Intro

Bukmékeri limitek: mennyit vehetek ki az 1xBet-től?

Лимит 1хБет
Az 1xbet fogadóiroda véleményeinek egy része információkat tartalmaz a pénzeszközök visszavonásával kapcsolatos problémáról. Ez gyakran a játékosok figyelmetlenségének köszönhető, akik nem ismerik a játékportál szabályait. Ezért olyan helyzetek merülnek fel, amikor a felhasználó nem fogadta meg a pénzét, vagy egy másik szolgáltatást választott a pénzkivonáshoz. Ebben az esetben a kifizetés nem generálható, vagy az ellenőrzés során visszaküldik. Vannak azonban a limitekkel kapcsolatos pillanatok az 1xBetnél? Erről a problémáról bővebben a cikkben

Logo 1xbet
100% bónusz akár 100 EUR-ig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Milyen limitek vannak az 1xBetnél?

Minden online fogadóiroda rendelkezik a portál használatával kapcsolatos korlátozásokkal. az 1xBet sem kivétel ez alól. Természetesen a hivatalos forrásokban nem találunk információt az 1xBet játékoslimitjeiről. Az iroda felhasználóinak tapasztalatai azonban mást mondanak. Пополнение счета в 1хБет Így az 1xBetnél a korlátozások mindenféle korlátozást jelentenek, amelyek elsősorban az oldalon történő pénzügyi tranzakciókra vonatkoznak. Az iroda törzsvendégeitől származó információk szerint a következő korlátok vannak:

  • Arról, hogy mennyit tudsz befizetni és kivenni. Az 1xbet pénzátutalás idejéről szóló cikkben említettük a tranzakció végrehajtásához szükséges minimális összegeket. Ez az információ szintén a játékos személyes szekrényében található, és mind a befizetésekre, mind a kifizetésekre vonatkozik. A sikeres játékosok számára azonban mesterséges korlátozások lehetnek a maximális befizetési összegre vagy a kivehető összegre vonatkozóan.
  • Atétek és a nyeremények összegére vonatkozóan. A legtöbb felhasználó számára a bukmékeriroda nem állít akadályt a nyerés elé. Ennek oka az átlagos játékosok nyertes fogadások statisztikáiban rejlik. Ez mindig a bukméker 1xBet előnyére válik, amely a fogadók veszteségeiből profitál. Abban az esetben azonban, ha a felhasználó elkezd nyerni, az iroda “szigorítja” a korlátokat. A nagy fogadásokat törlik, és a nyereményeket részben kifizetik.
  • Az esélyek értéke. A fogadóiroda meglehetősen jó oddsokat kínál a fogadásokhoz. De ez nem vonatkozik a tapasztalt fogadókra, akik gyakran nyernek. Az ő esetükben a számértékek 5-25%-kal alacsonyabbak lehetnek.

Mint érthető, a korlátok az 1xbetnél olyan felhasználókra vonatkoznak, akik többet keresnek, mint amennyit a fogadásokból veszítenek. Ugyanakkor minden limit automatikusan kerül beállításra, és lehet, hogy először nem veszi észre őket. Ha azonban problémákat tapasztal a befizetésekkel, kifizetésekkel, fogadások elhelyezésével stb. kapcsolatban, akkor is forduljon az ügyfélszolgálathoz. Ők meg tudják mondani, hogy vannak-e korlátok a számláján.

Mennyit tudok kifizetni az 1xBet-ről?

Az 1xBet-ről történő maximális kifizetés összege több tényezőtől függ. Először is érdemes figyelmet fordítani a fizetési eszközre. Az e-pénztárcák esetében a maximális kifizetési összeg 15 ezer rubel*, és a fizetési kártyák esetében – legfeljebb 75 ezer rubel*. Másodszor, ez a bukméker által meghatározott limitektől függ. Ebben az esetben a kifizetés nagysága többszörösére csökkenhet. Ha a bukméker ilyen intézkedést hozott, több kifizetést kell teljesíteni. Ez azzal a kockázattal jár, hogy magasabb átutalási díjat kell fizetni. Honnan tudhatom, hogy kifizetési problémák vannak? A pénzátutalási kérelem során a következő üzenet jelenik meg: “Az 1xBet partner maximális kifizetési összege túllépésre került”. Ha a játékos az átutaláskor a kiválasztott fizetési módra vonatkozó hivatalos limiten belülre tette magát, akkor valószínűleg van egy másik limit is. A limitről a bukméker ügyfélszolgálatán tájékozódhat. * Vagy az ennek megfelelő összeget egy másik pénznemben Вывод средств в 1хБет

Mennyi a kifizetési limit az 1xBetnél?

Ha egy felhasználónak nehézségei vannak a pénzkivétellel, az nem mindig az 1xBetnél lévő limitek miatt van. Azokban az esetekben, amikor a bukmékertől kapott összes tippet kipróbálták, de a probléma továbbra is fennáll, írhat a játékos ügyfélszolgálatának. Más módon nem lehet megtudni, hogy vannak-e korlátozások a fogadóiroda részéről. Sok játékos kíváncsi arra, hogy “Mennyi a kifizetési limit az 1xBet-nél?” A válasz erre a kérdésre attól függ, hogy a bukméker részéről további korlátozások vannak-e jelen. Ezek jelenlétében az egyes fizetési módok maximális kifizetési összege többszörösére csökkenhet. A tematikus fórumokon hagyott valódi játékosok véleményeiből például a kártyás kifizetések legfeljebb 10.000 rubel vagy ennek megfelelő összegű, más pénznemben történő korlátozásáról olvashatunk. Ugyanezen a forráson egy fogadó 300 rubel vagy ennek megfelelő összegű befizetési limitről ír. Ezért a saját játékprofilján lévő limitekkel kapcsolatos minden információt csak az ügyfélszolgálattal lehet tisztázni. Ők a nap 24 órájában rendelkezésre állnak.

Releváns hírek