Intro

Az 1xBet bónuszok típusai: népszerű promóciók a játékosok számára

Виды бонусов от 1хБет
Az 1xBet bónuszszámláról szóló cikkünkben említettük, hogy a bukméker különböző típusú jutalmakat kínál a fogadóknak. A regisztrációs bónuszt mindenki ismeri, míg az 1xbet tucatnyi más csábító ajánlattal is érdekli a felhasználókat. Ezek között vannak olyan promóciók, amelyek időszakosan és állandó jelleggel működnek. Az ajánlatok sokfélesége között azonban vannak olyanok, amelyek nagyon népszerűek a játékosok körében. Ezek azok, amelyekről a mai cikkben szó lesz.

Logo 1xbet
100% bónusz akár 100 EUR-ig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

1xbet regisztrációs bónusz

Talán az összes bukmékernél a legnépszerűbb bónusz az üdvözlő bónusz. Ezt a fogadók közvetlenül a számla létrehozása vagy a befizetés után kapják meg. A jutalom mértéke a bukmékertől függ. Az 1xBet esetében a játékosok már a számla létrehozásakor választanak regisztrációs bónuszt. Ez lehet:

  • Üdvözlő bónusz a sportra. Nagysága az első befizetésed 100%*-ig terjed, de legfeljebb 100$* vagy ennek megfelelő összegig helyi pénznemben. Tehát például az oroszok számára az 1xbet bónusz az első befizetésen 5000* rubel, és az ukránok számára – 3000* UAH.
  • Kaszinó üdvözlő csomag. A jutalom összege akár 1500 dollár és 150 freespin, amely felhasználható az online kaszinójátékokban vagy a “Játékok” szekcióban. A maximális bónusz megszerzéséhez 5 alkalommal kell feltöltenie a számláját egy bizonyos séma szerint.
  • A játékos az 1xbet-en történő regisztráció során le is mondhat a bónuszok fogadásáról.

1xBet (1хБет) бонус при регистрации

1xbet regisztrációs bónusz feltételei

A fent leírt bónuszok valamelyikének jóváírásához a játékosnak a megfelelő opciót kell kiválasztania a számla létrehozásakor. A regisztrációt követően a PROMO – Promóciók menüpontra kattintva el kell olvasni a jutalom átvételének és megforgatásának feltételeit. Az 1xBet regisztrációs sportbónusz esetében a játékosnak az összeg ötszörösét kell megtennie azáltal, hogy 3 esemény kifejezett pénzösszegeit helyezi el. Az események esélyének legalább 1,4-esnek kell lennie. A kaszinó üdvözlő csomag részeként kapott hálapénzt 7 napon belül 35-ször kell visszanyerni bizonyos játékokon. A lista megtalálható a promóciós oldalon. *az 1xBet első befizetési bónusza a sportban növelhető. A STAVKAWIN promóciós kód használatával a fogadó 30%-kal növelheti a bónusz összegét, akár 130 dollárra vagy ennek megfelelő összegre. Ebben az esetben a fogadási séma nem változik.

1xBet Happy Friday bónusz

A regisztrációs bónuszon kívül a játékosok heti rendszerességgel további pénzösszegeket is kaphatnak a bukmékertől. Az 1xbet Happy Friday promóció részeként minden pénteken lehetőség van akár 100$-t is keresni a bónuszszámlára. Az ajánlat mind az újonnan regisztrált felhasználók, mind az iroda törzsvásárlói számára elérhető. A Happy Friday promóciót hetente csak egyszer lehet kihasználni Счастливая пятница 1xBet

1xbet Happy Friday feltételek

Ahhoz, hogy megkapd a jutalmadat, teljesítened kell a Happy Friday feltételeket: pénteken 00:00 és 23:59 között kell befizetned. A szabályok szerint a felhasználónak a befizetett összeg 100%-át írják jóvá, de legfeljebb 100 dollárt. Az összeget a játékos bónuszszámláján írják jóvá. Az 1xbet Happy Friday bónusz megforgatásához a felhasználónak 24 órán belül 3x parlay fogadást kell elhelyeznie. A minimális fogadási odds 1,4. Felhívjuk a játékosok figyelmét, hogy az 1xbet Black Friday bónusz átnevezése Happy Friday lett. Ha a Black Friday promóció feltételeire kíváncsi, javasoljuk, hogy olvassa el a fenti információkat.

1xbet szerdai Multiply by 2 promóció

Az 1xbet egy másik érdekes ajánlata a “Szerda – Multiply by 2” promóció. Az ajánlat részeként a fogadók a befizetésükre a befizetett összeg 100%-ának vagy akár 100 dollárnak megfelelő bónuszt kaphatnak. Az 1xBet “Wednesday – Multiply by 2” bónusz hetente egyszer áll a játékosok rendelkezésére Среда – умножим на 2 1хБет

1xbet szerda – 2-vel szorozd meg bónusz feltételei

Ezen a héten csak azok a fogadók vehetnek részt, akik a múlt héten részt vettek az 1xBet Happy Friday promóciójában. Hétfőn és kedden (ezen a héten) 5 tetszőleges fogadást kell elhelyeznie sporteseményekre, legalább 1,4-es szorzóval. Az összes fogadásnak meg kell egyeznie a pénteken a Happy Friday bónusz részeként kapott bónusz összegével. Abban az esetben, ha a pénzt már szerda előtt feltette és kivette, akkor a promócióban való részvétel törlésre kerül. Ha a fent leírt feltételek teljesülnek, a felhasználó befizethet, és ugyanekkora összeget kaphat a bónuszszámlájára. A pénzt 24 órán belül kell feltenni 1,4 többszörösében.

Beats 1xBet bónusz

A bukmékeriroda 1xbet kínálja a felhasználóknak, hogy nyíltan harcoljanak egy 100 dolláros bónuszért. Az ajánlat állandó és hétfőnként elérhető a játékosok számára. Ha hétfő van, akkor van esélye arra, hogy legyőzze az 1xBet-et a szerencsejátékban Обыграй 1хБет

A “Beat 1xbet bónusz” promóció feltételei

A “Beat 1xbet” promócióhoz való csatlakozás egyszerű. Mindössze annyit kell tennie, hogy kitölti a profilját a személyes szekrényben: töltse ki az összes mezőt és aktiválja a telefonszámát. Ezután érdemes feltölteni a számláját 1 dollárral és várni a bónuszra. A jutalom összege megegyezik a befizetés összegével, és a fogadási idő 24 óra. A fogadónak csak az 1xGames szekció bizonyos játékaira kell pénzt feltennie (a lista a bukméker weboldalán található promóciós leírásban), az összeg 30-szorosával.

1xBet Lucky Day bónusz

Ha egy fogadó napi bónuszokat szeretne kapni az 1xBet bukmékertől , akkor érdemes figyelmet fordítani a “Lucky of the Day” promócióra. A felhasználónak lehetősége van arra, hogy részt vegyen a napi sorsoláson, és 500 promóciós pontért küzdjön, amelyet jóváírnak a bónuszszámlán. Ezek aztán beválthatók freespinekre és ingyenes ajándékokra. Erről részben írtunk az 1xBet promóciós kódokról és azok felhasználásáról szóló cikkben Счастливчик дня 1xBet

Az 1xBet Lucky of the Day bónuszának feltételei és feltételei

A promócióban részt venni kívánó felhasználóknak a Lucky of the Day oldalon kell felvenniük egy szelvényt a promóciós pontok sorsolására. Ezután megerősíti szándékát egy 1,5 dolláros és 1,8-as vagy annál nagyobb oddsú fogadással bármely sporteseményre. Ezt követően érdemes kivárni a sorsolást. Ha egy fogadó számáról kiderül, hogy nyertes (naponta összesen 100 darab), akkor a játékos a sorsolást követő 24 órán belül 500 promopontot kap a bónuszszámlájára.

1xbet A nap expressz promóciója

A mai cikkünk legújabb promóciója az 1xbet Express of the Day. Azok a fogadók, akik szeretnek kombinált fogadásokban, úgynevezett parlay-ekben fogadni, 10%-kal növelhetik nyereményüket. És ez a felhasználó összes expressz fogadására vonatkozik, amennyiben betartja a promóció feltételeit. Ezért nem csoda, hogy az 1xBet Expression of the Day bónusz pozitív visszajelzéseket kap a fogadók részéről Экспресс дня 1xBet

Az 1xBet “Express of the Day” bónusz feltételei és feltételei

A promócióban való részvételhez a játékosnak ki kell választania egy kész parlay-t egy több mint 1000 darabos listából. Mindegyiküket a bukmékeriroda 1xbet kínálja. Ha az expressz fogadást megjátsszák, a fogadó bónuszt kap a nyereményére. A bónusz fogadására vonatkozóan nincsenek egyéb korlátozások.

1xbet bónusz összefoglaló táblázat

Annak érdekében, hogy az olvasók könnyebben találjanak információt az 1xbet bónuszairól, készítettünk egy kis táblázatot az akciók és jutalmak nevével:

Promóciós név Bónusz
“Üdvözlő bónusz 100% az első befizetésen, 100 dollárig*
“Happy Friday” (Korábban Fekete Péntek) 100% az első befizetésre, akár 100$**
“Szerda – Szorozd meg 2-vel” 100% az első befizetésre, akár 100$**
“Beat 1xBet” 100% az első befizetésedre, akár $100**
“A nap szerencsés embere Akár 500 promóciós pont
“A nap expressze +10% a parlay nyereményből
Bónuszprogram (az 1xBet bónuszszámla cikkben említett) Promo pontok befizetésekért

*A STAVKAWIN promóciós kódnak köszönhetően a játékosok akár 130 dollárra** **vagy ennek az összegnek a helyi pénznemben kifejezett ellenértékére növelhetik a bónusz összegét Nézze meg az 1xbet többi ajánlatát a PROMO szekcióban.

Releváns hírek