Intro

Fogadásbiztosítás az 1xBetnél: hogyan használhatom a szolgáltatást?

1хБет - Стаховка ставок
A bukmékeriroda 1xBet praktikus eszközöket biztosít a játékosoknak a rossz fogadásokból származó veszteségek minimalizálására. A játékosok eladhatnak egy 1xBet fogadást, és a pénz egy részét visszakapják a fő számlájukra. Ezen kívül lehetőség van arra is, hogy az 1xBet fogadást biztosítsák, és a pénz 100%-át a számlára helyezzék. Milyen előnyei vannak ennek a lehetőségnek, és miben különbözik a fogadás visszaadásától? Olvassa el a cikket.

Logo 1xbet
100%-os bónusz akár 100 euróig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Mi az 1xBet fogadási biztosítás?

A fogadási biztosítás egy meglehetősen gyakori szolgáltatás, amelyet a bukmékerek kínálnak. Az 1xBet fogadási biztosítás alatt azt kell érteni, hogy a fogadásból még akkor is profitot lehet szerezni, ha a fogadás veszteségesnek bizonyul. Érdemes megjegyezni, hogy a biztosítás lehet teljes vagy részleges. Az első esetben a játékos a teljes összeget megkapja a személyes számlájára, a második esetben annak egy bizonyos részét. A biztosítás költsége annak típusától függ. Minél magasabb a fogadási összeg és a biztosított összeg (százalékban kifejezve), annál magasabb díjat fizet a bukméker a fogadóirodának. A biztosítás költségét azonban bőven ellensúlyozza a nyeremény. Veszteség esetén pedig a felhasználó nem a teljes összeget veszíti el, hanem csak egy fix jutalékot, amelyet a bukmékerirodának kell fizetnie.

Mit jelent a fogadás biztosítása az 1xBetnél?

A sikeres fogadásokról szóló “Fogadóiskola” egyik leckéje információkat tartalmaz a valószínűségelmélet fogadásra gyakorolt hatásáról. Az ott található tippek közül szeretnénk kiemelni egy fontos pontot: “Senki sem ismeri az események valószínűségét”. Tehát egyetlen fogadó sem tudhatja 100%-ban egy mérkőzés kimenetelét. Még a leghelyesebb előrejelzésekben is lehetnek botlások. Mi a helyzet azokkal a mérkőzésekkel, ahol bármelyik fél győzelmének valószínűsége nagy? Élhet az 1xBet fogadási biztosítási szolgáltatásának előnyeivel. Sok játékos kíváncsi arra, hogy “Mit jelent az 1xBetnél fogadást biztosítani?” Erre több válasz is lehet. Először is, egy definíciót használhatunk: a fogadási biztosítás az elveszített pénzösszeg teljes vagy részleges visszatérítése. Másodszor, le kell írni a fogadási biztosítás folyamatát és a pénzvisszaszerzés mechanizmusát, veszteség esetén. Ha a folyamatot vesszük, a játékos szinte bármilyen* eseményt biztosíthat a mérkőzés előtt vagy a játékban. A fogadás lehet egyszeri vagy parlay. Ami a pénzt illeti, az 1xBet kártérítése a biztosított összegtől függ. Ha a teljes körű biztosítást választották, akkor az összes pénzt jóváírják a játékos számláján. Érdemes azonban megjegyezni, hogy minél magasabb a kártérítési százalék, annál magasabb a szolgáltatási díj. *Nem minden fogadás biztosítható. Erről a következő részben lesz szó Страховка ставки 1хБет

Mik a fogadási biztosítás feltételei az 1xBet-nél?

A bukméker 1xBet az egyik legjobb fogadási biztosítási feltételeket biztosítja a felhasználók számára. A játékosok számos eseményre használhatják a szolgáltatást, kiválasztva a legérdekesebb, jó esélyekkel rendelkező mérkőzéseket. Van azonban néhány korlátozás, amelyre érdemes odafigyelni:

 1. A fogadási biztosítás az 1xBetnél fizetős szolgáltatás. A díj az oddsoktól és a maximálisan fedezett összegtől függ. A biztosítás költsége azonban nem haladja meg a felhasználó nyereményét.
 2. A játékos biztosíthatja az egyszeri fogadásokat és az expressz fogadásokat.
 3. A felhasználó több biztosítást is köthet ugyanarra a fogadásra. Például először az összeg 10%-át, majd 30%-át biztosítja. Az összes megvásárolt fogadás azonban nem haladhatja meg a 100%-ot. Érdemes tehát óvatosnak lenni, hogy ne fizessünk túl sokat a szolgáltatásért.
 4. A kriptovalután keresztül történő befizetésekre nem terjed ki a biztosítás.
 5. az 1xBet fogadási biztosítás nem érhető el olyan mérkőzésekre, ahol az oddsok legfeljebb 17 ponttal térnek el egymástól.
 6. A mérkőzés előtti és élő fogadások biztosíthatók.

A fent leírt alapfeltételeken kívül az 1xBet oldalának további szabályaira is figyelni kell:

 • A bukméker nem vállal felelősséget abban az esetben, ha a fogadási biztosítás szolgáltatás technikai hiba miatt nem érhető el.
 • A társaság fenntartja a jogot, hogy a fogadási biztosítási szolgáltatást bármikor és bármely esemény kapcsán indoklás nélkül megszüntesse.
 • A fogadási biztosítási művelet megszüntethető, ha a szolgáltatás bármely szakaszában technikai problémák merültek fel.

A tétek kiszámítása minden fenti esetben általános alapon, a játék eredményei alapján történik. A gyakorlat azonban azt mutatja, hogy a bukméker ritkán alkalmazza ezeket a pontokat a szabályokból a fogadásokra. Ezért a fogadási biztosítás az 1xBet-nél meglehetősen érdekes ajánlat, amelyet érdemes kihasználni a kockázatos mérkőzéseken.

Hogyan köthetek fogadási biztosítást az 1xBet-nél?

A fogadási biztosítás szolgáltatás igénybevételéhez a felhasználónak először egy mérkőzés előtti fogadást (egyszeri vagy expressz) kell elhelyeznie. Ezután lépjen a személyes profil – “Fogadási előzmények” menüpontba. Keresse meg a listában az Önt érdeklő fogadást, és kattintson a “Biztosítás” gombra (a korábban említettek szerint nem minden fogadás esetében érhető el). Az új ablakban a játékos látja a jutalékot, és kiválasztja az összeget, amelyet biztosítani szeretne. Mint fentebb említettük, ez lehet a fogadás egy része vagy az egész fogadás. 1хБет - продажа ставки Például egy 100$*-os futballfogadás és 1,8-as odds esetén a biztosítási összeg: 10% – 6$*, 100% – 47$*. Ha a felhasználó nyer, akkor 80$*-ot kap, amiből a nettó nyereség 36$*. *Vagy ennek megfelelő összeg helyi pénznemben

Mitől függ a biztosítási költség az 1xBetnél?

A fogadási biztosítási szolgáltatás az 1xBet-nél díjköteles, és minden egyes fogadásnál egyedileg kerül kiszámításra. A biztosítás számítási képlete figyelembe veszi az esemény típusát, az oddsokat, a tét összegét és a biztosítási százalékot. Mivel a bukméker nem ad pontos képletet a szolgáltatás díjának meghatározásához, ezért nem lehet pontos számítást adni. Annak megértéséhez, hogy mennyi lehet a fogadási biztosítás költsége, íme néhány példa:

 1. A felhasználó egyszeri, mérkőzés előtti fogadást tett 100 $* értékben egy labdarúgó-mérkőzésre (odds 2.00). Néhány perc elteltével úgy döntött, hogy a tét 50%-át bebiztosítja. A fogadóiroda felajánlja a játékosnak, hogy ezt a műveletet 22 $*-ért végezze el.
 2. A felhasználó egyszeri, 100$* összegű élő fogadást tett egy futballmérkőzésre (odds 1,20). Tíz perccel később, miután kapott egy gólt, úgy döntött, hogy 50%-kal fedezi a tétet. A bukméker 30$* díjat kér ezért a műveletért.

Amint a példából látható, a mérkőzésen az esélyek eltérőek, de mivel a második esetben nagyobb a vereség valószínűsége, a biztosítás költsége megnő. Érdemes tehát alaposan kiszámolni, hogy mennyire ésszerű ezt a szolgáltatást igénybe venni, hogy ne veszítsen több pénzt, ha elveszíti a fogadást. *Vagy ennek az összegnek az ellenértékét más pénznemben

Mi a különbség a biztosítás és a fogadási értékesítés között az 1xBetnél?

Sok újonc kérdezi, hogy “Mi a különbség a biztosítás és a fogadáseladás között?” Ezek a szolgáltatások hasonlítanak egymáshoz (meccs előtti fogadásokhoz használhatók, segítenek visszakapni a pénzét stb.), de számos különbséggel rendelkeznek:

 • A fogadás biztosításakor a játékos egyszerre fizeti ki a jutalékot, eladásakor pedig a helyszínen fizeti ki (kisebb összeget kap a számlájára).
 • A fogadás egy részét biztosíthatja, és az egész fogadást eladhatja.
 • A fogadások biztosításakor a pénzveszteség kisebb, mint a fogadások eladásakor.

A felhasználók tehát a választott stratégiától függően párhuzamosan is használhatják a két eszközt. Страховка ставки на 1xBet Összefoglalva azt szeretnénk elmondani, hogy nem mindig jó ötlet a fogadások biztosítása. Jobb megtanulni, hogyan lehet pontosan megjósolni az események kimenetelét, és a maximális profitot kihozni az irodából, ahelyett, hogy jutalékot fizetnénk a kiegészítő szolgáltatásokért. Ezért ajánljuk fogadási iskolánkat az új fogadóknak, ahol rengeteg tippet tanulhatnak arról, hogyan válhatnak sikeres fogadókká.

További kérdések az 1xBet fogadási biztosítással kapcsolatban:

⏱️ 1xFogadásbiztosítás: mi az?

a “fogadási biztosítás” egy kiegészítő szolgáltatás, amelyet az 1xBet felhasználóinak kínálnak. A játékosok a mérkőzés előtti vagy élő fogadás elhelyezése után biztosíthatják a fogadásukat, hogy visszakapják a pénz egy részét. A bukméker lehetővé teszi a fogadók számára, hogy teljes vagy részleges 1xBet biztosítást kössenek. Alternatívaként a játékos egyszerre több biztosítást is igénybe vehet, amennyiben a teljes biztosított összeg eléri az eredeti befizetés 100%-át. A több tranzakció költségei azonban magasabbak lesznek, mintha egyetlen biztosítást használna a teljes fogadási összegre.

✅ Hogyan működik a biztosítás az 1xBet-ben?

A biztosítás az 1xBet-ben közvetlenül a fogadás megtétele után használható. A játékosnak a személyes szekrényében és a fogadási előzmények között kell megkeresnie azt a fogadást, amelyet biztosítani kell. A fogadási kártyán megjelenik a “Biztosítás” gomb, amely a játékos a beállítások képernyőjére vezeti. A felhasználó kiválaszthatja a biztosítandó összeget, és láthatja a szolgáltatás nyújtásáért járó jutalék összegét.

💵 Mennyibe kerül az 1xBet fogadási biztosítás?

Az 1xBet fogadási biztosítás költségeit egyénileg számítják ki. A bukmékeriroda elemzi a mérkőzést, figyelembe veszi a felhasználó tétjének nagyságát, azt a pillanatot, amikor a játékos a szolgáltatás igénybevétele mellett döntött, valamint a biztosítandó összeget. Az algoritmus kiszámítja a fogadó jutalékát. Ha a játékos beleegyezik az összegbe, akkor “megveheti” a biztosítást. A felhasználó azt is elutasíthatja, és egy idő után visszatérhet a kérdésre. A jutalék összege azonban szintén változik, és nem mindig a fogadó javára.

Releváns hírek