogadási és szerencsejáték-piacon.

⌚ Mennyi időbe telik, amíg az 1XBet ellenőrzi a dokumentumokat?

Miután a játékos benyújtja az összes szükséges dokumentumot (a lista a személyes szekrényében jelenik meg), a bukmékernek 72 órája van arra, hogy ellenőrizze azokat. Általában az 1xBet ellenőrzése sokkal gyorsabb, és a játékos a kérelem elküldését követő 24 órán belül pénzt vehet ki.

📋 Milyen dokumentumokra van szükségem az 1xBet ellenőrzéséhez?

A játékos személyazonosságának ellenőrzése egyedi eljárás. A bukméker dönti el, hogy milyen dokumentumokra van szüksége a személyazonosság ellenőrzéséhez. Leggyakrabban azonban útlevél (nemzeti vagy külföldi) és vezetői engedély.

📝 Hogyan kerülhetem meg az útlevélellenőrzést az 1xBetnél?

Ez egy népszerű kérdés a 18 év alatti tizenévesek körében. A szabályok szerint a bukméker ellenőrzi a dokumentumokat a pénzfelvétel előtt. Ezért lehetetlen megkerülni az 1xBet ellenőrzést. Természetesen a játékos használhatja a rokonok adatait. Azonban óvatosnak kell lennie, hogy a biztonsági szolgálat ne fedezze fel az átverést. Ilyen esetben a profil blokkolása elkerülhetetlen.

Releváns hírek