Intro

Együttműködés bloggerekkel: mennyit fizet az 1xBet a reklámért?

Сколько платит 1xBet (1хБет) за рекламу
Az orosz nyelvű játékosokkal együttműködő bukmékerek között az 1xbet az egyik legnépszerűbb. A cég sikere számos tényezőnek köszönhető, többek között a hozzáértő marketingstratégiának. A bukméker sportversenyek (pl. olasz Serie A) és sportklubok (Barcelona, Liverpool, Chelsea) partnere. Ezen kívül az iroda Influencereket hív meg együttműködésre. Ezért sok bloggert érdekel, hogy az 1xBet mennyit fizet a reklámozásért, többek között a YouTube-on. A cikk erre a kérdésre ad választ.

Logo 1xbet
100%-os bónusz akár 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Hogyan lehet hirdetni az 1xbet-et?

Sok játékos látta már az 1xbet fogadóiroda reklámjait bannerek formájában a weboldalakon vagy YouTube videókban. Ezek azonban nem a Google Ads segítségével kerülnek elhelyezésre, hanem közvetlenül, a bloggerekkel kötött megállapodás után. Ezért nem meglepő, hogy a weboldalak, blogok és YouTube-csatornák tulajdonosai szeretnének partnerséget kezdeni az 1xBet-tel. Ez nem is olyan nehéz.

Az 1xbet képviselői önállóan lépnek kapcsolatba híres ifluencerekkel a márka népszerűsítése érdekében. Azonban a kezdő bloggerek és youtuberek is pénzt kereshetnek a bukmékerrel való együttműködéssel. Ehhez érdemes felkeresni az 1xpartners.com oldalt és regisztrálni. A személyes szekrényben a felhasználó látni fogja a lehetséges ajánlatokat a weboldalon vagy a YouTube-on való reklámozásra. A kis közönséggel rendelkező bloggerek számára azonban kevésbé lesznek vonzóak, mint a nagy oldalak és csatornák számára. Ez utóbbiak számára az iroda kész különleges együttműködési feltételeket kínálni. Az egyedi ajánlatok megismeréséhez vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy a Telegramban folytatott csevegésen keresztül (az 1xpartners weboldal Kapcsolat részlegén).

Mennyit fizet az 1xBet a reklámozásért?

A bukméker 1xbet többféle együttműködési lehetőséget kínál a partnerek számára. Ez lehet fix díj a márkahirdetésért és kifizetések minden egyes vonzott játékos után.

Fix fizetés esetén a bukmékeriroda megegyezik a bloggerekkel a díjazás összegéről. A partnerek az egyes posztokért és videókért vagy egy heti/havi együttműködésért kapnak fizetést. A díjazás a blogger ismertségétől és csatornáinak kapacitásától függ.

A weboldal vagy videócsatorna tulajdonosa az affiliate programba való regisztrációkor pénzt kap az odavonzott felhasználókért. az 1xbet a fogadók veszteségeiért fizet a partnereknek. A jutalék mértéke az elveszített fogadások összegének 15%-a.

Az együttműködés minden formájának megvannak a maga sajátosságai. Az állandó kifizetés jó az újonnan érkezőknek, és ha már létrehozta a partnerhálózatát, folyamatosan profitálhat a vonzott játékosokból.

Кто рекламирует 1xBet

Miért népszerűsíti az 1xBet a márkáját a YouTube-on?

A 2020-as adatok szerint minden YouTube-felhasználó átlagosan 11 percet és 24 másodpercet tölt videók megtekintésével. Így nem meglepő, hogy a bukméker 1xbet aktívan népszerűsíti a márkáját a YouTube-on. A vállalat hatalmas összegeket költ arra, hogy neves bloggerektől rendeljen hirdetéseket.

Maga a platform azonban nem szívesen fogad reklámot a szerencsejátékok szórakoztatására. Legalábbis Oroszországban és más FÁK-országokban, ahol a szerencsejáték tilos, az 1xbetet reklámozó videókat törölhetik és a csatornákat blokkolhatják. Ez még a jól ismert YouTube-csatornákra is vonatkozik. Például a Versus csatornát ideiglenesen blokkolták, mert illegális bukmékereket reklámozott, ami Oroszországban az 1xbet. A jó díjak azonban ösztönzik a bukméker reklámjának megjelenését a videókban és a közzétett tartalmak felirataiban.

További kérdések a “Mennyit fizet az 1xbet a bloggerek reklámozásáért” témában

⚽ Ki népszerűsíti az 1xbetet?

Az 1xbet márkát híres labdarúgók népszerűsítik, hiszen a cég a Barcelona, a Chelsea, a Liverpool, az olasz Serie A és az Afrikai Labdarúgó Szövetség szponzora. Ezért láthatod Antoine Griezmannt, Sergio Busquetset, Arturo Vidalt, Samuel Umtititit, Jorba Albát, Andrea Pirlót stb. az 1xBet videóiban és képein.

🎙️ Kik adják a hangjukat az 1xBet reklámjaiban?

Az interneten rengeteg kérdést találsz az 1xbet videók hangjával kapcsolatban. Sajnos nincs adat arról, hogy kinek a hangja hallható a reklámokban. Talán ez az összeesküvés a bukméker oroszországi illegális tevékenységéhez kapcsolódik.

💵 Hogyan lehet 1xbet reklámot kapni?

Megéri, ha van egy weboldalad, egy blogod, egy közösségi hálózati nyilvánosságod vagy egy YouTube-csatornád. Minél nagyobb a csatornád közönsége, annál érdekesebb ajánlatot tud nyújtani az 1xbet a partnerednek. Az együttműködésről az 1xpartners.com weboldalon tájékozódhat.

Releváns hírek