Intro

Hogyan fogadhatok az 1xBet-en?

Как делать ставки 1хБет

Annak ellenére, hogy az 1xBet honlapja intuitív kezelőfelülettel rendelkezik, az újonnan érkezők némi nehézségbe ütközhetnek a használat során. Ez többek között a fogadások 1xBet-en történő elhelyezésére vonatkozik. És itt nem az elméletről van szó (sok hasznos információt találhat a sportfogadásról aFogadóiskolánkban), hanem magáról a fogadási folyamatról. Ha Ön is szembesül ezzel a problémával, keressen válaszokat a mai cikkben

Logo 1xbet
100% bónusz akár 100 EUR-ig

1xBet regisztráció1xBet regisztráció

Legjobb alternatív bukméker, ha az 1xbet nem működik az Ön országában:

Hogyan fogadhat az 1xBet-en: rendelkezésre álló lehetőségek

A bukmékeriroda több eszközt kínál a felhasználóknak a fogadások elhelyezéséhez. Az 1xBet-en való fogadást a hivatalos weboldalon (asztali és mobil verzió), egy mobilalkalmazáson és egy PC-s programon keresztül lehet megtenni. A különböző megoldások ellenére az egyes eszközök felülete hasonló lesz. Ezért a játékosok számára kényelmes lesz az okostelefonokon és az asztali számítógépeken keresztül is fogadni. Mivel a játékosoknak vannak kérdéseik a különböző eszközökön történő fogadások elhelyezésével kapcsolatban, válaszokat készítettünk az összes eszköz használatára vonatkozóan. Az út azonban minden esetben nagyon hasonló lesz. A cikk következő alfejezeteiben bővebben olvashat arról, hogy a játékosoknak milyen lépéseket kell megtenniük a fogadások elhelyezésekor.

Hogyan fogadhatok az 1xBet weboldalán?

Ha az 1xBet.com hivatalos weboldalát vagy egy működő tüköroldalt használja, az alábbi utasításokat kell követnie:

  1. Jelentkezzen be személyes szekrényébe (az új felhasználóknak regisztrálniuk kell az 1xBet.
  2. Menjen a “Liga”, “Élő” vagy “Cybersport” oldalra, hogy kiválassza az eseményt.
  3. Válassza ki a fogadási eredményt (a fogadás szempontjából érdekes mérkőzés).
  4. Adja hozzá az eredményt a fogadószelvényhez. Az esélyek számszimbólumára való kattintás után a fogadás megjelenik a jobb oldali munkaterületen (a szelvényen).
  5. Válassza ki a fogadás formátumát: egyszeri vagy kombinált fogadás. Az első esetben meg kell adni a tét összegét és, ha van, egy promóciós kódot. Ezután a megfelelő gombra kattintva tegye meg a fogadást. A második változathoz legalább még egy kimenetet kell hozzáadni a fogadószelvényhez, és ki kell választani a kombinációs változatot (expressz, rendszer stb.). Ezt követően adja meg az összeget és tegye meg a fogadást.

Ezt követően a fogadás a “fogadási előzmények” közé kerül, ahol a játékos nyomon követheti az eredményt. Lehetőség van a fogadás részleges befolyásolására is a fogadás biztosításával vagy eladásával. Делать ставки 1хБет Szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a fogadás az 1xBet-en a weboldal mobil verzióján ugyanúgy működik, mint az asztali változaton. Az egyetlen különbség a képernyők megjelenítésében van: az elemek és menük elrendezésében. A portál funkcionalitása nem változik, függetlenül attól, hogy milyen eszközt választ.

Hogyan fogadhatok az 1xBet-en a telefonomról?

A Ron Mondelson által a Yogonet.com online kiadvány számára készített kutatás szerint a fogadók mintegy 70%-a használja mobiltelefonját alkalmi fogadásokra. Azonban 40% állandóan a telefonjáról fogad. Nem lehet tehát alábecsülni az 1xBet mobilos weboldalának és applikációjának fontosságát. A bukméker pedig van mit kínálnia azoknak a felhasználóknak, akik telefonjukról szeretnének fogadni az 1xBeten. A kütyükről történő fogadás praktikus via:

  • Az 1xBet mobil verziója. Automatikusan megnyílik, amikor telefonjáról meglátogatja az 1xBet weboldalát. A fő különbségek az asztali és a mobil verzió között a menüben (“Hamburger” az oldal jobb felső sarkában található), a képernyők elrendezésében és a navigációban vannak. Egyébként az 1xBet portál mobil verziójáról történő fogadás ugyanaz, mint a főoldalon: adjon hozzá egy eseményt a fogadószelvényhez, adja meg az összeget, végezze el a beállításokat és kattintson a “Fogadás” gombra.
  • 1xBet mobilalkalmazás. Letölthető az iroda hivatalos weboldaláról. Az alkalmazást ingyenesen terjesztik Android és iOS rendszert futtató eszközökre. Az 1xBet mobilalkalmazásban történő fogadások elhelyezésével kapcsolatos további részleteket a következő részben tárgyaljuk.

Вход в мобильную версию 1xBet

Hogyan fogadhatunk az 1xbet mobilalkalmazásban?

Az első lépés ehhez a lehetőséghez az 1xBet mobilalkalmazás letöltése és telepítése. Ez két változatban érhető el: Android és iOS. A program letölthető a hivatalos weboldalról/tükörről vagy az AppStore-ból (Apple tulajdonosok számára). A telepítési útmutató a bukméker portálján is elérhető. Az 1xBet mobilalkalmazásba való bejelentkezés után a játékos a kívánt részhez lép, hogy kiválassza a fogadást. Miután döntött egy esemény mellett, ugyanazokat a lépéseket követi, mint a weboldalon. Az egyetlen különbség a képernyők kialakítása lesz.

Hogyan helyezhetek el fogadást az 1xBet 1xWin fogadási szoftverében?

A Windows-felhasználók letölthetik az 1xWin fogadási szoftvert a fogadások gyors eléréséhez. Letölthető az iroda weboldaláról az “asztali alkalmazások” menüpontban. Érdemes megjegyezni, hogy a weboldallal ellentétben, amelyet az internetszolgáltatók blokkolhatnak, a fogadóknak lehetőségük lesz VPN használata nélkül is fogadásokat kötni. Az IP-cím és a kapcsolódási pont megváltoztatása a szoftver szintjén történik. Az 1xWin telepítése után a játékosnak be kell jelentkeznie. Ezután a felhasználónak ugyanazokat a lépéseket kell követnie, mint a weboldalon. A szoftver kialakítása a bukméker webes portálját utánozza Программа для 1xWin

Hogyan tanulhatom meg, hogyan kell fogadni az 1xBettel?

Sok kezdő azt gondolja, hogy az 1xBet-en való fogadás fél óra alatt megoldható. Mindössze annyit kell tennie, hogy kiválaszt egy eseményt, és az intuíciója alapján fogadást köt. Az első kudarc és a bankroll elvesztése után azonban az iroda felhasználói megváltoztatják véleményüket a sportfogadásról. A sportfogadás valójában fáradságos munka, amely tudást és tapasztalatot igényel. Ha most kezdte el az 1xBetnél a fogadási utat, javasoljuk, hogy olvassa el a fogadási iskolánk leckéit. Ha végigmegy az összes szakaszon, akkor olyan alapismereteket szerezhet, amelyek segítenek Önnek tapasztalatot szerezni a bukmékeri oldalon. Ezután már csak annyit kell tennie, hogy megtanulja, hogyan elemezzen és kísérletezzen a fogadásokkal. És ne feledd, csak az nyer, aki tudja, hogyan kell veszíteni. Tehát ne félj a veszteségtől. Segítenek megtanulni, hogyan kell helyesen fogadni az 1xBet-en. A weboldalunkon külön cikk fog megjelenni arról, hogy hogyan kell tudni helyesen fogadni.

Népszerű kérdések az 1xBet fogadásokkal kapcsolatban

✅ Hogyan lehet fogadásokat elhelyezni az 1xBet-ben?

Ahhoz, hogy elkezdhessen fogadni az 1xBet-ben, be kell jelentkeznie. Az új felhasználóknak tehát először regisztrálniuk kell, majd befizetést kell eszközölniük, és csak ezután tehetnek fogadást. Van egy kis különbség abban, hogy hogyan lehet fogadni az 1xBetnél számítógépről (a weboldal asztali verziója és a fogadási szoftver) és telefonról (a portál mobil verziója és a mobilalkalmazás). A folyamatról részletesen ebben a cikkben olvashat.

💲 Mennyi a minimális tét az 1xBet-en?

Sok újoncot érdekel, hogy mi a minimális tét az 1xBetnél. Ez az érték a választott számla pénznemétől függ. Ezért a minimális tétet az 1xBet weboldalán megtudhatja, amikor fogadást köt. A küszöbérték például 0,3 dollár, 0,2 euró, 10 rubel vagy 5 hrivnya lehet a megadott pénznemek esetében.

❔ Hogyan fogadhatok az 1xbet-en a telefonomról?

A bukméker lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a weboldal és az alkalmazás mobil verziójáról fogadásokat kössenek az 1xbet-en. Az első esetben csak menjen az 1xbet.com oldalra, a design automatikusan a gadget képernyőjének méretéhez igazodik. A második esetben le kell töltenie a mobilalkalmazást a bukméker portáljáról. Mindegyik lehetőséget részletesen ismertetjük a cikkben.

Releváns hírek