Intro

A fogadások típusai az 1xBet-en és azok jellemzői

Виды ставок 1хБет
A szerencsejáték-piac világszerte virágzik. A bukmékerek közötti verseny és az új technológiák, amelyek lehetővé teszik a fogadások távoli elhelyezését, hozzájárulnak a gyors fejlődéshez. Így nem meglepő, hogy az 1xBet a piacvezetésért harcolva igyekszik diverzifikálni kínálatát. Ez vonatkozik az új fogadási típusok megjelenésére is 1xBet. Milyen fogadási típusok állnak rendelkezésre az iroda felhasználói számára, és mi a különbség közöttük? Válaszoljunk a kérdésekre a cikkben

Logo 1xbet
100%-os bónusz 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Elérhető fogadási típusok 1xBet

A kezdő fogadók általában ismerik az egyszeri fogadásokat (ordináriumok) és az 1xBet expressz fogadásokat (összetett fogadások). A bukméker azonban sokkal több fogadási típust kínál a játékosok számára. A klasszikus fogadások (szingli és kombinált fogadások) mellett a felhasználók az oldalon ezek variációit is elhelyezhetik: láncok, rendszerek, bizalmi fogadások stb. készítése.

A bukméker folyamatosan dolgozik a kínálat bővítésén. Például 2019-ben elérhetővé váltak a felhasználók számára az antiextrák, a lacok és a szabadalmak. Ezért javasoljuk, hogy ismerkedjen meg a szabályokban leírt aktuális 1xBet fogadási típusokkal. Ehhez az “Információk” részben a “Szabályok” oldalra kell lépnie (a menü az oldal alján található). A 4. pont a bukméker honlapján található fogadási típusokkal foglalkozik. A cikk megírásának időpontjában 11 ilyen volt.

A fogadási típusok jellemzői az 1xBetnél

Mint fentebb említettük, az 1xbetnél az egyszeri és expressz fogadások mellett további 9 fogadási típus közül választhatnak a fogadók. Jelenleg a fogadóiroda a következő fogadási típusokat kínálja a fogadóknak:

 • Azegyszeri fogadások (single bets) olyan fogadások, amelyek egyetlen sporteseményre vonatkozó egyetlen kimenetelű fogadást tartalmaznak. Ha a felhasználó nyer, megkapja a nyereményt, amely megegyezik a tét összegének és az odds szorzatával.
 • Azexpressz fogadások (expresszek) olyan fogadások, amelyek 2 vagy több független* mérkőzés kimenetelére vonatkoznak. A nyeremény összege a választások számától (további oddsok alkalmazhatók) és a fogadás nyereményének kiszámításának sajátosságaitól függ (a kombinációban nem lehetnek vesztes kimenetek). A parlay nyereményét a tét és a kimenetek esélyeinek szorzataként számítják ki.
 • A rendszer egy bizonyos méretű kifejezések és előre kiválasztott számú esemény kombinációja. Így lehetséges olyan expressz fogadásokat is bevonni a rendszerbe, amelyek csak mérkőzés előtti eseményeket tartalmaznak. A rendszerben a változatok maximális száma 184756, az események száma pedig 20. A nyeremények kiszámítása a szabályokban leírt séma szerint történik.
 • A lánc független* eseményekre vonatkozó ordináriumok halmaza. A felhasználó maga határozza meg a kombinációban lévő tétek sorrendjét és az első tét összegét (ez a lánc kezdeti összege). Az esemény lejátszása után határozza meg a kombináció következő tétjének összegét. Ha az eredmény kiszámítása után a lánc összege nulla, a tétet elveszettnek tekintjük.
 • Bizalmi fogadás – olyan fogadás, amelyet a felhasználó a bukméker által előlegként biztosított pénzeszközökért tesz meg. Az előleg összegét az 1xBet a fogadó le nem hívott tétjei alapján számítja ki. A bizalmi fogadások olyan rendszeres felhasználók számára érhetőek el, akik nem sértették meg a bukméker szabályait. Az újonnan érkezőknek hitelességet kell szerezniük az oldalon, hogy kihasználhassák ezt a fogadási típust.
 • Promocode fogadás – olyan fogadás, amelyért a fogadó nem fizet semmit. A bukméker egy speciális kódot ad a játékosnak, amely lehetővé teszi, hogy egyszeri vagy expressz fogadást kössön. A nyereményt azonban nem a főszámlán, hanem a bónuszszámlán írják jóvá, és azt meg kell forgatni. A fogadási feltételek a promóciótól függnek.
 • Azamulti fogadás olyan fogadás, amely egyszeri és/vagy expressz fogadásokból áll. A felhasználó használhat lobbit (olyan eredmény, amely befolyásolja a teljes fogadás nyereményét). Ebben az esetben a teljes multifogadás sikere a kiválasztott feltételtől függ. Ha nincs lobby kiválasztva, a kombináció rendszerként kerül kiszámításra. A nyeremény összege a lobbi használatától függ.
 • Feltételes fogadás – független* eseményekre tett egy- és többes fogadásokból álló fogadás. A feltételes fogadásban a kiválasztások sorrendje a felhasználótól függ. A nyereményt is a fogadó által kiválasztott sorrendben számoljuk ki.
 • Az Anti-Match 2-nél több kimenetel kombinációja. Ahogy a nevéből is érthető, a fogadás akkor játszik, ha az összes mérkőzés elveszik. Az Anti-Match nyerési esélyét a Parlay-hez képest ellentétes valószínűséggel számoljuk. A szabályok oldalán több lehetőség is rendelkezésre áll a részletes számításokhoz.
 • Lucky – 2-8 egyszeri vagy expressz fogadást magában foglaló fogadás. Ezek rugalmasan kombinálhatók egymással, hogy szép nyereményt érjenek el. A nyeremény nagysága a fogadások típusától, az expresszekben szereplő szelekciók számától és az oddsoktól függ.
 • A parlay 3-8 különböző számú kimenetelű szelekció kombinációja. A nyeremények kiszámításának sémája megtalálható az 1xBet szabályai oldalon.

*Azegyik fogadás eredménye nem befolyásolja a másikat.

Доверительная ставка 1хБет

Az 1xBet fogadási típusok jellemzői

Az 1xBet fogadási típusainak rövid leírását olvasva úgy tűnhet, hogy azok hasonlóak. Valóban, az egyszeri és az expressz fogadások közötti különbségek könnyen észrevehetőek. Mi a különbség azonban a rendszer és a parlay között? Az egyes fogadási típusok jellemzőinek kiemelésére készítettünk egy táblázatot:

Fogadás típusa az 1xBetnél Jellemző tulajdonság
Egyetlen Egyetlen esemény, pontos elszámolás
Expressz fogadás Egy fogadás 2-nél több szelekcióból áll. Egy esemény elvesztése a parlay elvesztését eredményezi.
Rendszer Parlay szelekciók kombinációja. A nyereményeket minden fogadásnál külön-külön számolják, majd összeadják. Néhány parlay szelekció elveszhet.
Lánc Több esemény kombinációja. Ha az első kiválasztás elveszik, vagy a teljes összeg elveszik egy láncban, a fogadás elveszett.
Confidenza Fogadási előleg fogadása a bukmékertől.
Promocode fogadás Egy ingyenes fogadás. A nyereményt vissza kell nyerni.
Többes fogadás Fogadás 3 eseményre. A nyereményeket ugyanúgy számítják ki, mint a rendszerben.
Feltételes fogadás A kombináció következő tétje nem lehet magasabb, mint az előző kombináció tétje.
Antiexpress A szelvényben szereplő eseményeknek veszíteniük kell.
Lucky Ha legalább egy kiválasztás sikeres, a fogadás nyer.
Szabadalom A kombináció legalább 2 eseményének meg kell játszania.

Az 1xBet weboldalon található fogadások sokfélesége lehetővé teszi a fogadók számára, hogy a fogadások legjobb kombinációját alkossák meg a maximális nyeremény elérése érdekében. A kezdőknek azonban szem előtt kell tartaniuk, hogy a siker érdekében fontos, hogy megértsék az egyes fogadási típusok feltételeit. Átfogó információkat a bukméker portálján, a “Szabályok” menüpontban találhat.

Releváns hírek